Şimdi Ara

Oyundan oyuna değişen pingin çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğer bi oyunda 50 ping ile oynayıp başka bir oyunda 100 üzeri bi pingle oynuyorsanız en azından bende işe yarayan bi çözüm sunacağım. Oyun giriş ekranında baktınız ki ping yüksek, görev yöneticisinin uygulamalar kısmından LoL'ü kapatın. Oyun çöktü gibi bir hata gelecek karşınıza, yeniden bağlan dediğinizde tekrar kendinizi giriş ekranında bulacaksınız ve ping normale dönecek. Bunu fark etmemde emeği geçen Gosu'ya teşekkürler

• Denicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı farklı sunucular olduğunu ve bunlarda farklı ping değerleri görüldüğünü biliyordum ama bir oyundaki 10 kişi de aynı sunucuda olur diye düşünmüştüm, her oyuna girildiğinde farklı sunucuya mı bağlanıyormuş? İlginç geldi baya, deneyeceğim. Gosu ne yaptı acaba onu da yazabilir misin?
  • böyle bişi oluyorsa çok ilginç ama bence oyundan çıktık sayabilir yada başka birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Farklı farklı sunucular olduğunu ve bunlarda farklı ping değerleri görüldüğünü biliyordum ama bir oyundaki 10 kişi de aynı sunucuda olur diye düşünmüştüm, her oyuna girildiğinde farklı sunucuya mı bağlanıyormuş? İlginç geldi baya, deneyeceğim. Gosu ne yaptı acaba onu da yazabilir misin?

Yayında pingi 119 falandı, giriş ekranındayken bir şeyler kurcaladı tabi yayına yansımadı bu sonra biraz araştırınca yaptığı şeyi öğrenmiş oldum. Faydası bu oldu.
  • JarLewiS kullanıcısına yanıt
    Giriş ekranında yapıyorsun bu dediğimi, diğerlerinden bi 10 saniye falan sonra giriyorsun oyuna. Bu da bi fark yaratmaz herhalde.
  • Sürekli görev yöneticisinden kapat diye spamladım. 5 pingle oynuyorum eyv

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fps düşmesi ve ping sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gosu sagolsun bende ondan gordum ise yariyor

• quote:

Orijinalden alıntı: smashx

Sürekli görev yöneticisinden kapat diye spamladım. 5 pingle oynuyorum eyv

hll qnq
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraketmen

quote:

Orijinalden alıntı: smashx

Sürekli görev yöneticisinden kapat diye spamladım. 5 pingle oynuyorum eyv

hll qnq

Şaka bir yana olursa dua alırsın. Çünkü ben bir oyun 59 ping bir oyun 85 ping oynuyorum genel olarak. Hadi bakalım

• Bende de bazen ping sabit 105de kalıyor. Relog atıyorum çözülüyor.

• 60 pingle başlayıp 150 sabitle oyunu sürdürüyorum. buna çözüm var mıdır. bazen fightlarda 2000-3000 ping çıkıyor.
  • Dediğin şeyi wifi yi aktif ettiğimde yaşıyorum, kablosuz bağlanıyorsan WLAN Optimizer diye bi program var onda stream modunu açarsan yardımı dokunabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyph

60 pingle başlayıp 150 sabitle oyunu sürdürüyorum. buna çözüm var mıdır. bazen fightlarda 2000-3000 ping çıkıyor.

O senle alakalı bir durum, internetini başka kimsenin kullanmamasına(google a girip bir şey bile aratsa etki edebilir, burada önemli olan harcanılan internet değil sinyalin dağılması) ve arkada update yapacak bir program ya da upload yapacak bir torrent olmadığına emin ol. Bunlar haricinde her zaman kablolu internet > wireless.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

quote:

60 pingle başlayıp 150 sabitle oyunu sürdürüyorum. buna çözüm var mıdır. bazen fightlarda 2000-3000 ping çıkıyor.

O senle alakalı bir durum, internetini başka kimsenin kullanmamasına(google a girip bir şey bile aratsa etki edebilir, burada önemli olan harcanılan internet değil sinyalin dağılması) ve arkada update yapacak bir program ya da upload yapacak bir torrent olmadığına emin ol. Bunlar haricinde her zaman kablolu internet > wireless.

aynen dostum 2 kişi kullanıyoruz ama eskiden böyle birşey yoktu son 2 aydır böyle bi sorun var. en ufak bişey bile açılsa diğer pc den ping artıyor hemen. çözümü yok mudur

• quote:

Dediğin şeyi wifi yi aktif ettiğimde yaşıyorum, kablosuz bağlanıyorsan WLAN Optimizer diye bi program var onda stream modunu açarsan yardımı dokunabilir.

hocam indirdim programı disabla background scan i seçtim bir de streaming mode u seçtim. faydasını görür müyüm
  • Denicem bakalım benim genelde 8ile 11 arası ping oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Dediğin şeyi wifi yi aktif ettiğimde yaşıyorum, kablosuz bağlanıyorsan WLAN Optimizer diye bi program var onda stream modunu açarsan yardımı dokunabilir.

hocam indirdim programı disabla background scan i seçtim bir de streaming mode u seçtim. faydasını görür müyüm

Benim pingle ilgili sorunum olduğu sıralar baya araştırmıştım böyle şeyleri, birkaç yerde işe yaradığını şöylemişlerdi. Ha bide Yirikalische fazlasıyla haklı, oyun oynayacağın zaman antivirüs programını, windows update'i falan kapatman da yararına olur.
  • FPS içinde benzer bi çözümü var;
    FPS düşüyorsa veya bellek azaldı gibi bi uyarı alıyorsanız Oyuna girdiğinizde: Görev yöneticisi> Lolclient.exe Kapatın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 9 Nisan 2014; 20:20:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.