Şimdi Ara

oyuncuda aim bot olduğunu nasıl anlarız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün oynarken arkadaş öyle bir vuruyor ki öyle böyle değil. bir kere aykın mesafeden o üstün yeteneğine rağmen 2 saat cebelleşti benle ama uzaktayken ne hikmetse elinde M1 olmasına rağmen tek atışta indiriyor.

izlemeye aldım spectorden ancak pek bişey anlayamadım. adama doğrultuyo ve her seferinde vuruyor. ss alıcam ama ne işe yarıcak diye düşündüm. demo almak istedim ama hiç anlamam programı da yok.

kısacası nasıl anlarız. nasıl demo alır şikayet ederiz. bu punkbuster denen program işe yarar mı? nasıl bir faydası vardır.

teşekkürler

• demo almak için programa gerek yok /record yazıp alabilirsin demoyu durdurmak içinde /stoprecord sonra demoyu oyunun klasörünün içinde mainde demo adındaki klasörde bulabilirsin
  • Bu aimbot meselesi benim de kafama takılmakta, bunu kullananlar nasıl anlaşılır.
  • Çok zor.. Bazı AimBot'lar direk adama kilitlenir.. 1 keresinde görmüştüm göz göre göre aim kullanıyordu adam elinde rifle var zıplıyo oraya buraya ama silah sürekli adamın üzerindeydi ve hareket etmiyordu.. Bazı AimBot'larda kitlenmiyor ama ateş ettiği zaman mermi adama gidiyor (Bi video'da görmüştüm)..
  • demo nasıl alıyorsun nere yazıyosun onlar ı
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

Çok zor.. Bazı AimBot'lar direk adama kilitlenir.. 1 keresinde görmüştüm göz göre göre aim kullanıyordu adam elinde rifle var zıplıyo oraya buraya ama silah sürekli adamın üzerindeydi ve hareket etmiyordu.. Bazı AimBot'larda kitlenmiyor ama ateş ettiği zaman mermi adama gidiyor (Bi video'da görmüştüm)..

sizde videonun linki var mı ? bizde bakalım nasıl birşeymiş.
  • é tuşuna basıyorsun /record yazıyorsın eğer istersen boşluk bırakıp demonun ismini veriyorsun. Demoyu durdurmak için /stoprecord yazıyorsun o kadar.

@ares_turk, video'yu izleyeli çok uzun zaman oldu biraz araştırayım bulursam eklerim buraya.

Edit : Adamın üzerine kilitlenen AimBot böyle bir şey. Direk kafayı hedef alıyor.http://www.youtube.com/watch?v=xk3BbVfl3dIhttp://www.youtube.com/watch?v=EkT3WKRBA_I

Burda da adam hem WH Hem aim kullanıyor.http://www.youtube.com/watch?v=_PvWr8LEcK8

O dğiğer aimli video yu bulamadım sanırım video google'da idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarKSpideR99 -- 30 Mayıs 2007; 11:57:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

é tuşuna basıyorsun /record yazıyorsın eğer istersen boşluk bırakıp demonun ismini veriyorsun. Demoyu durdurmak için /stoprecord yazıyorsun o kadar.

@ares_turk, video'yu izleyeli çok uzun zaman oldu biraz araştırayım bulursam eklerim buraya.

Edit : Adamın üzerine kilitlenen AimBot böyle bir şey. Direk kafayı hedef alıyor.http://www.youtube.com/watch?v=xk3BbVfl3dIhttp://www.youtube.com/watch?v=EkT3WKRBA_I

Burda da adam hem WH Hem aim kullanıyor.http://www.youtube.com/watch?v=_PvWr8LEcK8

O dğiğer aimli video yu bulamadım sanırım video google'da idi.

izledim sağolasın ama yorumuna gelecek olursak tam bir rezillik.

• @ares_turk, rezillik benim yorumum mu yoksa hile kullananlar mı anlıyamadım?
  • quote:

@ares_turk, rezillik benim yorumum mu yoksa hile kullananlar mı anlıyamadım?

sana dememiştir kardeş ares turk'ü tanırım öyle birisi değildir. çok olgun bir arkadaşımızdır.

onun bu videolar hakkındaki yorumudur. aynen katılıyorum. bu işin peşini bırakmıcam. bende record edicem. oyundan soğutuyorlar resmen.

peki bir sorum daha var. bu record ettiğimiz bölümü nasıl izlicez =D
  • Oyuna tekrar girdiğinde aynı tuşla Console'yi aç /demo yaz sonra kaydettiğin demonun adını yaz ve enter'la.
  • ayrıca bu punkbuster işe yarıyor mu? yarıyorsa yüklicem bende

