Şimdi Ara

Oyuncular nasıl gelişiyor ( YARDIM )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyuncular nasıl geliştiriyor özelliklerini , Antreman vs pek anlamıyorum açıkcası beni aydınlatabilecek varsa çok sevinirim iyi forumlar..

mesela orta sahada adam oyun kurucu pas soğukkanlılık felan gelişmesi lazım ona uygun antremanlara yüksek vereceksin diğerleri normal antraman daki gibi kalsın pas ve soğukkanlılık gelişir özellikle genç oyuncularda güç az olur ilk başta onu geliştirebiirsin

çok detaylı olmadı keşke vaktim olsaydı daha detaylı açıklasaydım

Orijinalden alıntı: mustafagonul

hocam adam olacak oyuncu ile bire bir ilgilenirsen acayip gelişiyor oyuncu özelliklerine göre ağır antreman ver kendin ayarlaman lazım artık onları
    mesela orta sahada adam oyun kurucu pas soğukkanlılık felan gelişmesi lazım ona uygun antremanlara yüksek vereceksin diğerleri normal antraman daki gibi kalsın pas ve soğukkanlılık gelişir özellikle genç oyuncularda güç az olur ilk başta onu geliştirebiirsin

çok detaylı olmadı keşke vaktim olsaydı daha detaylı açıklasaydım

peki mesela bi orta saha oyuncusuna pas gelişimi için ne kadar süre gerekiyor yani ne kadar süre sonra başka bi özellik üzerinde yoğunlaşabilirim
  • Oyuncu gelişiminde oyuncunun potansiyel yeteneği çok önemli bir rol oynuyor.Tabiki antreman da çok önemli.Birde takımdaki tecrübeli bir oyuncuya,istediğin bir oyuncunun gelişiminde yardım etmesini söyleyebilirsin.Bunu yapmasını istediğin oyuncuyla özel konuşma yaparak halledebilirsin.
  • oyuncunun mevkisine göre özel antrenman ayarla ve ona odaklat. heavy yaparsan özel antrenmana ayırdıgı önem artar. aynı zamanda yaşlı oyuncuların her birine bir futbolcu emanet et arkadaşın da dediği gibi. private chat kısmından yapabilirsin. tabi futbolcu gelişme gösterdikten sonra yine private chat'ten futbolcuyu övmek de işe yarayabilir.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.