arkadaşlar ben metin2 ye yeni başladım.. dün oyunu yükledim girdim ama görüntü bozuk adam yerin altına filan iniyo arada canawarlar gözüküyo kayboluyo gölge oluyo.. Ndenini çözemedim oyuna girdim çıktım ayarları kontrol ettim reset attım olmadı.. hile flan yüklü değil. Bilgisayarmda daha yeni aldım casper nirvana özellikleri yeterlidir herhalde.. Bu Konuda Yardım ederseniz sevinirim.
Oyundan SS eklersen daha ayrıntılı yardımda bulunabilirim.
arkadaşlar ss alamadım ya beceremedim bi türlü prtsc tuşuna flan bastm olmadı ya anlattm zaten ekran darma dağın oluyo ya yerin altına iniyo adam gölge oluyo bazen canvarlarda öyle ... Hala Çözemedim Sorunu..
Grafik ayarlarına bir bak yüksek olabilir
standardı nedir ? nasıl yapayım oyun seçeneklerini?
quote:
Orjinalden alıntı: fcuneyt
standardı nedir ? nasıl yapayım oyun seçeneklerini?
Aslında böyle şeylerin standartı olmaz kendi bilgisayarına göre ayarla tabiki kasmaması lazım.
Abilerim Bu Arkadaşımızda Olan Sorun Aynısın Bende Var Yhani Bende Metin oynuyorum Ama kalabalıkta yada başka bir yerde Zırhım Değişiyor Köpeklerde canavarlarda böle sanki kayık gibi gözüküyor Bazen zırhımda eksiklerde oluyor YARDIM :(((((
SS' atarsan yardımcı olurum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme