660O KULLANmadığım için özelliklerini bilmiyorum ama yazlılmsal windowstan kaynaklanan sorun olabilr bide ramde yetmiyor olabilr oyunlar için 512 az geliyordue bnce windowsu kurup tekrar dene istersen
quote:
Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16
660O KULLANmadığım için özelliklerini bilmiyorum ama yazlılmsal windowstan kaynaklanan sorun olabilr bide ramde yetmiyor olabilr oyunlar için 512 az geliyordue bnce windowsu kurup tekrar dene istersen
6600 kullandım ve yukarıda yazdığım şeyler cok acık ve net.. Boşuna fikir üretmeye çalışmayalım..
8600 gt + 1 gb ram şuanda sizin için yeterli olur. Fiyat ise yaklaşık 200ytl bulur
Saygılar.
ya formatta atamıorum ben hdd yi deiştirsem sorunlar çözülürmü bide şimdi fifa 08 girdim kasadan tıırrrrrrr diye ses gelio
quote:
Orjinalden alıntı: gokhanardic
ya formatta atamıorum ben hdd yi deiştirsem sorunlar çözülürmü bide şimdi fifa 08 girdim kasadan tıırrrrrrr diye ses gelio
1 ) Neden format atıyorsunuz ? 2 ) " tırr "diye hitap ettiğiniz sses hdd'den geliyor. 100 kere format atsanız yine geçmez , değiştirmeniz gerekir. 3 ) Format atmanız oyunu kasmadan oynamanıza bir nebze dahi etki etmez.
Tekrar söylüyorum o ekran kartı değişmeden istediğiniz her oyunu oynayamazsınız. Oynasannızda medium.
peki neden ses geliyor tmm hdd yi deiştirdim kac lira ögrene blirmiyim bide ekran kartı
ama ses sadece fifa 08 den gelior
quote:
Orjinalden alıntı: gokhanardic
peki neden ses geliyor tmm hdd yi deiştirdim kac lira ögrene blirmiyim bide ekran kartı
Sata hdd kapasiteye göre değişir. Öyle cokta pahalı değil.
80 gb : 57$ 120 gb : 80 $ 160 gb : 95 $
Bunlar sıfır fiyatları. 2.el cok uyguna bulabilirsiniz. 120 gb 50 ytl dolup taşıyor forumumuz...
Ekran kartı fiyatını yukarıda belirttim. 150-170 ytl arası 8600gt ve 1 gb ram alsanız 200 ytl masraf olur size ama sorunlarınızdan arınmış olursunuz..
Saygılar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme