Şimdi Ara

Oyunlarda 5-6 saniyelik aşırı kasma??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler benim laptopa yüklediğim oyunları yüksek kalitede bile akıcı bir şekilde oynayabiliyorum(35-40fps) fakat bazen 5-6 saniyelik aşırı bir kasma(4-5fpsye kadar düşüyo) oluyor, sonra normale dönüyor ve bu kasma sırasında laptopun kendi fanı yavaşlıyor genelde yüksek fps isteyen oyunlarda oluyor(crysis2, gta liberty city, tdu2) fakat nfs run'da olmuyo ama masaüstündeki pcde bana mısın demiyo (e.kartı 880gts 512mb) laptun e.kartı driverı vs. gerekli olan bütün programları yüklü. Adam gibi oyun da oynayamıyorum laptopun özellikleri : i5 2450m 2.5ghz, intel hd graphic 3000, 6gb ram, ge force 635m 2gb ,windows 7 64bit,, kaç kere format atmama rağmen sonuç aynı.... not: oyuna girdikten hemen sonra da oluyo çok sonra da olabiliyo bi de notebook soğutucu da var ve de oyunlara sağ tıklayı yüksek kaliteli nvdia işlemciyle çalıştır da diyorum

bilen biri allah rızası için yardım etsin lütfen:((

• e. kartı driverını da güncelledim yine aynı bi de şunu fark ettim test drive unlimited2 de tam ekran yapınca bu dediğim kasma oluyor tam ekran yapmayınca kasma olmuyor çıldıracam ya arkaşlar bi yardım edin
  • Çok ilginç
  • bu sorun ya hddyle ilgilidir ya da ekran kartı malum havalar sıcak oyunlarda olan kasmalarda çok normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: azal

İşlemcin yükteyken sıcaklığı ne kadar ? kasan oyunlardan biri açıkken kasm başladıktan sonra sıcaklık değerlerine bakıp bize geri döner misin ?

everestten ölçtüm kasmaya başladığı anda değerler şu

bir de şunu da eklemek istiyorum yeni bilgim oldu entegre grafikle çalıştır deyince yani intel hd graphic 3000le çalıştırınca dediğim kasmadaki kare miktarıyla aynı çalışıyo yani belki o 5-6 saniyelik entegre grafik kartı mı devreye giriyo ki
    yukarıda 5-6fps yazmışım ölçtüm 15fps civarında çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aok1987 -- 5 Ağustos 2012; 16:24:52 >

• ama pes2012de ya da nfs the run da böyle bi sorun yok bi de yukarda da belirttiğim gibi tdu2'de tam ekran yapmayınca normal çalışıyo hatta işlemci 91dereceye bile çıkıyodu
    windowsdan olabilir mi acaba bi uyumsuzluk falan gibi bişey yeni win 7 64bit indiriyom bakalım bi de onda denicem driverları da güncellicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aok1987 -- 5 Ağustos 2012; 16:35:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MJoNuRr

5-6 saniyelik kasma çok sorun oluyormu sizin için?Oda makine nihayetinde olur öyle arada.

her 10 saniyede 5-6 sn ksarsa ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Edward A. Murphy

quote:

5-6 saniyelik kasma çok sorun oluyormu sizin için?Oda makine nihayetinde olur öyle arada.

her 10 saniyede 5-6 sn ksarsa ?

Ona birşey diyemem işte

bildiğimden değil, sadece tahmin benimki

• aynen öyle her saniyede bir oluyo gta liberty cityde
  • Oyunu badsector ün üzerine kurmuş olabilirsin. Kasayi ac, Hdd kafa atıyorsa tam oyun kasarken, sorun Hdd de olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laptop var bende masaüstü değil harddisk 750gb seagate kapağı açarsam garantisi biter :D
  • masaüstü sağ tuş tık >> nvidia control panel >> 3d ayarları >> nvidia yı seç tamam a bas birde öyle dene.intel devreye giriyor herhalde olmazsa yolla servise ben oyun için aldım bu laptopu olanlar ne böyle de.
  • doğru söylüyosun da denedim onu da yine olmadı
    hocam bi windows 8 kuruyım baktım olmadı başka bi windows 7 kurarım baktım gene olmadı allahın hikmeti diyelim:D

laptop buhttp://www.sanalmarketim.com/urun/c91690da7d393e0f52164974b2c1cd0e/MSI-GE620DX-802XTR-Core-i5-2450M-6GB-750GB-GT635M-2GB-15.6
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.