Şimdi Ara

oyuncu seti için tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yazın yaklaşık günde 7 8 saat lol oynuyorum şimdi ise 2 saat felan ne zamandır biriktirdiğim parayla razer deathadder 2013 6400 dpi mouse aldım şimdi kaldı geriye klavye kulaklık mouse pad klavyede 3 seçenek var logitech g710 steel series apex raw ve steel series 6gv2. Kulaklık ise steel series diablo headset almayı düşünuyorum mouse pad ise razer golithus yazamadım herhale ama ismi böyle bişeydi mousem ile uyumlu olsun diye onu alıyorum daha vaktim var gameekstra da indirim bekleyeceğim bunları önerirmisiniz yada tavsiye edeceğiniz set var mı lütfen yardımci olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Laptop ve lol için fazla lükse kaçmazmı almayı düşündüklerin ? Hani değer mi gerçekten harcadığın paraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: livebait

Beyler yazın yaklaşık günde 7 8 saat lol oynuyorum şimdi ise 2 saat felan ne zamandır biriktirdiğim parayla razer deathadder 2013 6400 dpi mouse aldım şimdi kaldı geriye klavye kulaklık mouse pad klavyede 3 seçenek var logitech g710 steel series apex raw ve steel series 6gv2. Kulaklık ise steel series diablo headset almayı düşünuyorum mouse pad ise razer golithus yazamadım herhale ama ismi böyle bişeydi mousem ile uyumlu olsun diye onu alıyorum daha vaktim var gameekstra da indirim bekleyeceğim bunları önerirmisiniz yada tavsiye edeceğiniz set var mı lütfen yardımci olun.

Lol İçin Deathadder neden ?

Onu alanlan Bf4 filan Fps için alır
  • Senesi veya raw ların deadhadder a göre daha kötü olduğunu el terlettiğini duyduğum için aldım

• Turnuvalardan kazandığim parayla ve birazda kendim katarak alacağım almayı düşünuyorum zaten ve indirimli bir seti 550 ye felan alınır herhalde sadece lol değil hocam skyrim online neverwinter aion ve point gibi oyunlarida vakit buldukça takımla oynamaya çalışiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.