Şimdi Ara

Oyundan atma sorununu çözebildim fakat...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyundan atma sorunu ile ilgili söylenen her şeyi yaptım hiç bir işe yaramadı.Fakat sonra 64 bite geçip 2 gb 1333 mhz ram daha ekleyip rami 6 gb a çıkarınca oyundan atmayı kesti .Artk hiçbir şekilde oyun hatası almıyorum.Yardım eden arkadaşlara teşekkürler .Fakat bi sorunum var ultrada ve highda oyun ağırlaşıyor.Sistemimin ultrayı veya highi oynatmak için yeterli olduğunu düşünüyorum cevaplayan herkese teşekkürler.

Sistemim:
    XFX HD6790 ÇİFT FAN
    İ3 550 3.2 GHZ
    MSİ H55M-E23 ANAKART
    600W POWER SUPPLY
    6 GB 1333 MHZ RAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeroksuzler -- 28 Ocak 2012; 15:33:43 >

• ben atma sorununu çözdüm.Sırasıyla yaptıklarım :söylendiği gibi tmleri sildim.Korsan bf3 ten veri kalma olasılığına karşı oyunu tekrar tekrar yükledim ,punkbuster güncellemelerini yaptım ,ekran kartı çipset ses sürücüsü gibi tüm driverleri update ettim fakat sanırım işime yarayan olay 64 bite geçip 2 gb ram daha eklemem oldu böylece ram kısıtlaması olmuyor.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.