Şimdi Ara

Oyunlarda Bile Yakıt Tüketimi Takıntısı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Simulasyon , Simcade oyunlarını her zaman sevmişimdir . Yine çocukluktan kalma 18 Wheels , Euro Truck öyle bakınırken American Truck kurdum .

Başkasının aracıyla getir götür yapa yapa 90 bin nakit biriktirip 100 bin kredi çekerek ilk aracımı aldım kendisi Kenworth T900 olup 13 Vitesli - 2237 NM Tork - 455 beygire sahiptir .

Yakıt tüketimi sakin kullanımda litrede 2 km falan gibi bir değere sahip . Şu an 80 bin dolarım var ve her gün 1800 dolar ödüyorum krediye pek etkilemiyor .

Oyunda bile gözüm hep distance - consumption da ciddi ciddi testler yapıyorum ama oyunda pek etkisi olmuyor yokuş aşağı gitmediğin sürece . 90 a alıp 13. vitesle gidiyorum 1300 devir civarı ediyor . En uygun devir kaç acaba bu Tırlarda bilen var mı ? ARabalarda mesela 2000 devir deriz ya hep .

Sonra kendi kendime manyak mısın ya Mazotun litresi 0.75 dolar dert ettiğin şeye bak dedim.

Bu da galonun fiyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 17 Eylül 2016; 13:08:02 >

• euro truck 2 var bende.önü uzun amarikanları sevmiyorum.oyundada opetlerden mazot alıyorum
  • Euro truckta Renault premium al az yakıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kami Kaze

Euro truckta Renault premium al az yakıyor

American Truck oynuyorum Yollari daha guzel bence ozelikkle Nevada hayalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Beni sarmadı ats uzun burunluların gitmesi ayrı dert durması ayrı

• quote:

Orijinalden alıntı: Kami Kaze

Beni sarmadı ats uzun burunluların gitmesi ayrı dert durması ayrı

Direksiyon setim olmadığı için çabuk sıkılıyorum ama işte Ps4 e alsaydım 1500 lira G29 . Ona vereceğime 1500 lira ile 5 kere piste çıkabilirim

Pc ye de almam Pc çok oynamıyorum işte böyle ATS falan filan.
    G27 olsaydı başından kalkmazdım ama klavyeyle oynamaya çalışıyorum bir süre sonra sıkmaya başlıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oda arkadasim, los angeles new york yapiyor volvo truck ile her ay.. ona dondugunde sorarim hangi viteste kac yaktigini. he bu arada ayda 20 bin $ yapiyor. kafayi yiyorum
  • ets2 oyunundaki turuncu ekranlı daf tırda efsane bir ekran var. vermediği bilgi yok turbo basıncı bile veriyor.
    live for speed oyununda da anlık ve ortalamayı gösteriyor ama gerçeğe göre daha az yakıyor arabalar. basıyosun anlık 19lt olması gerekirken 15lt oluyor mesela.
  • Simülasyon oyunlarında tüketim ile oynamak cidden acayip eğlenceli. ETS2'de Volvo FH 730HP 12 vites manuel tır kullanıyorum. En ideal tüketim değerlerini 12. vites 1150-1250 devir aralığında yakalıyorum. Genelde multiplayerde arkadaşla beraber giderken o hızlarsa seyir ediyoruz. Tüketim 20-30 litre/100km dolaylarında geziyor. Fakat tek olduğum zaman hiç affetmem 11. vites 2200+ devir, vitesin bittiği yerde 12. vitese geçip devam etmek suretiyle 65-80 litre civarı yaktırıyorum. Tek seferde 1000 küsür litre deponun %80ini bitiriyorum

Manuel şanzımanda tırı kaldırdıktan sonra direk en son vitese atmak tüketime olumlu yansımıyor. Genel olarak 1000-1500 devir civarında tutmak en düşük tüketimi beraberinde getiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ephésus

