Şimdi Ara

Oyunlar kasıyor ndn?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunlarım kasıyor acaba neden yardımlarınızı bekliyorum

• ekran kartın yada ramın yetersiz gelebilir daha doğrusu bilgisayarının özellikleri hangi oyunda kasıyor ve bilgisayarının özellikleri nelerdir
  • 1 ) İşlemci ?
    2 ) Ekran kartı ?
    3 ) Ram ?
    4 ) Psu ?
    5 ) Monitör ?
    6 ) İşletim sistemi ?
    vs..

Bunları belirtmezseniz hiçbirşey söyleymeyiz..
  • intel pentıum 4cpu
    3.20 ghz 3.19 ghz
    512 mb ram
    ekran kart 256

fifa 08 ve cm kasıo arada sırada da diger oyunlarım
  • ekran kartı 256 ama markası ney oda var tam açılımını yazarsan
    masaüstünde boş bir yere sağ tıkla özellikler de ordan ayarlara gel orada yazar
  • geforce 6600
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhanardic

geforce 6600

6600 düşük bir kart. Şu zamanda cıkan oyunları orta seviyede bile oynatamayacak seviyede...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 660O KULLANmadığım için özelliklerini bilmiyorum ama yazlılmsal windowstan kaynaklanan sorun olabilr bide ramde yetmiyor olabilr oyunlar için 512 az geliyordue bnce windowsu kurup tekrar dene istersen
  • quote:

Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16

660O KULLANmadığım için özelliklerini bilmiyorum ama yazlılmsal windowstan kaynaklanan sorun olabilr bide ramde yetmiyor olabilr oyunlar için 512 az geliyordue bnce windowsu kurup tekrar dene istersen

6600 kullandım ve yukarıda yazdığım şeyler cok acık ve net.. Boşuna fikir üretmeye çalışmayalım..

8600 gt + 1 gb ram şuanda sizin için yeterli olur. Fiyat ise yaklaşık 200ytl bulur

Saygılar.
  • ya formatta atamıorum ben hdd yi deiştirsem
    sorunlar çözülürmü bide şimdi fifa 08 girdim kasadan tıırrrrrrr diye ses gelio
  • quote:

ya formatta atamıorum ben hdd yi deiştirsem
    sorunlar çözülürmü bide şimdi fifa 08 girdim kasadan tıırrrrrrr diye ses gelio

1 ) Neden format atıyorsunuz ?
    2 ) " tırr "diye hitap ettiğiniz sses hdd'den geliyor. 100 kere format atsanız yine geçmez , değiştirmeniz gerekir.
    3 ) Format atmanız oyunu kasmadan oynamanıza bir nebze dahi etki etmez.

Tekrar söylüyorum o ekran kartı değişmeden istediğiniz her oyunu oynayamazsınız. Oynasannızda medium.

• peki neden ses geliyor tmm hdd yi deiştirdim kac lira ögrene blirmiyim bide ekran kartı
  • ama ses sadece fifa 08 den gelior
  • quote:

peki neden ses geliyor tmm hdd yi deiştirdim kac lira ögrene blirmiyim bide ekran kartı

Sata hdd kapasiteye göre değişir. Öyle cokta pahalı değil.

80 gb : 57$
    120 gb : 80 $
    160 gb : 95 $

Bunlar sıfır fiyatları. 2.el cok uyguna bulabilirsiniz. 120 gb 50 ytl dolup taşıyor forumumuz...

Ekran kartı fiyatını yukarıda belirttim. 150-170 ytl arası 8600gt ve 1 gb ram alsanız 200 ytl masraf olur size ama sorunlarınızdan arınmış olursunuz..

Saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.