Şimdi Ara

Oyunlar Tam Ekran Olmuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptopun ekran çözünürlüğü 1920x1080, oyunlarda bunun altında bir çözünürlük seçtiğimde ise alttaki gibi oluyor görüntü.

Örneğin 1280x720 seçtiğimde, oyunun da tam ekran olması için masaüstünün çözünürlüğü de 1280x720 yapmam lazım.

Var mı herangi bir fikriniz?

Ekran kartım 5650m, 12.11 yüklü şuanda.

güncelleme: 13.4 kurdum temiz, durum aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..UnReaL.. -- 29 Haziran 2013; 1:12:08 >

• driver değiştir
  • daha önceki driverlarda da aynı sorun vardı, ama şu an 13.4 ü indiriyorum
  • 13.4 kurdum, durum aynı.
  • Belki entegre grafikten kaynaklanan bir sorundur tam bilgim yok ama bakmakta fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutarsus

Belki entegre grafikten kaynaklanan bir sorundur tam bilgim yok ama bakmakta fayda var.

Entegre grafikten kastınızı anlayamadım tam olarak
  • Laptop demişsiniz laptoplarda normal ekran kartının yanında işlemcinin de ekran şeysi oluyor ya mesela intel graphic 3000 gibi onu kastetmek istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merxelmel -- 29 Haziran 2013; 1:27:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OYUNLAR TAM EKRAN ÇALIŞMIYOR...
    15 yıl önce açıldı
    PC'de ekran gelmiyor
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anladım, ama ikinci bi ekran kartı yok sadece amd var.
  •  Oyunlar Tam Ekran Olmuyor.

Kendi kontrol panelinden bu ayarları yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH | equ* -- 29 Haziran 2013; 1:57:02 >
  • ccc den şuraya girip halledebilirsiniz
  • o kısım CCC de şöyle bende

• alıntıdır kendim yazmadım :P google da ati laptop tam ekran sorunu/çözümü yazınca çıkıyor hep ^^ eskiden laptop kullanırken bende de oluyordu bende böyle düzeltiyordum

" Catalyst control center kurduktan sonra bilgisayarımızın çözünürlüğü ile oynayacağız. Masaüstündeyken sağ tık ekran çözünürlüğü tıklayalım ( 1024 x 768 ise 800 x 600 gibi bir rakam yapıyoruz ) aşağıdaki resimlerde nasıl çözünürlük değiştiğini görebilirsiniz. Şimdi anlatacaklarımı aşağıdaki resimlerden detaylı olarak görebilirsiniz. ATI Catalyst Control Center açıyoruz. Yukarıda "Hızlı Ayarlar" var ona tıklıyoruz daha sonra yandaki şıklardan "Dizüstü Bilgisayar Panel Özellikleri" tıklıyoruz daha sonrada sağ taraftan "Görüntü paneline uyması için masaüstünü yeniden boyutlandırın" tıklayıp alttaki "Git >" butonuna tıklıyoruz. Tıkladıktan sonra altta 3 şık göreceksiniz. 3 şıktan ortadaki yani "Görüntü paneline uyması için yeniden boyutlandır" seçip "Tamamla" butonuna tıklayın. Daha sonra ati control panel kapatıp istediğiniz çözünürlüğe ayarlayıp oyuna girin artık tam ekran olduğunu görücekseniz.. "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0rk0 -- 29 Haziran 2013; 2:52:42 >

• valla hocam söyleneni daha önce de yapmıştım, tekrarladım şimdi de değişen birşey yok maalesef
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.