Simülasyon oyunlarında tüketim ile oynamak cidden acayip eğlenceli. ETS2'de Volvo FH 730HP 12 vites manuel tır kullanıyorum. En ideal tüketim değerlerini 12. vites 1150-1250 devir aralığında yakalıyorum. Genelde multiplayerde arkadaşla beraber giderken o hızlarsa seyir ediyoruz. Tüketim 20-30 litre/100km dolaylarında geziyor. Fakat tek olduğum zaman hiç affetmem 11. vites 2200+ devir, vitesin bittiği yerde 12. vitese geçip devam etmek suretiyle 65-80 litre civarı yaktırıyorum. Tek seferde 1000 küsür litre deponun %80ini bitiriyorum

Manuel şanzımanda tırı kaldırdıktan sonra direk en son vitese atmak tüketime olumlu yansımıyor. Genel olarak 1000-1500 devir civarında tutmak en düşük tüketimi beraberinde getiriyor.

Avrupa tirlari ve yollari beni bayiyor . Amerikan yollari efsane ya Nevada Dlcsi de var cekiyorum saga yolu izliyorum

Hele bir de yokusta kalkarken menzil 5-10 km birden dusuyor :)

Benim arac 13 vites ama onu sofore verdim simdilik kendim baskalarinin tirlari ile cikiyorum ise . Az once 18 vitesli tir geldi 90 a gelene kadar oyundan biktim ya sirali manuel vites ile oynuyorum .

1500 devir civarini deniyeyim ben de . Ben de genelde 2300 gibi vites atiyorum kendi tirimde ekonomi onemli de baskasinin tirinda dip gaz nasil olsa benzin ondan

Avrupa artık benide baydı maalesef oyun çıktığından beri ara ara sürekli oynuyorum. Şu an multiplayer olmasa suratına bakmam. Promod mapı mevcut nispeten idare eder ama çokta kaliteli ve fazlaca yeniliği beraberinde getirecek düzeyde değil. ATS'nin haritası ise çok ufak. En son oynadığımda 2 tır 2 de eyalet vardı. 300mil gösteren yer 300kmden daha kısa sürünce oyunu gelişene kadar bırakmıştım. ATS'de şöyle büyük bir harita olsaydı keşkede ETS'nin bayıklığını üstümüzden alsaydı. Tüketimi düşürmek adına ise yokuş gördüğüm an 1 vites ufaltıp yokuşa öyle giriyorum. Yüksek vites düşük devirden dolayı zaten az olan tork o yokuşu görünce hız ciddi anlamda düşüyor ve yokuş çıkışında hız iyice azaldığı için vites düşürüp tekrar hızlanmak gerekiyor. 1 vites düşürünce ise yokuş çıkışı düşürülecek vitesi önceden düşürmüş olup hızımı bir nebzede olsa yüksek tutuyorum. Sanırım biraz daha ekonomik hale geliyor. Yokuş kalkışında ise yapacak çokta birşey yok 750 800 litre anlık tüketimi gördüğümü bilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ephésus

Avrupa artık benide baydı maalesef oyun çıktığından beri ara ara sürekli oynuyorum. Şu an multiplayer olmasa suratına bakmam. Promod mapı mevcut nispeten idare eder ama çokta kaliteli ve fazlaca yeniliği beraberinde getirecek düzeyde değil. ATS'nin haritası ise çok ufak. En son oynadığımda 2 tır 2 de eyalet vardı. 300mil gösteren yer 300kmden daha kısa sürünce oyunu gelişene kadar bırakmıştım. ATS'de şöyle büyük bir harita olsaydı keşkede ETS'nin bayıklığını üstümüzden alsaydı. Tüketimi düşürmek adına ise yokuş gördüğüm an 1 vites ufaltıp yokuşa öyle giriyorum. Yüksek vites düşük devirden dolayı zaten az olan tork o yokuşu görünce hız ciddi anlamda düşüyor ve yokuş çıkışında hız iyice azaldığı için vites düşürüp tekrar hızlanmak gerekiyor. 1 vites düşürünce ise yokuş çıkışı düşürülecek vitesi önceden düşürmüş olup hızımı bir nebzede olsa yüksek tutuyorum. Sanırım biraz daha ekonomik hale geliyor. Yokuş kalkışında ise yapacak çokta birşey yok 750 800 litre anlık tüketimi gördüğümü bilirim

Aynen öyle zaten yokus cikarken vites dusurmezsen yokusta 2 vites dusurmen gerekiyor bazen hem hiz dusuyor hem tuketim daha da artiyor .

