Şimdi Ara

Oyundayız: 7 Days to Die - Bölüm 2 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bayağıdır videolarla problem aşamıyordum html 5 ile sorunsuz çalışıyordu fakat bu videoda tekrar baş göstermeye başladı şu can sıkıcı video sorunu.eğer ki aynı sorunu yaşayan arkadaşlarım varsa belirtmelerini istiyorum eğer ki sorun benim bilgisayarımdaysa çözümünü araştıracağım çünkü.fakat eğer ki sorun bende değilse bu sorunun giderilmesini rica ediyorum gerçekten editörler olsun ,sitenin tasarımı olsun bazı videoların konsepti olsun v.b. herşeyiyle gerçekten sevdiğim bir site fakat bu tür sorunlarla karşılaşınca moralim bozuluyor saygılarla. :)
  • gece karanlıkta hiçbir şey gözükmüyor videoda bende mi var sorun acaba ekranımın parlaklığını felan artırdım yinede gözükmedi hiçbir şey
  • Mobilde açılmıyor.
  • Eyer pes etmesen yapabilirsin programlama öğren derim sırf programlamayla bitmiyor araştır 2d game maker de biraz yazılım bilgin oldun mu ufak oyunlar yapa bilirsin c dilini öğrenirsen her yerde işe yarar game maker için fazla bir dil ama olsun başlangıç için zor deniyor ama benim ilk öğrendiğim dil c dili güzel bir kaynakta veriyim :http://www.youtube.com/user/Cgorseldersler/videos

quote:

Orijinalden alıntı: DarkAfter

gidip painten survival oyun yapıcam pixel pixel.Kesin tutar

• Mobil açılmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dayz boşverin bu daha güzelmiş

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu seyretmesi dayz Den daha eğlenceli.Kapıyı bacayı indiriyorlar sonra araba jantıyla modifiye edecem evin çökmesi falan dialoglar çok güzel.

• Mobil açılmıyor

• sanırım yemek pişirmek için su gerekiyor birde haritanızda sarı sarı çizgişer cıkıyor belki zombilerden salgı falan fışkırmıştır ondan sizi buluyorlardır
  • Güzel seri olacak gibi duruyor fakat birazdaha teknik oynasanız yani gelişigüzelden ziyade craftingleri kullanarak barınaklar magralar yaparak ,dayz mantığından gitmek yerine 7 days to die mantığıyla oynarsanız daha iyi olabilir.
  • Lütfen yanlış anlamayın ama oyunu biraz daha öğrenmeniz gerekiyor. Painkiller sağlığa çok iyi gelir oyundaki sağlık dolaplarında bulabilirsiniz. Ayrıca sleeping bed yapıp veya sahip olup sağlam bir yer bulunca oraya koyun ölürseniz orada doğarsınız

• dayzdan sonra oynanan oyuna bak? oyunun yapımcısı kaç yaşında 15 filan herhalde modellemelere animasyonlara grafiklere bak hey allam ya
  • haritada çıkan sarı çizgiler sizde taze et olduğunu gösteriyor ve doğal olarak o etler arkasında koku bırakıyor gece evinizde dururken zombiler o yüzden istila etti.

aslında onlar sizi gördüğünden değil etin yaydığı kokuya geldiler.

oyunu biraz daha öğrenmeniz lazım. tek gelen zombiye niye tüfekle ateş edersinki. alışmışsınız dayz de zombileri atış tahtası olarak kullanmaya ama bu oyunda işlemez bildiğin aşiret gibi toplanıp gelirler

• O değilde bütün serileri nerdeyse beril çekcek yeter gayri bu ikilinin sohbetini daha çok görmek istiyoruz
  • Adam 15 yaşında öocuk mu yapmış grafiklere bak demiş ya yazıktır. Oynanis gayet güzel bence grafik dayzinde o kadar iyi değil zaten ve zaten iyi olup olmamasida hiç önemli değil. İyi olursa ekstra güzel olur tabii. Sana tavsiyem crysis 3 olabilir kesinlikle denemelisin. bide sağda solda oyuncuyum demezsen sevinirim.
  • Biraz daha sık koysanız videoları çok beklioruz :D

• Bu oyun serisi kesinlikle çok keyifli. Bitmek bilmeyen zombi akınına karşı birkaç parça mühimmat ve erzak! Tam hayatta kalma savaşı! Fakat oyuna yeni başlamış gibi duruyorsunuz o yüzden şu linkteki yeni başlayanların öncelik vermesi gerekenleri okumanızı tavsiye ederim.http://7daystodie.gamepedia.com/Beginners_Guide
  • konuşmalar iyi eğlenerek izledim
  • 12:00 ne var birader kapıya vurup duruyorsunya?
    -oha kosuyolan bu içeri gir içeri
    daS:AS:DAS en az 10dk guldum tekrar tekrar seyrettım :ADSAS:D:ASD

• Oyun ücretlimi ki acaba tam anlayamadım steam satıyor sanırım. Biri yardımcı olursa sevinirim. Ve herşey grafik değildir şunu bi anlayamadık keşke grafik olmasada 2001-2007 arasında ki oyunlardan alınan zevkler tekrar alınsa.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.