Şimdi Ara

Oyunda donma,takılma sorunu yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
4.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle size bilgisayar özelliklerimi yazıyorum sonra soruyu soracağım;

Amd Athlon(tm) 64 processor
    3000+
    2,01GHz , 1,00 GB Ram
    80Gb hd (c:60 d:20)

Windows Xp Prof sp2:
    Ekran karsı ATI his 256
    (Aztech USB Modem,dandik birşey)

Bu özelliklere sahibim fakat oyuna girdiğim zaman 4 adımdan birisinde oyun takılıyor tekrar düzeliyor tekrar takılıyor tekrar düzeliyor.Canavarlara saldıracağım zaman oyun tamamen donuyo donma geçince canavarı yatmış görüyorum.Grafikleride Low yaptım,CoD4 rahatlıkla oynayabiliyorum neden böyle oluyor bir bilgisi olan veya tahmin yürüten varsa yazabilirmi?

• bilemiyorum bende takılmıyo ve benım sıstem daha kotu
  • Sanırım başlığa +18 yazmam gerekiyordu kimse girip birşeyler yazmamış
  • quote:

Orjinalden alıntı: CashRulez

Sanırım başlığa +18 yazmam gerekiyordu kimse girip birşeyler yazmamış

+18 ne alakası varki
    suan aynısı banada oluyor ama sadece bugünlük yoksa bi sorunum yok! senin makinenin özellikleri benimkiyle aynı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deniz#15

quote:

Orjinalden alıntı: CashRulez

Sanırım başlığa +18 yazmam gerekiyordu kimse girip birşeyler yazmamış

+18 ne alakası varki
    suan aynısı banada oluyor ama sadece bugünlük yoksa bi sorunum yok! senin makinenin özellikleri benimkiyle aynı

Pek ilgi çekmiyor diye dedim.Mizahını biraz geniş tut anlayabilirsin,Bakalım geçecekmi daha yeni format attım yine aynı...

• ekran kartı güncellemelerini yap, faydası olur belki
  • makina daha yeni geldi..
    2gb ram coru duo 2.2 ve 8600gt bu sistemle crysis bile yüksek ayarlarda hiç sorun çıkarmadan çalışıyo..
    silkroadı 2 gün önce yükledim dün hiç sorun yoktu bugün ufak ufak takılmalar oluyo.. oyundan kaynaklandığı düşüncesindeyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oblivion'da Donma Sorunu
    18 yıl önce açıldı
    Oyunlarda kasma donma sorunu
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende 2 Gb Ram Var
    Oyunda Çat Diye Takılıyor Ve Reset Atıyor
    Bazen Oyundan Direk Hiçbir Hata Vermeden Atıyor

Arkadaşların Demekki bu Konu Hakkında Bir Fikirleri Yok Ve Mesaj Yazmıyorlar
    Bunuda Düşün İstersen ...
  • sorununla ilgili şunu söyleyebilirim internet hızın 1024/256 ise internete bağlı olduğun semtte internet trafiği çok yoğun oluyorsa zaman n böyle şeyler olabiliyor eğer gece yarısı bile böyle yapıyorsa diğer bir ihtimal de şu olabilir ati ekran kartları 256 mb olsa bile bence oyun için iyi değil ayrıca son euro ve legend 2 updatelerinden sonra belirtmiş olduğun amd athlon 2,01 ghz makinaların artık yeterli olamayacağını düşünüyorum her nekadar senin makinandan düşük versiyona sahip olanlar sorun yaşamıyorum desede ...

not : bir de cpu fanında bir sorun varmı onu kontrol ettir ,fanın düzgün çalışmaması durumunda sorun yaşayabilirsin
  • gereksiz programlar veya oyunlar varsa sil veya sağ en altda saat yazan yerde çok program açık ise ondanda kaynaklanabilir

ben pek anlamam pc işinden
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxtatarxxx

sorununla ilgili şunu söyleyebilirim internet hızın 1024/256 ise internete bağlı olduğun semtte internet trafiği çok yoğun oluyorsa zaman n böyle şeyler olabiliyor eğer gece yarısı bile böyle yapıyorsa diğer bir ihtimal de şu olabilir ati ekran kartları 256 mb olsa bile bence oyun için iyi değil ayrıca son euro ve legend 2 updatelerinden sonra belirtmiş olduğun amd athlon 2,01 ghz makinaların artık yeterli olamayacağını düşünüyorum her nekadar senin makinandan düşük versiyona sahip olanlar sorun yaşamıyorum desede ...

not : bir de cpu fanında bir sorun varmı onu kontrol ettir ,fanın düzgün çalışmaması durumunda sorun yaşayabilirsin

internet hızını bi limiterla kontrol edersen sro nun okadar internet istemediğini görebilirsin..
    ayrıca 256 lık bi ekran kartı oyunu çalıştırmada bi sorun çıkarmıycağını zannediyorum...
    yukardada belirttiğim gibi makinam yeni yenilendi bendede aynısı war.. o yüzden bu hata kesinlikle oyundan kaynaklanıyo olr böyle arada sırada.