Sacmalik su bir de bu tarz oyunlarda . Mesela 120 ile gidiyorsun saniyede 1 km geciyor oyunda ama o sirada sehirden geciyorsan 10 saniyede anca 2 km geciyor

Su an oyunda 4 eyalet var ben de Nevada icin indirmistim

O kadar geliştireceğiz dedikleri oyuna 1 yılda 2 eyalet mi ekleyebilmişler sadece Tır sayısı ne alemde 5 tırı geçebildiler mi
  • Ets2 daf 510 beygir 6x2 orta aks kaldırmalı 42.5 gördüm hız 110 sabit

• ets 2'de volvo fh750 var çok yakıyor ama iyi kaçıyor
  • Allah Allah mesajlara bak şoktayım
  • live for speedde dizel ayarı saçma oluyor ama kısa oranlı oldu mu fena olmuyor.

opel corca c 1.3 cdti 70 hp 170nm. bu araba 2500 devire kadar torkunu koruyor ama oyunda pek önemi yok hem çekiş iyi hem de devir yükseldikçe canlanıyor.
    direksiyonum yok ama telefon uygulama ile direksiyon yapılabiliyor.

bu esnada klavye ile sürdüğümden full dip gaz, devirli vites yükseltme ve basabildiğim kadar bastım 160lara falan çıktım sonra yol bitti.
    kısa bi pist dışı gezintiden sonra ortalama 8lt dedi. gaza fazla dokunmaayıp kısa sakin sürünce 7.2 dedi sonra oyundan çıktım.
    70 ile 2.7 lt gördüm pistte. sakin sürüş ile 4.5-5 görüyor. yani gerçekle epey uyan bir ayar bu çok test ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 18 Eylül 2016; 12:26:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

live for speedde dizel ayarı saçma oluyor ama kısa oranlı oldu mu fena olmuyor.

opel corca c 1.3 cdti 70 hp 170nm. bu araba 2500 devire kadar torkunu koruyor ama oyunda pek önemi yok hem çekiş iyi hem de devir yükseldikçe canlanıyor.
    direksiyonum yok ama telefon uygulama ile direksiyon yapılabiliyor.

bu esnada klavye ile sürdüğümden full dip gaz, devirli vites yükseltme ve basabildiğim kadar bastım 160lara falan çıktım sonra yol bitti.
    kısa bi pist dışı gezintiden sonra ortalama 8lt dedi. gaza fazla dokunmaayıp kısa sakin sürünce 7.2 dedi sonra oyundan çıktım.
    70 ile 2.7 lt gördüm pistte. sakin sürüş ile 4.5-5 görüyor. yani gerçekle epey uyan bir ayar bu çok test ettim.

Bu oyun da güzelmiş . Bir ara bakayım bende de direksiyon yok genelde Pc de oyun oynamıyorum konsolcuyum ben ama onda da G29 1500 TL kim alıcak

oynadığım harita new westhill. normalde burda oynamak için para verip s2 lisansı alman lazım ama unlocker ile oyunu kırıp ücretsiz oynuyoruz. yaş ortalaması düşük ama benim takıldığım sw güzel.
    yakıt tüketimine, 0-100 değerlerine falan lfs lazy programı ile bakıyorum. göstergeler de değişiyor lazy sayesinde ama güzel gösterge çok az.
    pro tweaker programı ile de motor lastik turbo kamber redline ayarı için falan bir çok seçenek var. corsa haricinde de real ayarlarım var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.