Şimdi Ara

Oyundan bıktım ama bırakmak istemiyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akara serverinde Base'de oynayanlar bilir berbat bi koxp çilesi var.Her yer koxper,sürekli oyundan atıyor,diyelim Maradonda takıldık biraz ordan Emc gecer gecmez oyundan atıyor,bıktım artık bunlardan,Bdw'lere girmiyorum kac gündür sinir olup cıkıyorum sonunda,nolucak bunun sonu yeter artık

• Böyle Devam Eder Bence..Oyunun Kapanma vakti Gelmiş ^^
  • Bıktım artık gercekten,Kac milyon dolar kazanıyor bu K2 ama bi koxpu düzeltemediler,bi görev bug düzelmesi icin kac ay bekledik,gerçekten yetti artık ya satıcam sanırım charı..
  • ben de akarada oynuyorum rlb ve ardream dediğin gibi tamamen koxptan ibaret ama cz öyle değil.

hatta dün csw için maradon gate de koxp açıyorlardı, tp olduktan sonra oyundan atması için. yapabiliyorsan "fx, misc, snd, chr" dosyalarının tamamını yedekledikten sonra arrow dosyalarının hepsini sil, az da olsa oyundan atılmayı engelliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mpc

ben de akarada oynuyorum rlb ve ardream dediğin gibi tamamen koxptan ibaret ama cz öyle değil.

hatta dün csw için maradon gate de koxp açıyorlardı, tp olduktan sonra oyundan atması için. yapabiliyorsan "fx, misc, snd, chr" dosyalarının tamamını yedekledikten sonra arrow dosyalarının hepsini sil, az da olsa oyundan atılmayı engelliyor.

az değil tamamen onluo oyundan atmıo ama dc yiye bilrsin herangi bi nedenden dcyi bilioz net kopar cara biri girer rest gelir onun gibi dc ler yersiniz ben oynuom bbutun arrowları sildim bile 3 haft aoluo tek bi atma bile yogh
  • fx1 Akar dc EtsinLer Bakim :)
  • Valla her yerde koxperlar çok dostum, bazen şerefsizlik yapıp BDW NPC'sini kesiolar şerefsizler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıkıldım artık!!
    12 yıl önce açıldı
    Abi yazmak hiç istemiyorum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fx in içindeki arrow dosyasını mı silmemiz gerekiyor
  • Uzun zamandır ben de oynamıyordum xtrabı kaldırmışlar bunu yapmalarındaki amaç ne ki ? Oyuna girim dedim berbat etmişler oyunu k2 diğer oyunlarla ilgilenmekten k.o. 'a vakit ayıramıyor herhalde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shisha -- 15 Şubat 2009; 18:15:20 >
  • eN iyisi oyunu bırakmak.(sonuçta bi oyun)
  • Fx dosyasındaki orkarrow.fxb dosyasını sil sadece 5li oku atılmasını önler.İstersen bir yere kaydet öyle sil.Bir ara bu dc sorunu çözülürse tekrar koyarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.