Şimdi Ara

oyunda cinsiyet değiştirmek mümkün mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar cvplarınız için şimdiden teşekküritem mall da ki change skin scrol 80silk olan change skin scrol ile
    cinsiyet değiştirmek de mümkün mü
    female yim female itemler cok dandik
    male olup karisma görnmek istiyorm

• Arkadaşım Olunuyor Galiba İtem Mallden Silk e Ama Nasıl Yapıldıgını Bilmiyorum Geçen Böle Bir Soruya Komik Bir Cevap Vermiştim Şimdi O Aklıma Geldi Güldüm Sayende Bu Arada Saol
  • zuhahah evt önce hollandaya gideceksin önce eşcinsel olcan sonra erkek direk değiştirmiolarmış bi de hollandaya git dememin sebebi orda kolay evlenirsin
  • abii bu cinsiyet değiştiriyoo!!!!! nese şaka bi yana öle değiştirebiliyon ama dikkat oyun hata verirse arada kalabiliyon
  • bence komik deil
  • Kardeşim cinsiyet değiştirp napcan Female itemleri bi kere daha ucuz canvarlardanda female itemi baya çıkıyo daha ney
  • Cinsiyet deiştirmeyin size hiçbir yararı olmaz

Boşuna paranız gider eğer öle bişi varsa

Karizmamış peh
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Item Mall'dan Char Skin Change Scroll ile deği$tirebilirsin...Kullandığında oyunun ba$ındakine benzer küçük bir pencere açılıyor ve tüm karakterler kar$ına çıkıyor...Yine boyu,posu her$eyi ayarlıyabilirsin...

Lakin ben Female char'la oynamayı daha avantajlı buluyorum.Nedeni arkada$ın dediğinin aksine güzel itemlar hem ucuza hem daha bol bulunuyor...Erkek charla doğru dürüst zırh bulmakta zorluk çekiyordum nedeni güzel olan bir$ey talep çok olduğu için hemen kapılıyor...
  • olmaz sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.