Arkadaşlar pes13te master lig oynuyorum takımım manchester city tam seviniyordum alternatif bol, alıyorum satıyorum derken ortada fol yok yumurta yok hooop oyuncu sözleşme yenilemelerini askıya aldı oyuncular transfer listesindeydi sebebi bu mudur konu daha önce açıldıysa kusura bakmayın aradım fakat bulamadım şimdiden teşekkür ederim.
upupupupupupup
bir fikri olan yok mu arkadaşlar
Bu yıl sınavlara hazırlanıyorum ondan dolayı pes13 oynayamadım pc'de ancak geçen yıl pes12'de de aynı durum oluyordu.Oyuncuyu satış listesine koyduysan ve üzerinden belli bir zaman geçtiyse sözleşmeyi askıya alabiliyor.Tavsiyem çok bekletme veya gelen teklifleri iyi değerlendir.Ben çok oyuncu kaptırdım öyle bonservissiz uçup gittiler.
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmet Selçuk
Bu yıl sınavlara hazırlanıyorum ondan dolayı pes13 oynayamadım pc'de ancak geçen yıl pes12'de de aynı durum oluyordu.Oyuncuyu satış listesine koyduysan ve üzerinden belli bir zaman geçtiyse sözleşmeyi askıya alabiliyor.Tavsiyem çok bekletme veya gelen teklifleri iyi değerlendir.Ben çok oyuncu kaptırdım öyle bonservissiz uçup gittiler.
dostum aynı söylediğin gibiydi satış listesindelerdi ve sözleşmelerinin son seneleriydi uçup gitti hepsi gerçi 10ar 15er milyon euro veremezdim senelik