Şimdi Ara

Oyunlar uzun takılmalar yaşıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • E4500 var, 2.69'da. Zotac 9600 gt 1 gb 256 bit ddr3. Core Clock - 730, Shader - 1735, Memory Clock - 980. Saatlerce Team Fortress 2 oynadığım için donmalar sadece Team Fortress 2'de oluyor sanıyordum, oyundandır diyordum. Ekran kartına overclock yaparak Far Cry 2 Benchmark ile test ederken fark ettim, FC2'de de oluyor. Çoğu oyunda oluyormuş, yeni yeni fark ediyorum. Görüntü takılıyor, ses takılıyor, bir kaç saniye sürüyor. Bazen düzeliyor, bazen de oyun hata vererek masaüstüne çıkıyor. İşlemciye yaptığım overclock'tan olduğunu düşünüyorum. İşlemciyi ne kadar yükseltirsem o kadar sık oluyor bu sorun. Bir kaç haftasına kadar TF2'de de yoktu, sağlam çalışıyordu. TF2 ile fark etmeye başladım. İşlemciyi 3.0'da rahat kullananlar var. Isı problemi yok, maksimum 70 civarı oluyor. Ram'leri test ettim, problem çıkmadı. Aynı sorunu yaşayanlar, çözenler, bilenler varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim

Asus P5KPL AM SE
    3 gb ddr2 667 mhz
    Cooler Master 500W

• işlemciye oc yaptıktan sonra prime95 gibi programlarla stabilite testi yapman gerekir. eğer stabil değerde değilse böyle sorunlar yapması doğal.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.