Şimdi Ara

oyunlara veya programlara türkçe yama yapmak istiyorum hangi programlar yapar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
4.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dostum bu programla yaptığımız kelimeleri save as dedim kaydewttim nası olcak şimdi biraz az anladım sanırım yapamadım biraz daha açıklar mısın
  • yokya dostum verdiğin program pek işime yaramadı yada ben çözemedim başka önerisi olan var mı
  • arkdaşım bu program .exe .dll .res uzantılı dosyaları rahtlıkla açıyo yani herşeyi tam yapıcak diye bişey yok mesela hangi programı tükçeleştirmek istiyosan onun dil dosyasını bulmak zorundasın çoğunlukla küçük programların dil .exe içindedir ama bzazıları özel olarak başka klasördedir mesela üste winamp ın dil dosyası .exe içindeydi öyle değiştirebildik exe dosyasında bişey değiştirdiğin zaman save as değilde save dersen dosyanın üstüne yazar böylece dosya değişmiş olur msn pm olarak atarsan daha iyi yardımcı olabilirim belki hade kolay gelsin
  •  oyunlara veya programlara türkçe yama yapmak istiyorum hangi programlar yapar

dostlar ilk denemem nasıl henüz hepsini yapamadım hakkattende çok aşırı sabır ister bu işler
  • yürü bea kim tutar seni
  • quote:

Orjinalden alıntı: Red_Lead

yürü bea kim tutar seni

nası ama oluyor demi becerebilecek miyim ben bu işi
  • www.poziti fpc.com(boşluk yok) adresine gir derginin en son sayısını indir(pdf formatında)..
    dergide türkçeleştirme ile ilgili işine yarayabilecek yazılar mevcut
    adamlar işi biliyo..sitede kendilerininde türkçeleştirdiği programlar mevcut eğer takıldığın yerler olursa foruma sorman yeterli..yardımcı olurlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

quote:

Orjinalden alıntı: Red_Lead

yürü bea kim tutar seni

nası ama oluyor demi becerebilecek miyim ben bu işi

olcak olcakda tr dosyası olmayan bişiler yapa bence
    quote:

Orjinalden alıntı: pıquant

www.poziti fpc.com(boşluk yok) adresine gir derginin en son sayısını indir(pdf formatında)..
    adamlar işi biliyo..sitede kendilerininde türkçeleştirdiği programlar mevcut eğer takıldığın yerler olursa foruma sorman yeterli..yardımcı olurlar

saol arkdaşım benimde işime yarayacak

• quote:

www.poziti fpc.com(boşluk yok) adresine gir derginin en son sayısını indir(pdf formatında)..

teşekkürler ilgilendiğin için bakacam

• Red_Lead dostum dediğin programla mario gibi küçük bir oyunu açtım kelimeleri değiştirdim save dedim ctrl+s dedim ama olmadı neden sadece programlar mı yapılıyo
  • quote:

ben bu siteyi verdiğine sevidim ama biraz açıklasaydın neyi indirceğimizi hangisini indircez burdaki programlar son ay yani mayıs ayının programları hangisini indireyim bunlar türkçe yama yapmak için mi programlar

http://www.resimhost.com/images/32648736453.JPG

bu resime bakar mısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nolamaz -- 15 Haziran 2006; 23:56:48 >

• @nolamaz anasayfada bulunan "HAZİRAN SAYISI- 230 SAYFA-İNDİRMEK İÇİN KAPAĞA TIKLAYIN" yazısının altındaki resme tıklayacaksın(11mb ama içinde bi sürü şey var!)derginin son sayısını pdf formatında indirdikden sonra dergiyi aç..derginin yazılım bölümündeki türkçeleştirme yazısını okursan hangi programları kullanacağın ve nerden indireceğin yazılıdır...eğer yazılı değilse bile foruma "dergideki türkçeleştirmede kullandığınız programlar" diye konu açarsan yardımcı olurlar
  • quote:

@nolamaz anasayfada bulunan "HAZİRAN SAYISI- 230 SAYFA-İNDİRMEK İÇİN KAPAĞA TIKLAYIN" yazısının altındaki resme tıklayacaksın(11mb ama içinde bi sürü şey var!)derginin son sayısını pdf formatında indirdikden sonra dergiyi aç..derginin yazılım bölümündeki türkçeleştirme yazısını okursan hangi programları kullanacağın ve nerden indireceğin yazılıdır...eğer yazılı değilse bile foruma "dergideki türkçeleştirmede kullandığınız programlar" diye konu açarsan yardımcı olurlar

ilgilendiğin için sağol dostum

• arkadaşım bunu dediğn gibi yaptım pdf olarak kaydettim ama sonuç bu

oyunlara veya programlara türkçe yama yapmak istiyorum hangi programlar yapar
  • Acrobat 7.0 programını kullanarak açacaksın...(varsa üst sürümüde olabilir)
    güncel yazılım linklerinden bulabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: hell_storm

tam bi program bulursanız banada Ö.İ atarsanız sevinirim

henüz arama aşamasındayım red_lead arkadaşın verdiği işinize yarayabilir ama bulunca furkan ve sana gönderecem özel mesaj
  • quote:

Acrobat 7.0 programını kullanarak açacaksın...(varsa üst sürümüde olabilir)

oo bende yok acrobat yok baktımda 200 mb'mış ama bu iş için indirmeye başladım öğrenecem ben bu işi
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkan_bjk_x

noldu benim Ö.İ.(pm)im

daha bulamadım bulunca atcam
  • quote:

Acrobat 7.0 programını kullanarak açacaksın...(varsa üst sürümüde olabilir)

acrobatı indirdim ve sonunda açtım şu anda araştırıyorum okuyorum ilginden dolayı çok çok teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

Açık kaynak kodlu programları çevirebilirsin. Bunun için de programa gerek yokki. Langua Files'dan English'i aç. Tüm cümleleri Türkçeye'e çevir. sonra Turkish olarak kaydet Ya da üstüne kaydet
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.