• quote:

Orjinalden alıntı: destructive

makina daha yeni geldi..
    2gb ram coru duo 2.2 ve 8600gt bu sistemle crysis bile yüksek ayarlarda hiç sorun çıkarmadan çalışıyo..
    silkroadı 2 gün önce yükledim dün hiç sorun yoktu bugün ufak ufak takılmalar oluyo.. oyundan kaynaklandığı düşüncesindeyim.

makina ney pc mi laptop mu? arkadaşın laptopta özellikler aynı bitek ekran kartı 8400gt, crysis te ayaları en yükseğe getirdik bu özelliklerde oynamak istiyormusnuz gibi bi yazı cıktı, evet dedik.. oyuna dönene kadar tam olarak 13dk 25sn geçti.. (böyle bişey bekliyorduk zaten, kronometre tuttuk o yüzden)

• quote:

Orjinalden alıntı: _MetaLStorM_

quote:

makina daha yeni geldi..

makina ney pc mi laptop mu? arkadaşın laptopta özellikler aynı bitek ekran kartı 8400gt, crysis te ayaları en yükseğe getirdik bu özelliklerde oynamak istiyormusnuz gibi bi yazı cıktı, evet dedik.. oyuna dönene kadar tam olarak 13dk 25sn geçti.. (böyle bişey bekliyorduk zaten, kronometre tuttuk o yüzden)

benim makina masaüstü..
    8400 ama tam olarak ne ? yani testlerde kaç puan çıkartan bi pc arkadaşınınki..
    ben ayarları yüksek diyorum emin misiniz gibi bi yazı çıkıyo evt diyorum oyuna dönmem sen de 6 ben diyim 8 saniye sürüyo :D

• Nedeniniive cevabını yazdım ama yasak bir programa atıfta bulunduğum ve neden gösterdiğim için cevabım silinmiş, mühim değil yasak program kullanan bir kişinin çözümü bulunamamış olur, halbuki hiçbir programın ismini vermemiştim, neresinde sakınca gördüler bilemiyorum ama sakıncalı yeri değiştirebilirlerdi postu silmenin anlamı yoktu, konuya herkes kendince bişiler yazmış ama bu yazanlar o sorunu yaşamadıkları için sıradan bir kasılma sanıyorlar ve kendilerince haklı olarak cvp yazıyorlar, sorun yasak program ile charını kastırması ve bu yasak programın 2 versiyon öncesinde yaşanan bir sorun nedeniyle oyunda bug oluşuyor ve siz atack verdiğinizde pc kasılıyor hatta kasılmadan öte donuyor elle kasarsanız sorunun kalktığını görürsünüz ya bu programı kullanmıcaksın ya da son versiyonunu kullancaksın bu kadar basit.
  • Ya ark.lar bende de habire takılıo Greece serverındayım 2 adım atıom dc biraz ilerliyorum dc yaratık kesiyorum bi bakmışım takıldığından dolayı yatmışım
  • quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

Nedeniniive cevabını yazdım ama yasak bir programa atıfta bulunduğum ve neden gösterdiğim için cevabım silinmiş, mühim değil yasak program kullanan bir kişinin çözümü bulunamamış olur, halbuki hiçbir programın ismini vermemiştim, neresinde sakınca gördüler bilemiyorum ama sakıncalı yeri değiştirebilirlerdi postu silmenin anlamı yoktu, konuya herkes kendince bişiler yazmış ama bu yazanlar o sorunu yaşamadıkları için sıradan bir kasılma sanıyorlar ve kendilerince haklı olarak cvp yazıyorlar, sorun yasak program ile charını kastırması ve bu yasak programın 2 versiyon öncesinde yaşanan bir sorun nedeniyle oyunda bug oluşuyor ve siz atack verdiğinizde pc kasılıyor hatta kasılmadan öte donuyor elle kasarsanız sorunun kalktığını görürsünüz ya bu programı kullanmıcaksın ya da son versiyonunu kullancaksın bu kadar basit.

• quote:

Nedeniniive cevabını yazdım ama yasak bir programa atıfta bulunduğum ve neden gösterdiğim için cevabım silinmiş, mühim değil yasak program kullanan bir kişinin çözümü bulunamamış olur, halbuki hiçbir programın ismini vermemiştim, neresinde sakınca gördüler bilemiyorum ama sakıncalı yeri değiştirebilirlerdi postu silmenin anlamı yoktu, konuya herkes kendince bişiler yazmış ama bu yazanlar o sorunu yaşamadıkları için sıradan bir kasılma sanıyorlar ve kendilerince haklı olarak cvp yazıyorlar, sorun yasak program ile charını kastırması ve bu yasak programın 2 versiyon öncesinde yaşanan bir sorun nedeniyle oyunda bug oluşuyor ve siz atack verdiğinizde pc kasılıyor hatta kasılmadan öte donuyor elle kasarsanız sorunun kalktığını görürsünüz ya bu programı kullanmıcaksın ya da son versiyonunu kullancaksın bu kadar basit.

dostum o yasak programlardan bir tanesini bile pc ye sokmuyorum ama az önce canavar bana attack verirken ben karşılık vermedim oto pot da basmadı yattım.. yani oyunda bi problem war kesinlikle.

• quote:

quote:

dostum o yasak programlardan bir tanesini bile pc ye sokmuyorum ama az önce canavar bana attack verirken ben karşılık vermedim oto pot da basmadı yattım.. yani oyunda bi problem war kesinlikle.

Bak koyu puntolarla yazdım yanındaki bir kişi eski versiyon yasak program kullanıyor ve bug oluşuyor buda bir kaç saniyelik donmalarla oyunun oynanmasına neden oluyor, herkes eski versiyon yerine yeni versiyonu indirip kullanana kadar bir çoğunuz bu sorunu yaşarsınız.

• Silkroad'un sitesinden directX 9C yi indirip tekrar yükle. Sorunun %99 çözülecektir. Ekran kartını güncellediğini varsayıyorum.güncellemediysen onuda güncelle.
  • olağanüstü özellikler olmadığı sürece oyun oynamak için laptop almak mantıksız zaten
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.