Şimdi Ara

Oyunda cinnet geçiriyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle kendim çok iyimiş gibi takımıma her zaman çamur atan bi oyuncu değilimdir..Mainim adc jung. Bu aralar jung alıyorum yeni itemlerin op olduğundan dolayı. Mesela ww ile kırmızı item demek çarp + adama ulti gg demek.

Her neyse ben ww le jungda 6 olmaya çalışırken takımımın %99 bir çok kill verip geriye düşmesi bende stress yapıyo elim ayağım titriyo resmen. Bir de skor vermelerine rağmen ofansif oynamaya devam etmezler mi ondan sonra kıçımo yırtsamda 1 kaç kill aldırsam da oyunu kazanamayacağımı düşünüyorum..

Özet: Oyun içi sürekli negatifim hela takım feedlemeye başlayınca hüngür hüngür ağlayasım geliyor. Bu yüzden ranked girmiyorum orası daha fazla sıkıntı.. Maçları girerken ''ulan üni okuyan adamın oyunda zaten low um koy gtüne gitsin'' diyorum ama 5 dk sonra cinnet geçiriyorum.

not: euw da oynuyorum mesela kendi seri maçında ap ez mid gidip 4/17 skorla oyunu bitiren biri denk gelmişti oyundan sonra 2 gün öncesindne kalan şişenin dibindeki votkayı fondip yapmıştım.

Bunu aşmanın yolu var mı ?

• oynama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse de dememis oynama diye

Oynama

• Hayatta da başarısız olursun. Ne bu stres

• Sakin ol oynarken oyunu. Oyunun hayatına zarar vermesine, gerçek hayatta seni bağırtıp, çağırtmasına izin verme. Psikolojini oyunla bozma, senden sanal bir 15-20 puan alsam hayatında ne değişecek? Hiçbirşey. Hala arkadaşların seni sevecek aynı şekilde (varsa) kız arkadaşında, ailende. İyi oynamanın ilk ve en önemli şartı oyunun aslında sadece bir oyun olduğunu ve bittiği zaman sana hiçbir etkisinin olmayacağını anlamaktır. Zaten sen kafanı rahat tuttukça daha çok oyun kazanmaya başlayacaksın çünkü sakin kafayla oynanan oyun performansı aç/ sinirli/ yorgun oyun performansından çok daha yüksektir.
    Özet: Hayat güzel, bir bilgisayar oyununun senin sinirlerini bozmasına izin verme.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal oyun sayımı +300 yapmak için dereceli atmıyorum. Attığım maçların çoğunu da destek rolü üzerinde yoğunlaşarak ilerlemeye çalışıyorum. ADC Flamer olsa bile low olmadığı sürece benim için sorun olmuyor.

Tavsiye istiyorsan flamer olan var ise mutele eşleşmede lowlar ile eşleşmek de istemiyorsan kendine bir duo bul
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi oynadigini düşündüğün bi laneyi campla sürekli gank atip karsidakini oyundan düşür ora taşısın oyunu

• Kardeşim sana cok ciddi bir tavsiyem var. Aç twitch.tv yi imaqtpe yayinlarini izle. Adam oyunu "oyun" oldugu icin oynuyor. Yani kendisiyle oynatmasina izin vermiyor. Eglenmek icin oynayacaksan oyna. Ağlayacak konuma geliyorsan gercekten ciddi problem var demektir ve oynama bu oyunu sana zarar veriyor

• kardeş ben de sinirlenirdim sen sadece kendi hatalarını görmeye bak gittikçe ilerliyosun bunu denemeye başladığımsa bronze 2 dim şimdi gold 2yim

• normal oyun sayın 3bin olunca dereceli gir

• Niye sinirleniyosunuz anlamıyorum bide +18 yaş sınırı gelsin deniliyo riot ne kazanıcak +18 sınırı gelince?18 yaş altı oyundan gitse riot ortada kalır az mantıklı olun.Sinirlenince aç qtpie'i twitch.tv/imaqtpie hem eğlenceli oluyor hemde iyi oynuyor adam.
  • sşodgkflşdsal,iğşifd
  • Tavsiyeleriniz için sağolun beyler zaten oyun oynamaktan çok stream izliyorum son zamanlarda vallaha daha zevkli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roofie Casanova

sşodgkflşdsal,iğşifd

Yeni lehçe veya dil mi bu
  • exiledFromBadmen kullanıcısına yanıt
    adam sinirlenince fatihten kalan yarım şarabı çakıyomuş sğpohjgfdh
  • Oynama

• normal oyunlarda genelde sinirlenmemeye çalısıyorum ama adam böyle çok saçma hareketler yaptıysa chatten ama bacı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dersinizEMRE -- 25 Kasım 2014; 13:01:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.