Şimdi Ara

Oyundan ayrılma cezaları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna yeni başladım hangi modlarda bu cezalar devreye giriyor(ona göre ayağımızı denk alalım)5 dk girdim oynadım oyun biraz değişik geldi kaç yılın ardından cod ve bf harici bir sistem.Oyunda nişan alma olması ve yere yatılmaması ilginç geldi.Oyundaki leaderboard sistemi daha eğlenceli ve önemli bir hale getirilmiş gibi anladığım kadarıyla ranked maçlar harici bir ceza yok doğru muyum?2-3 dk oynayıp çıktım deathmatch'tı bir ceza söz konusu mu alışmışım girip sıkılana kadar oynamaya(bazen 10 dk bazen 7-8 el)
    Özet:Biri bana çıkmamam gereken maçları yazabilir mi?

• Ranked maçlardan çıkarsan ilki 30 dakika olmak süreyle ban yersin, bu çıkma alışkanlığını sürekli devam ettirirsen bu banın katlanarak artar.

Bunun dışında herhangi bir moddan çıkmak ceza getirmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaGNeRL0vE

Ranked maçlardan çıkarsan ilki 30 dakika olmak süreyle ban yersin, bu çıkma alışkanlığını sürekli devam ettirirsen bu banın katlanarak artar.

Girdiğim tüm rekabetçi oyunları ranked olarak mı geçiyor community serverlarında oynayabilir miyim?(ranked sayılmıyorsa)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obilux

quote:

Orijinalden alıntı: WaGNeRL0vE

Ranked maçlardan çıkarsan ilki 30 dakika olmak süreyle ban yersin, bu çıkma alışkanlığını sürekli devam ettirirsen bu banın katlanarak artar.

Girdiğim tüm rekabetçi oyunları ranked olarak mı geçiyor community serverlarında oynayabilir miyim?(ranked sayılmıyorsa)

rekabetçiler ranked geçer.
  • Competitive(rekabetçi) hariç kafana göre girip çıkabilirsin.
  • Yardımınız için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.