Şimdi Ara

Oyunda zevk almak için öneri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
5.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bi takımı en fazla 2 sezon oynuyorum. Sonrasıda sıkılıyorum sıkılmamak için ne yapmamı önerirsiniz? Oyunda şuan en oynanması keyifli heycanlı lig ve geliri lig hangisidir? İngiltere gelirler iyi ama 1-2 sezon sonra sıkılmaya başladım bana ne önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alt lig takımlarından birini al 1. lige çıkart. 2-3 yıl sonra uefaya falan götür takımı. hep üst düzey takımlarla bol paralarla tabi sıkılırsınız.
  • 1 değil 2 takım seç. Atıyorum Karşıyaka ve Göztepe. Bu takımları alıp Şampiyonluğa oynamaya çalış.

Yabancı bir ülkede kariyer yapmak istiyorsan kesinlikle Brezilya

Hep aynı yerlerde oynadığınızdan ve aynı şeyleri tekrarladığınızdan sıkılıyor olabilirsiniz. Bende bazen sıkılıyorum.

Ama kendinize bir hedef belirlerseniz o hedefe ulaşmak için gerçekten isteyerek oynamalısınız.

Mesela ben bir kariyer açarım atıyorum tüm özellikleri en düşükte bir menejer yaratır işsiz başlayarak ülke ülke takım takım dolaşırım.

Yeni şeyler de deneyebilirsiniz mesela. İnternette bir sürü lig yaması var. Azerbeycan ligi vs ordan burdan ligler indirerek oynayın.

Ben mesela Cebelitarık ligini bile oynamıştım fm15'te. Çok sıkıcı ama insan avrupa şampiyonlar ligi yada avrupa ligine kalabilmek için yırtınıyor.

13 sene sonunda Lions Gibraltar'ı avrupa ligi gruplarına taşımıştım.

Siz kendiniz belirleyin. Ama bir amaçla başlanmayan her oyundan elbet insan sıkılır

• Deportivo'yu alıp 99/00 senesindeki gibi güçlü yapmak ve borçları en aza indirmeye çalışmak olabilir veya Portsmouth'u alıp tekrar 1.lige çıkarırsın daha sonra ingiltere milli takımının çoğu senin takımından çıkması için oyuncu yetiştirirsin.Türkiye'de de takımın tamamını yerli yapıp yabancı oyuncular olmadan tüm kupaları almak olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Deadpool-

1 değil 2 takım seç. Atıyorum Karşıyaka ve Göztepe. Bu takımları alıp Şampiyonluğa oynamaya çalış.

Yabancı bir ülkede kariyer yapmak istiyorsan kesinlikle Brezilya

Hep aynı yerlerde oynadığınızdan ve aynı şeyleri tekrarladığınızdan sıkılıyor olabilirsiniz. Bende bazen sıkılıyorum.

Ama kendinize bir hedef belirlerseniz o hedefe ulaşmak için gerçekten isteyerek oynamalısınız.

Mesela ben bir kariyer açarım atıyorum tüm özellikleri en düşükte bir menejer yaratır işsiz başlayarak ülke ülke takım takım dolaşırım.

Yeni şeyler de deneyebilirsiniz mesela. İnternette bir sürü lig yaması var. Azerbeycan ligi vs ordan burdan ligler indirerek oynayın.

Ben mesela Cebelitarık ligini bile oynamıştım fm15'te. Çok sıkıcı ama insan avrupa şampiyonlar ligi yada avrupa ligine kalabilmek için yırtınıyor.

13 sene sonunda Lions Gibraltar'ı avrupa ligi gruplarına taşımıştım.

Siz kendiniz belirleyin. Ama bir amaçla başlanmayan her oyundan elbet insan sıkılır

Yuh.Bir takımı avrupa ligine taşımak için 13 sezon mu oynadın?Tebrik ettim büyük sabır yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de fm 15'i ilk yukledigimde fenerden falan değilde memleket takimim turgutluspor ile başladım.Yeri geldi kafayı yedim ilk 6 sezon.7. Sezon stsl'de şampiyon oldum ama bırakmadım.Devam ettim ertesi 2 sene cl'de çeyrek finale ciktim.Sonra sıkıldım cl'de gruplarda takımı bilerek 3. Yaptım al'de yarı finale çıktım.Ama benfica deplasmanda tabiri caizse 5-0 koydu bıraktı.7 eylu'de(statin ismi)real madrid'e 4 atmış takimiz biz(4 golde yedik.Evimizde ki maç 1-1 bitti.Buradan anlayacağınız 7 eylülde her önüne gelen maç kazanamaz.
    10.Sezon başlangıcındayım bir dünya adam sattım.Değerleri 24 m euro.İlk kez böyle bir kazanç elde ettim.Sana önerim sende al böyle bir takım sabırlı ol.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi liglerden vasat bir takım almak en mantıklısı. Mesela Türkiye liginde ne kadar başarılı olsanda Avrupada başarılı olman çok zor çünkü iyi oyuncular daha fazla para vermene rağmen seni tercih etmiyorlar ve ligin gelirleri düşük.

