Şimdi Ara

Oyunda %25 İşlemci Kullanımını Geçemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

i3 işlemcili asus laptop um var.%25 işlemci kullanımını geçmiyor oyundayken bu yuzden dusuk fps aliyorum.Oyunun ismi crossfire
    Aynı zamanda core 2 duo işlemcili lenovo laptop var o da %50 yi geçmiyor.Yani tek çekirdiği kullanıyor oyunda en fazla bunu değiştirmenin bi yolu yokmu.şimdiden teşekkürler

• Hocam , ilk kez senden duyuyorum böyle bir şeyi . Çok değişik geldi ama bios ayarlarıyla alakalı bir şey olabilir .
  • Banada cok ilginc geldi.oyun tek cekirdegi kullaniyor. 2005 lik bi laptop var. Zamaninda onunla oynardim 35 fps alirdim
    Centrino 1.7 64mb tumlesik e. K. 512 mb ram
    Vardi. Simdiki ona gore cok daha iyi fakat 40-50 fps aliyorum. i7 olsa herhalde daha da az kullancak galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: lavetera

S.a

i3 işlemcili asus laptop um var.%25 işlemci kullanımını geçmiyor oyundayken bu yuzden dusuk fps aliyorum.Oyunun ismi crossfire
    Aynı zamanda core 2 duo işlemcili lenovo laptop var o da %50 yi geçmiyor.Yani tek çekirdiği kullanıyor oyunda en fazla bunu değiştirmenin bi yolu yokmu.şimdiden teşekkürler

oyun açıkken masaüstüne gelip görev yöneticisine girin. işlemler kısmında oyunun ismide sağ tıklayın ve benzeşmeyi ayarlayı seçip oradan tüm işlemcileri seçin. tamam deyip çıkın. bir de böyle deneyin olması lazım
  • Zaten bütünişlemciler açıktı.Galiba sorun oyunun multi core desteklememesi.Bu kadar zor mu bunu desteklettirmek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu Kullanımı %100 e çıkıyor.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.