Şimdi Ara

Oyundayken Pc Reset Atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR OYUNDAYKEN PC KENDI KENDINI RESTELIYOR 1-2 GUNDUR BU SORUNU YASIYORUM DAHA ONCE YASAYIPTA COZENLER VARSA NASIL YAPTIKLARINI SOYLUYEBILRMI.LUTFEN ARKADASLAR 45 DK DA 1 RESET YIYORUM

NOT:BU KONUYU ACMADAN ONCE ARAMA YAPTIM AMA ARAMADA KAYIT BULAMADIM BELKI ARANACAK KELIMEYI YANLIS YAZDIM.

• Ekran kartının fanı bozulmuş olabilir...
  • 45 dakıkada 1 yiyorsan makına fazla ısınıyordur fanları temizlemeni öneririm.
  • Son günlerde yüklediğin programlardan olabilir. örn: msn plusdan olabilir veya bilgisayarın iç donanımında sorun olabilir. örn işlemci fanı bozuksa yeteri kada ısındıgından kendini resetler.

Bilgisayarına son günlerde yüklediğin programları gözden geçir.
    Oyunu silip tekrar yüklemeyi dene.
    Sorun çözülememişse format çözüm olabilir.
  • kardeş bak 1) fanları temizle 2) msn plus warsa sil 3) legal XP den pc ni orjinal yap

bu 3 ünü yaparsan kesin düzelcektir banada oldu aynısı bunları yaptım şimdi gayet güzel oynuyorum...
    bunları yaptın olmadımı pc format attır derim hadi kolay gelsin yardımım dokunduysa ne mutlu bana

legal XP nerden bulcam dersen googleye yaz ordan çıkan link e tıkla ilk link olması lazım ona tıkladıktan sona 1-2 cisi olması lazım o sana 3 adımda pc orjinal yapma diye yazar onu indirceksin ha bu arada güncelleştirmeleri yapma oke hade kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master-Z -- 9 Eylül 2007; 13:41:46 >
  • bendede vardı o ama senin yine iyi ben 20-25 dakkada yiyodum format attım geçti
  • aynı sorun bende de wardı makina normal çalışırken bi sorun olmuodu brz kastrnca oyun rogram fln reset atıodu en çok ta knightta oluodu(ztn başka oyun mu oynuorz)..arkadaşın dedii gbi fan 2,3 kat toz olmuştu bnm temzledm düzeldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ikizmert

ARKADASLAR OYUNDAYKEN PC KENDI KENDINI RESTELIYOR 1-2 GUNDUR BU SORUNU YASIYORUM DAHA ONCE YASAYIPTA COZENLER VARSA NASIL YAPTIKLARINI SOYLUYEBILRMI.LUTFEN ARKADASLAR 45 DK DA 1 RESET YIYORUM

NOT:BU KONUYU ACMADAN ONCE ARAMA YAPTIM AMA ARAMADA KAYIT BULAMADIM BELKI ARANACAK KELIMEYI YANLIS YAZDIM.

işlemcinle alakalı bilgisayar ısınıyor ve atıyor bi çok kişinin sorunu bu ve birçok çözümü var kasanın yanını aç içini süpür iyice özellikle işlemci ve ekran kartını iyice süpür fanlarınıda tabi bilgisayarı kascak seyleri kapa knigghtı düşük kalitede çalıştır bilgisayarın özelliklerinin üstüne çıkarma yani oldugun kadar baska bi sorundanda kaynaklanıor ola bilir tabi
  • Ya aynı hata bende de var ama bende Xtrap hata veriyo sonra pc res atıyo kendine benim sorunum nasıl düzelebilir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ikizmert

ARKADASLAR OYUNDAYKEN PC KENDI KENDINI RESTELIYOR 1-2 GUNDUR BU SORUNU YASIYORUM DAHA ONCE YASAYIPTA COZENLER VARSA NASIL YAPTIKLARINI SOYLUYEBILRMI.LUTFEN ARKADASLAR 45 DK DA 1 RESET YIYORUM

kardeş söledigim gibi benimki 1-2 günlük bişi degil 3-4 aydır yaşıyordum ben bu sorunu başka forumdan önerileni yaptım we oldu önerileneride maddeler halinde yazdım ordan bakarak yap düzelmesse format attır
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatalrhymer53

Ya aynı hata bende de var ama bende Xtrap hata veriyo sonra pc res atıyo kendine benim sorunum nasıl düzelebilir?

sende aynısını yaparsan düzelir ilk baş Xtrap hata weriyo 1 yada 2 saniye içinde hop res atıyor demi kardeş dedigimi yap orda maddeler halinde yazdım umarım düzelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.