Şimdi Ara

oyundaki bu hatayı çözebilene helal olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 gündür star wars oyunundaki hatayı çözmeye çalışıyorum. Yabancı forumlara bile baktım ingilizce cümleleri cevirdim aradım taradım ama yapamadım.Oyunu torrentten indirdim .İçindeki cracki yaptım. Ama sürekli aldığım hata şu. win7 kullanıyorum.

Problem Event Name: BEX
    Application Name: swkotor.exe
    Application Version: 1.0.0.0
    Application Timestamp: 00000000
    Fault Module Name: swkotor.exe
    Fault Module Version: 1.0.0.0
    Fault Module Timestamp: 00000000
    Exception Offset: 00000110
    Exception Code: c0000005
    Exception Data: 00000008
    OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
    Locale ID: 1055
    Additional Information 1: be9b
    Additional Information 2: be9bf493184e8a1cc6dbc11c84c53984
    Additional Information 3: 9e35
    Additional Information 4: 9e353e53e9ec76750b5c1f800beee128

• oyunu kaldırıp tekrar kurmayı denedin mi?Birde pc de swkotor.exe adına çalışan bir program varmı bakarmısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoiseBlocker -- 18 Eylül 2010; 14:37:26 >
  • Kapatma hatası olarak geliyor bu.Oyunu kaldırıp kurdum çok kere.Ama gene aynı. Ayrıca evet dediğin gibi swkotor.exe dosyası çalışıyor.tabi sonradan gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AA4ABDB6D -- 18 Eylül 2010; 14:41:42 >
  • krek değiştir öle açmayı dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopatx

krek değiştir öle açmayı dene

oyunu ilk indirdiğimde açılmadı gene aynı hatayı aldım crack kurunca.Sonra başka yerden indirdim içinde vardı crack dosyası yaptım gene aynı hata alıyorum.Crack yapmayıncada hiç bir hata vermiyor sadece gidiyor ekrandan menü.
  • O zaman sorun oyunla alaka.Cracki ve oyunu başka biryerden indirip dene.Birde oyuna bütün izin haklarını ver kullanıcı adının.
  • ... o oyunun torrentini bul tekrar indirmeyi dene ... download tıklamadan önce o torrentteki dosyaları gösteriyor .... bak bakayim inen oyunla dosyalar tam mı ..... tam değilse eksik olan dosyayı tıkla tekrar yukle ....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çözene Helal Olsun!!!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok arkadaşlar sağolun ..bu sorun başaçıkabileceğim gibi değil . APPCRASH diye sadece win7 ve vistalarda olan çözmesi aşırı zor bi sorunmuş bu.
  • Cloder sorunu olabilir. Oyunu kaldırıp tekrar kurmayı dene. Kaldırdığında da regedit 'ten silmeyide unutma
  • oyun crack 'i . w7 uyumlu değil. bi çok programda bende karşılaştım.crack ledikten sonra çalışmamaya başlıyordu programlar.başka bi crack aramanı öneririm.

( ayrıca forumda crack,warez,serial konuşmaları yasak diyelim ve burada noktalayalım konuşmamızı)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.