Ayrıca iyi bir taktik belirlemek ve taktikle çok fazla oynamamak da oyundan zevk alabilmek için önemli. Sürekli taktiğe odaklanmak ve değişim yapmak diğer şeylere hakimiyeti azaltıyor.Hatta taktik oturtamazsan hazır taktiklere yönelmek gerek.

Başarılı oldukça zamanla takımın teknik heyetini , stadı, altyapı tesislerini geliştirerek iyi hedefler konulabilir. Böylece her yönüyle çok üst düzey bir takım haline gelmek oyuna hakimiyetine göre en az 4-5 sezon arası sürer. Bir iki sezonda bu düzeyin keyfini sürmek için oynanabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aston villa yı kümede tutmaya çalış.
  • hayret birisi çıkıp Rbl'yi al dememiş :D
  • Oyunun tartışmasız en iyi ve en zevkli yanı bana göre kesinlikle uyuyan bir devi uyandırmaktır.

Örneğin Klopp'un dortmund'u getirdiği yer gibi. Sen de milan'ı, Inter'i yada uzuuun yıllardır artık dalga geçilen bir takım haline gelen Liverpool'u patron yapabilirsin. En az alt ligden bir takım alıp üste lige çıkarmak kadar zevklidir.

Yada Man U 'nun durumu ortada. Ferguson'dan sonra gelen en iyi menajer olmaya çalışabilirsin. Hatta (Zor ama) onu geçmeye çalışabilirsin.
  • Wınchester kullanıcısına yanıt
    Bunlara ek Arsenalda olabilir kaç yıldır ulusal ve yerel kupa kazanamıyor. Maddi güçte iyi hem bir kaç transferle liği kazanıp clde yarı final final oynuyabilecek kadroya sahip. Tottenham Wolsburg Napoli Roma İnter Milanda olabilir. Kadroları iyi ama avrupada son yıllarda gözle görülür başarıları yok. Yada gerçekte sürekli şampiyon olan takımların liğinden takım alıp hegomanya yıkabilirsiniz. :)

• Alt lig takımı diye RBL almayın sakın arkadaşlar. İlk senemde şampiyon oldum ve almanya kupasını kazandım. Kupayı baya bi şansla kazandım gerçi. Yarı final ve finalde 2. lig takımı vardı.

Kupayı aldığım için Avrupa ligine gittim. Çeyrek finalde Psg hariç kolay takımlarla oynayıp kupayı aldım. Bundesliga'da ise 70 puanla şampiyon oldum .

İlk seneki kadro zaten şampiyonluk için gayet yeterli. Ama ben 2-3 genç transfer etmiştim.

İlk senenin sonunda 36 m euro transfer bütçesi verdi. Altyapı ve antreman tesislerini sürekli yeniliyorlar.

2. sezonumda 86 milyonluk harcama yaptım. 44 milyon oyuncu satışı yaptım.

Yani öyle zoru seven arkadaşlar RBL almasın bence.
  • Türkiye 2.Lig takımları çalıştır.
  • Türkiye 3.lig ve BAL takımlarını çalıştır, mesela doğduğun şehrin takımı olabilir. Mesela benim hedefim koccaelisporu eski günlerine döndürmek. 2 sezondur yükselme play off larına katılamıyorum iyice hırs yaptım

• 4 yıldır sadece tottenham'la uzun soluklu oynadım , yüksek transfer bütçeniz var ama gelen oyuncular kısıtlı elinizdeki yıldızları büyük takımlara

kaptırmamak için büyük uğraş veriyorsunuz lig zaten son haftaya kadar çekişmeli oluyor tottenham'La oynadığım en az oynadığım sezon sayısı 9 oldu
  • Newcastle güzel oluyor.

Ayrıca athletic bilbao yu alabilirsin,sadece basque kökenli oyuncu alabildiğin için transfer gerçekten zor oluyor,değerinin çok çok üstüne oyuncular almak zorunda kalıyorsunuz.Bilbao alırsanız Pablo hervias,bu adamı alın

• Tek oyun sıkar adamı. 1 veya 2 arkadaş bul öyle oyna.
  • EN NET YANIT : İçinden geldiği zaman oyna, içinden gelmezse 1 sene bile olsa oyuna el sürme!
  • Sıkılmayada alış hayatın önemli bir parçasıdır,sıkılmayan insan hiçbirşey başaramaz.
  • Benim aklımda Portsmouth'u tekrar Premier Lig'e çıkartmak var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.