Şimdi Ara

Oyunda Pause Olmamasının Mantıklı Sebebi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun oynuyosunuz latedesiniz 2 takımda karşı karşıya birbirinin açığını arıyor derken pat takımdan birinin neti gitti ve yakalandı siz de all chatten 'Afk adam kesilir mi be sizede bu yakışır bu noob adam win aldı işte' demek yerine orda pause atsaydınız maç gitmeyecekti ? Bu sistemi sadece ranked oyuna getirip sınır felan koysalar iyi olmaz mı ?

• Hadi ciddiye alıp cevap vereyim

Dakika olmuş 50 son tf alan alıyor tfyi kaybettiler pat pause. Herkesin işi gücü var kim bekleyecek bitmesini? Suistimal ederler qnq
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vez IX

Hadi ciddiye alıp cevap vereyim

Dakika olmuş 50 son tf alan alıyor tfyi kaybettiler pat pause. Herkesin işi gücü var kim bekleyecek bitmesini? Suistimal ederler qnq
    Pause=Troll
    Pause=Kazanılan maçın kaybedilmesi
    Pause= Oyunun son sezonunu yaşaması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nykspos

Pause=Troll
    Pause=Kazanılan maçın kaybedilmesi
    Pause= Oyunun son sezonunu yaşaması.

Alıntıları Göster
    bedavadan oyunu vermek mi yoksa 5 dk boş boş beklemek mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SENVARYAADAMSIN

bedavadan oyunu vermek mi yoksa 5 dk boş boş beklemek mi ?

Alıntıları Göster
    Beyler ben bi su içip geliyorum başlatmayın (/pause)
    Beyler kapı/telefon çaldı. (/pause)
    Beyler ben bi sigara içip gelicem (/pause)
  • UnforgivenIII U kullanıcısına yanıt
    e adam afk oluyor ? hangisi daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnforgivenIII

Alıntıları Göster
    bi 10 saniyelik pause o sırada oylama olsa 5 veya daha fazla kişi olumlu oy kullanırsa durabilir

bi sistem şart yani yoksa suistimal edilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnforgivenIII

Alıntıları Göster
    Dota 2 de pause sistemi var ama o kadarda sorun olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeyimVarKi?

bi 10 saniyelik pause o sırada oylama olsa 5 veya daha fazla kişi olumlu oy kullanırsa durabilir

bi sistem şart yani yoksa suistimal edilir

Alıntıları Göster
    normal gamede 4 preyiz şunu almazsan pasue atarız ' derler. afk kalırım daha iyi bb
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOL BAKANI

normal gamede 4 preyiz şunu almazsan pasue atarız ' derler. afk kalırım daha iyi bb

Alıntıları Göster
    normal değil sadece ranked oyunlara gelsin
  • Saçma .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARN Lykia

Dota 2 de pause sistemi var ama o kadarda sorun olmuyor.

• evet burak arkadaşımız saçma buldu proje iptal arkadaşlar hepinize teşekkür ederim
  • quote:

evet burak arkadaşımız saçma buldu proje iptal arkadaşlar hepinize teşekkür ederim

Ya kardeşim saçma sapan konuşma Allah aşkına o pause sisteminin tr serverında ki 12-13 yaşında ki veletlerin eline geçtiğini düşün sonra kapat konuyu .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kairos .

quote:

evet burak arkadaşımız saçma buldu proje iptal arkadaşlar hepinize teşekkür ederim

Ya kardeşim saçma sapan konuşma Allah aşkına o pause sisteminin tr serverında ki 12-13 yaşında ki veletlerin eline geçtiğini düşün sonra kapat konuyu .

Alıntıları Göster
    riot yeniliklerini ne zamandan beri tr yi baz alarak yapıyor ? Kötü yanı olabilir ama iyi yanları çok daha fazla

• quote:

riot yeniliklerini ne zamandan beri tr yi baz alarak yapıyor ? Kötü yanı olabilir ama iyi yanları çok daha fazla

Alıntıları Göster
    Pek mantıklı değil ama yapılamaz bir şey değil tabiki. Bence gerek yok yapılacaksa da iyi düşünülmesi lazım. Zaten kimsenin afk kalmaması gerekiyor oyun boyunca o yönden de mantıklı değil zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Pek mantıklı değil ama yapılamaz bir şey değil tabiki. Bence gerek yok yapılacaksa da iyi düşünülmesi lazım. Zaten kimsenin afk kalmaması gerekiyor oyun boyunca o yönden de mantıklı değil zaten

Alıntıları Göster
    Adamlar 3 trollün oldugu pick ekranında çıkmıyorlar sırf vakit kaybetmeyeyim diye 30 dk bekleme riskine karşı pause mu atarlar sence
  • SENVARYAADAMSIN kullanıcısına yanıt
    Mantıksız demiyorum mantıklı bi sistem ama çok kötüye kollanımı olur gibime geliyor. Eğer bunu önlemek için ona göre bir sistem gelirse tabii çok güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Playinq

Adamlar 3 trollün oldugu pick ekranında çıkmıyorlar sırf vakit kaybetmeyeyim diye 30 dk bekleme riskine karşı pause mu atarlar sence

Alıntıları Göster
    saçma alt tarafı bir oyun bu kadar takmamak lazım , bugün sizden birinin neti gider başka bir gün karşıdan . LCS finali değil bir şey değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vez IX

Hadi ciddiye alıp cevap vereyim

aynen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.