Şimdi Ara

oyunlara veya programlara türkçe yama yapmak istiyorum hangi programlar yapar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
4.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostlarım türkçe yama yapmak istiyorum en azından deneyeceğim bana bu tür işleri yapan bir program söyleyebilir misiniz veya linkini verir misiniz

saygılar...

• bulursan banada pm at
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkan_bjk_x

bulursan banada pm at

arkadaşlar yok mu bilen lütfen bunu çok istiyorum uğraşmak istiyorum bilen yok mu
  • ya programlama dillernden biriyledir heralde
  • arkdaşlar tam olarak link bilmiyorum ama şöyle program vardı
    resource hacker gibi bişiydi hata türkçeydi program bununla bi çok dosya biçimini açabilirsiniz ben evde olmadığım için şuan size atamıyorum kusura bakmayın eskiden bende çok uğreştım hatta 3 program türkçeleştirdim civ4 yapalım dedik arkadaşlarla ama hepsi yan çizdi eğer link bulursam atarım
  • Açık kaynak kodlu programları çevirebilirsin. Bunun için de programa gerek yokki. Langua Files'dan English'i aç. Tüm cümleleri Türkçeye'e çevir. sonra Turkish olarak kaydet Ya da üstüne kaydet
  • http://delphi.icm.edu.pl/ftp/tools/ResHack.zip arkdaşlar bu ing ama inş işinize yarar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostlar sağolun

sonucu bildirecem size
  • Programdan önce sabır lazım bu iş için.
    Göründüğü kadar kolay değildir.
    En iyisi dil dosyaları açık olanlar üzerinde değişiklik yapmaktır.
    Bir de Türkçe karakter desteklemeyenleri yapması sıkıcıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Red_Lead

http://delphi.icm.edu.pl/ftp/tools/ResHack.zip arkdaşlar bu ing ama inş işinize yarar

dostum bu programı biraz açabilr misin yani biraz anlatır mısın bu işlerde yeni olduğum için mazur gör artık

saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: beytepe

Programdan önce sabır lazım bu iş için.
    Göründüğü kadar kolay değildir.
    En iyisi dil dosyaları açık olanlar üzerinde değişiklik yapmaktır.
    Bir de Türkçe karakter desteklemeyenleri yapması sıkıcıdır.

mesela bende the battle for middle earth var bunun dil dosyası açık mı nerden bilecem langues dosyası falan mı
  • dostum mesela most wantedın içine girdim langues dosyasının içine bu dosyalar var ne yapabilirim bu dosyalar açık mı oluyor şimdi

• quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

quote:

http://delphi.icm.edu.pl/ftp/tools/ResHack.zip arkdaşlar bu ing ama inş işinize yarar

dostum bu programı biraz açabilr misin yani biraz anlatır mısın bu işlerde yeni olduğum için mazur gör artık

saygılar...

arkadaşım bu program bazı dosyaları düzgün bir biçinde açabiliyor mesela exe dosyalarını rahtlıkla açabiliyor sana bi örnek veriyim ben şuan cafedyim cafedeki winamp programında değişiklik yapcağım
    programda winamp ın exe dosyasını açıyorum ve sol taraftan dialog kısmını seçiyorum

dialog kısmı zaten en kolay yeri çünkü sana bi pencere açıp nereleri türkçe yapabileceğini gösteriyo burda save yazan yeri kaydet diye değiştiriyorum ve üsten compile script tıklıyorum

ve winamp ta değiştirdiğim yer böyle gözüküyo

hade kolay gelsin belki ilerde güzel bişiler yaparız senle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhanoom -- 14 Haziran 2006; 17:38:19 >

• nolamaz bana pm atmayı unutma
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

dostum mesela most wantedın içine girdim langues dosyasının içine bu dosyalar var ne yapabilirim bu dosyalar açık mı oluyor şimdi

arkdaşım bu dosyaları açamz bunun yerine bunları bi hex editörle veya not defteri ile açmayı çalışırsan daha iyi bir sonuç alabilirsin
  • teşekkürler akşam deneyeceğim şimdi çıkıyorum sğolun
  • ayın 17sinde istanbulda olucam inşalah güzel istersen oyun türkçeleştirme yapabiliriz
  • quote:

ayın 17sinde istanbulda olucam inşalah güzel istersen oyun türkçeleştirme yapabiliriz

ben istanbulda değilim ki anlamadım ne demek istediğini
  • tam bi program bulursanız banada Ö.İ atarsanız sevinirim
  • noldu benim Ö.İ.(pm)im
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.