Şimdi Ara

Oyuncu olmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Oyuncu olmak istiyorum. 14 yaşındayım. Anadolu lisesinde okuyorum. 18 yaşına gelince oyunculuk eğitimi almayı düşünüyorum. Neler yapmam gerekir? Hangi oyunculuk okullarını önerirsiniz? Bir de oyunculuk eğitimi almadan bir ajansa başvurup tecrübe amaçlı deneme çekimlerine katılmak istiyorum. Ajans önerir misiniz? Ama figüran değil oyunculuk ajansı. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ajanslara dikkat et çoğu dolandırıcı

• Oyuncu olmak istiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikrim yok ama internetden araştır ve telefon aç

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yönetmene reddedemeyeceği bir teklif yapmamı ister misin rolü sana vermesi için

• 8. sınıfta ben de istiyordum dicektim konuyu açan arkadaşın yaşını gördüm tesadüfe bak.

Şimdi sana ajanslara git konuş vb. diyenler olacak. Tamam işe yarayabilir; fakat benim tavsiyem madem yaşın küçük kendini içerik üretmeye yoğunlaştır. Instagram olur youtube olur bir şekilde herhangi bir konuyla gir ve belli bir takipçi kitlesi edin. Zaten şuan başlasan 18 yaşına kadar anca takipçi kasarsın.
    Sosyal medya üzerinde köşeyi döndüğün zaman gerisi kolay. Saçma sapan fenomenlerin şarkıcı olduğunu, film oyuncusu olduğunu görüyoruz her gün. Demek ki bu işe gönül verebilecek biri çok rahat bir şekilde bu yolu kullanabilir.
  • 187 boy 85 kilo fit bir fizik ve göze çarpan bi yakışıklılığın yoksa unut

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mason olmak istiyorum
    9 yıl önce açıldı
    Akademisyen Olmak İstiyorum
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tanks55 kullanıcısına yanıt
    Cahil mısın ? Her yakışıklı güzel oyuncu mu ? Yakışıklı olmayan güzel olmayan bir sürü oyuncu var

• dertliadamınkabusu D kullanıcısına yanıt
    Ben türkiyede o dediğin standartlarda başarılı sayılabilcek bir oyuncu tanımıyorum çoğu oyuncular güzellik yarışmasından çıkma ve dediğim kriterlere sahip

Ya kardeşim git bı bak oyunculuk karakter işidir çirkin de oyuncu olabilir komedyenler çok mu güzel ? Parayı kırıyorlar ,bu kafa yapınızı değiştirin herşey tip değil ,bizim kızlar sizide kafayı yedirtmis

Cahil misin , ya bi git kardeşim tarzı ofansif tarzda konuşmayı bırakda kayda değer bir şeyler yaz. Oyunculuk aynı zamanda görselliktir. Sizin ergen muhabbetlerinizden etkilenecek değilim merak etme yaşım 27 istediğin kadar yetenekli ol oyunculuk şov dünyasıdır. Hele ki bu zamanda ben bunun böyle olmasını doğru bulduğum için yazmıyorum gerçeği yazıyorum. Komedyenlikle oyunculuğu bağdaştıramadım galiba çirkin oldukları için komiklik yapıyor olabilirler para kazanmasından bahsetmiyoruz zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanks55 -- 21 Mayıs 2020; 21:21:32 >
    Ben ergen değilim merak etme İlk önce o bişey biliyormuş gibi tavırlarını bı kenara bırak,konuya gelirsek sen bı ilk önce tiyatrodan dizi film oyunculuğuna geçmiş aktörlere bak ondan sonra konuş yabancı ülkelerde bakailirsin , her oyuncu best model değil,ya da miss turkey senaryoda kötü adama da ihtiyaç var,cirkinide ,komiğe de ihtiyaç vardır,o yüzden sana cahil dedim , herşeyi tip olarak görüyorsun kafa yapını değiştir,sen tipinden dolayı çok red falan mı yedin ? Eğer bu yüzdense bizim kızların olayı bu kafanı takma

Kardeşim ne alakası var kızlarla tiple benim yazdıklarımın benle sidik yarışına gireceğin en son konu kızlar olur merak etme sen dediklerimi anlamıyorsun ya da takıntıların var galiba ben zaten mesajımda türkiyeden bahsediyorum belirtmişim orada türkiyede yok dostum senin söylediğin kriterde oyuncu moyuncu hepsi güzellik yarışmalarından çıkma son dönemde sektör bu malesef senin dediklerin figüran Yan çar. Eskidendi senin dediğin şeyler tiyatro mu kaldı tiyatroya ilgi diye bir şey kaldımı hele sizin neslinizde boşversene hepsi sadece lafta...

Kardeş sen 27 yaşındasın sanarsin 50 yaş gibi triplere girmişsin senden büyüğüm ama farkketiysen ısrarla yaşımı gözüne sokmadim,daha 27 sin neyin tribi bu, ya hala anlamıyorsun,ya da bakmiyorsun etrafına sana laf anlatamam hadi eyv cahil adamlarla uğraşıyoruz tobe tobe

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.