• 1.2 ve 1.3 versiyonlu sunuculara girmek istiyorsan ve PB sunucuda açıkça yüklemek zorundasın. Zaten 1.2 ve 1.3 patchlerini yaptıktan sonra senden yüklemeni istiyor. Bazı hileleri PB yakalayamıyor ne yazık ki. Yani çok işe yaradığı söylenemez ama tabi ki faydası var PB SS'lerine bakabilirsen gayet faydalı ama PB SS'lerine sadece sunucu sahipleri bakabiliyor sanırım.
  • açıkcası ben oynasana.com da oynuyorum. dün oranın forumunda baya bir araştırdım herkes aynı durumdan müstarip. sunucularda yok ama oyuncular yüklüyor. program hakkında da pek bir açıklama bulamadım eğer ss'leri yakalayabiliyorsa indirip yüklücem.

birde dün adamı izlerken zoom yapmasıyla ateş etmesi ve zoom dan çıkması bir oluyoru. yani aimbot var mı yok mu pek anlayamadım. bir insan M1 ile çok uzak bir mesafeden dürbünsüz nasıl birkaç atışta birini kolayca vurabilir.

ayrıca spectöre geçip izlemeye başladığımda oyuna girin diye çağrı yapmaya başladı. kaç kere niye oyuna girmiyorsunuz diye söylendi. yarası var ki gocunuyo arkadaş.

neyse arkadaşlar içimi döktüm rahatladım. herkese teşekkür ederim.

• Hehe o zoom u açıp vurması basit. Zaten M1 öyle basit bir silah değil kafası dışında 2 mermi 1 adamı öldürmek için yeterde artar bile ^^ Aimbot'u anlamak zor zaten PB'nin ss'lerine sen bakamazsın...
  • Aimbot anlamak zor ama bazı adamlar her atışta kafadan vuruyor belli ediyolar kendilerini.
  • öldürmek için yeter ama o mesafeden o kadar iyi nişan alabilmesi. hadi alabilirsin ama bir anda nişan alıp vurabilmesi çok ilginç. bende kar98 dürbünlü var adam bir anda karşıma atlıyor uzakta ben ona kitlenmeden çat çat vuruyor.

çözecem o adamı sinir oldum herife
  • quote:

@ares_turk, rezillik benim yorumum mu yoksa hile kullananlar mı anlıyamadım?

estafurullah sana dermiyim DarKSpideR99 ben hile yapanlara demiştim.
  • bak nasıl anlicaksın biliyomusun adam her defasında rifle'yi aynı zamanlamayla açıyorsa o aimdir yani hedefi açısı ve shot!! buna dikkat et anlarsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: irfanyus

açıkcası ben oynasana.com da oynuyorum. dün oranın forumunda baya bir araştırdım herkes aynı durumdan müstarip. sunucularda yok ama oyuncular yüklüyor. program hakkında da pek bir açıklama bulamadım eğer ss'leri yakalayabiliyorsa indirip yüklücem.

birde dün adamı izlerken zoom yapmasıyla ateş etmesi ve zoom dan çıkması bir oluyoru. yani aimbot var mı yok mu pek anlayamadım. bir insan M1 ile çok uzak bir mesafeden dürbünsüz nasıl birkaç atışta birini kolayca vurabilir.

ayrıca spectöre geçip izlemeye başladığımda oyuna girin diye çağrı yapmaya başladı. kaç kere niye oyuna girmiyorsunuz diye söylendi. yarası var ki gocunuyo arkadaş.

neyse arkadaşlar içimi döktüm rahatladım. herkese teşekkür ederim.

M1 i küçümseme bence en favori silahımdır. İyi kulanan biri M1 ile her türlü silahı alt edebilir. Gereğinde thompsondan daha seri, sniperdan daha ölümcüldür. M1 ile zoom açmadan da vurabilirsin. Ayrıca hem sniper hem de normal rifle ile de zoomsuz çok rahat vurulabilir. Ben bir ara dalgasına zoomsuz vurayım derken baktım ki zoomsuz daha güzel vuruyorum :D . Yani karşındaki adam fake nickle girmiş iyi bir oyuncu da olabilir. Bu aralar serverlar laglı olduğu için yakın mesafede M1 ile vurmak biraz zor. Bu oyunda fps, çözünürlük,ses vs gibi özellikler çok şey farkediyor. Sizdeki değerler düşükse bunu denemeden, görmeden bilemezsiniz. Bu durumda da karşınızdaki insan size hileci gibi gelecektir. Ama tabii ki göz göre göre hile kullananlar da var. Onları da Allah'a havale ediyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.