i3 işlemcili asus laptop um var.%25 işlemci kullanımını geçmiyor oyundayken bu yuzden dusuk fps aliyorum.Oyunun ismi crossfire Aynı zamanda core 2 duo işlemcili lenovo laptop var o da %50 yi geçmiyor.Yani tek çekirdiği kullanıyor oyunda en fazla bunu değiştirmenin bi yolu yokmu.şimdiden teşekkürler
Hocam , ilk kez senden duyuyorum böyle bir şeyi . Çok değişik geldi ama bios ayarlarıyla alakalı bir şey olabilir .
Banada cok ilginc geldi.oyun tek cekirdegi kullaniyor. 2005 lik bi laptop var. Zamaninda onunla oynardim 35 fps alirdim Centrino 1.7 64mb tumlesik e. K. 512 mb ram Vardi. Simdiki ona gore cok daha iyi fakat 40-50 fps aliyorum. i7 olsa herhalde daha da az kullancak galiba
quote:
Orijinalden alıntı: lavetera
S.a
i3 işlemcili asus laptop um var.%25 işlemci kullanımını geçmiyor oyundayken bu yuzden dusuk fps aliyorum.Oyunun ismi crossfire Aynı zamanda core 2 duo işlemcili lenovo laptop var o da %50 yi geçmiyor.Yani tek çekirdiği kullanıyor oyunda en fazla bunu değiştirmenin bi yolu yokmu.şimdiden teşekkürler
oyun açıkken masaüstüne gelip görev yöneticisine girin. işlemler kısmında oyunun ismide sağ tıklayın ve benzeşmeyi ayarlayı seçip oradan tüm işlemcileri seçin. tamam deyip çıkın. bir de böyle deneyin olması lazım
Zaten bütünişlemciler açıktı.Galiba sorun oyunun multi core desteklememesi.Bu kadar zor mu bunu desteklettirmek