Şimdi Ara

Oyunlar Artik Skmaya BASLADI , FPS

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar GTX 1080 aldim kart resmen bosa yatiyor CS 1.6 - GO derken 10 sene oynadik gina geldi artik cod battlefield da baydi , PUBG desen tadi tuzu kalmadi artik hep ayni seyler , COD blackops 4 aldik ondada level 80 olduk oda baydi ,

dayz-forest vs hayatta kalmada kralini yaptik ,

strateji desen artik duzgun cikmiyor age of , red allert , bfme 2 oynayan yok artik ,

napcaz ? bu tarz dusunup baska oyunlara yonelen insanlar varmi ?

yazim hatalari icin kusura bakmayin klavyem turkce karakter yok o yuzden onemsemeden yazdim.

• Güncel oyunlardan ben de sıkıldım açıkçası, en son Desu Ex'in son oyununu daha başında bıraktım, can sıkıntısından Gog'dan aldığım Eye of the Beholder 2'yi kurdum, dile kolay 20 yıllık bir oyun olmuş ona rağmen başından zor kalkıyorum. Şimdiki oyunlar maalesef sinema sektörüne döndü; grafik var, efekt var ama senaryo ve hikaye tırt.
  • Oyun dünyasını yemiş bitirmişsin daha yok mu diyorsun oyun oburu olmuşsun hocam :) arayan bulur demişler sen aramaya devam et...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı türde oyunlar dene.

Daha önce hep askeri oynadıysan Titanfall, Quake Champion hızlı oyunlara bakabilirsin.

Rpg oyunları oynamadıysan Witcher, Mass Effect, Dark Souls serilerine bakabilirsin.
  • Güncel oyunlardan ben de sıkıldım açıkçası, en son Desu Ex'in son oyununu daha başında bıraktım, can sıkıntısından Gog'dan aldığım Eye of the Beholder 2'yi kurdum, dile kolay 20 yıllık bir oyun olmuş ona rağmen başından zor kalkıyorum. Şimdiki oyunlar maalesef sinema sektörüne döndü; grafik var, efekt var ama senaryo ve hikaye tırt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

Farklı türde oyunlar dene.

Daha önce hep askeri oynadıysan Titanfall, Quake Champion hızlı oyunlara bakabilirsin.

Rpg oyunları oynamadıysan Witcher, Mass Effect, Dark Souls serilerine bakabilirsin.

• illa grafik olsun diyosan
    assasıns creed orıgıns ve odyssey
    ryse son of rome
    farcry 5 ve primal
    dying light
    witcher3
    totalwar warhammer 2
    gta5

Grafık onemlı degıl oyun saglam olsun dıyosan
    factorio(favorım)
    the long dark(favorım 2)
    frostpunk
    thıs war of mıne
    hearts of ıron 4
    fm 2019

eglendırsın stres olmayayım dıyosan
    cities skylınes
    euro truck simulator 2 veya amerıcan truck sımulator
    farmıng sımulator 17
    spintıres mudrunner
    house flıpper
  • Destiny 2yi deneyebilirsin moruq bedava şuan

Bende oyun kitligindan bunaldim baska tavsiyem yok acikcasi

Rts türü age of 4 ve yeni stronghold gelene kadar ölmüş durumda onlar bir gelse...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba yarışı seversen 1 aylık forza horizon 4 vereyim fazladan aldım.
  • fps' oyunlarinda ciddi anlamda bir kalite düşmesi var ve oynancak oyunlar sınırlı.

ben oyüzden bilinmeyen indie oyunları oynamaya başladım onlarda kötü ama bazıları 2-3 saatten fazla sarabiliyor The council,pcbuildingsim,northgard,sword legacy omen ve Call of cthullu[5.chapterdan sonra çöpleşiyo oyun ve zaten walking simulator] gibi .
    Ama eğer oynamadiysan kingdom come deliverance,witcher 3 gibi sağlam rpg oyunlarınada yönebilirsin
    Arada stress atmak için killing floor 2de oynuyabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 10 Kasım 2018; 12:54:33 >
  • Hele birde çocuğun olunca ☺️ roket lig denemeni tavfiye ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ekip bul rust oyna.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.