Şimdi Ara

Oyundaki Güncel Bug'lar. Dikkatli olun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyundaki profesyonel hırsızların, (ne desem doğru olur bilemedim) en iyi olanı ... kilitli itemleri e-mail olmadan açmayı başarıyor.Motp koruması yapmayı zorunlu kılmış oluyor bu şekilde oyun.Belki hatırlarsınız key-lock olayı geldiğinde bu tipte charlar soyulmuştu tekrardan aynı şey oluyor.

Karakterinizin e-mail adresini ismi lazım değil bir site sadece id pw ile değiştirebiliyor. Char satışlarınızda dikkatli olun sakın id-pw vermeyin.

İyi forumlar..

• teşekkurler bilgi için
  • size şöyle bir olay anlatayım 1 ay önce başımdan geçti ben oyunu bırakım baya oldu ve 8 tane charekterim vardi bir gireyim dedim hepsine tek tek girdim baya ugrastırdı ve son 1 charım var onada girmedim ve ertesi gün salı oluyor oyun cheke giriyor ve ben aksama 1 tane chara girdim ve charlarım soyulmustu nedense dün girmediğim 1 tane char soyulmamıştı buda demek oluyorki 7 tane charın ıd pw yazıp oyuna girdim 1 tanesini yazmadım ve onu soyamamış ilk basta dedim benım pcemdemi sorun var oyuna girdim semerkantın önüne gittimki herkez soyulmuş anlaşldıgı gibi oyuna ıd pw yazın char soyuluyo bu kadar basıt ...
  • Bir kaç yerden "gamepowerbazaar" duyum aldım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • hayret verici bir durum inanılmaz şeyler oluyor kanımca oyunbitmiş arkadaşlar boşa emek verip göz nuru döküyoruz ALLAH belalarını verir inş emek hırsızlarının...
  • Ben artık sıkılmaya başladım bu işten.Ağzımızın tadı kalmadı.Oyun için kullandığım sistem sadece oyunda kullanılır.Lisanslı kaspersky small office ile korunur, usb vs takılmaz.Ama bütün bunların yanında karakter soyulmalarının önüne geçebilmiş değilim.

Sadece oyunda güncel varlıklarını sürdüren yüksek level hesapların başına geliyor.Sistemden şifre değiştirmek ve simge büyük küçük harf gibi kombinasyonlar çare olmuyor.Artık aklıma gelen tek mantıklı olay ya joymax oyunda dolaşımda bulunan goldu azaltıp değerli kılmaya çalışıyor yada bir şekilde database açık verip bilgiler başkalarının eline geçiyor.

Motp kullanarak sıkıntıya çözüm bulmuş oldum ama bu seferde oyun oynamak çekilmez bir hal aldı.Yok telefondan şifre üret gir.Eski zamanlarda tekrar log in olamayan bot zamanlarına döndüm :)

Unutmadan geçen gün de client hack koruma sistemi deaktive edildi gibi bir hata ile kendisini sonlandırdı.Muhtemelen motp olan karakterimi birileri zorluyor yada denk geldi ben kuruntu yapıyorum.

Neyse sonuç olarak ya bu bağımlılık ve alışkanlıktan vazgeçeceğiz.Yada sessiz kaldıkça joymax ın bu hatalarına katlanmayı öğreneceğiz.

• Güncel arkadaşlar lütfen karakter satışlarınızda para elinize geçmeden bilgileriniz vermeyiniz. Önder hocam doğrudur . Ayriyetten şunu belirtiyim rutin olarak bir gm arkadaşımla konuşurken ağzını arama fırsatı buldum. Kendisi joymaxtan idlerin çalındığını doğruladı.
    @13NiGhT_M@Re
    Söylediklerine harfi harfine katılıyorum. Oyun kendine para harcatmayı aşıyor oyunda soyulmamamız için telefon bile aldırtıyor. Artık samsungla apple la anlaşması mı vardır ne çözemedim. Bi önceki mesajımda da dediğim gibi tek yolu motp. 125 cap açıldığında değerli itemlerinizi Motp li bir chara aktarıp ana karakterinizle kasmalısınız devam edicek arkadaşlar için önerim olsun bu.

Hatta yeri gelmişken ekiyim ;

"EngLand44" nickli kişiyi direk block listenize atmanızı öneriyorum. Güvenli char-alış veriş için . Kendisi bir çok kişinin emeğini çalmayı denemiştir geçenlerde banada uğradı yol verdim.

http://forum.donanimhaber.com/m_70306961/mpage_1/f_/key_//tm.htm#70319655. Bu konudadı açıkça görülmektedir yapmaya çalıştığı şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWall -- 1 Mart 2013; 13:37:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İsmi lazım degil sitenin İD PW İLE mail değistirme Satıs yöntemi

quote:

Elinizde sadece çar giriş id ve şifresi var ise bu yeterlidir yeni bir maile kaydolması için.

çarınızın emailine giremiyorsanız yada gizli sorusunu unuttunuz ise bu işlem yapılır.

çarınız bir emaile bağlı bile olsa ve emaile girilemiyor bile olsa o çarınızı yeni bir mail adresine kaydediyoruz.

DIKKAT.... Biz msn mailinizi geri alma işlemi yapmıyoruz.çarınızı doğrudan başka maile bağlıyoruz.

olmama ihtimali varmı diye sormayınız.olmuyor olsa buraya yazmazdık.

bu hizmetin karşılığı 15TL dir.Gold ile değişim bitirildi.

Canlı desteğe konu hakkında soru sormak için gelmeyiniz. bu hizmeti alacak iseniz 15TL bakiyeniz var ise çar id şifre ve çarın bağlanacağı mail adresi hazırlayarak geliniz.sadece çar id si olanlar boşuna sormasın.yardımcı olunamaz.

mail adresi şuan joymax da kullanılmayan bir mail adresi olmak zorundadır.

Bu iş tamamen yasaldır.çardan çıkmanıza vs gerek yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkuaz0796 -- 4 Mart 2013; 11:10:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: turkuaz0796

İsmi lazım degil sitenin İD PW İLE mail değistirme Satıs yöntemi

quote:

Elinizde sadece çar giriş id ve şifresi var ise bu yeterlidir yeni bir maile kaydolması için.

çarınızın emailine giremiyorsanız yada gizli sorusunu unuttunuz ise bu işlem yapılır.

çarınız bir emaile bağlı bile olsa ve emaile girilemiyor bile olsa o çarınızı yeni bir mail adresine kaydediyoruz.

DIKKAT.... Biz msn mailinizi geri alma işlemi yapmıyoruz.çarınızı doğrudan başka maile bağlıyoruz.

olmama ihtimali varmı diye sormayınız.olmuyor olsa buraya yazmazdık.

bu hizmetin karşılığı 15TL dir.Gold ile değişim bitirildi.

Canlı desteğe konu hakkında soru sormak için gelmeyiniz. bu hizmeti alacak iseniz 15TL bakiyeniz var ise çar id şifre ve çarın bağlanacağı mail adresi hazırlayarak geliniz.sadece çar id si olanlar boşuna sormasın.yardımcı olunamaz.

mail adresi şuan joymax da kullanılmayan bir mail adresi olmak zorundadır.

Bu iş tamamen yasaldır.çardan çıkmanıza vs gerek yoktur.

Maili değiştirip charı vermiyorlar. Canlı destekten banlıyorlar :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.