Şimdi Ara

Oyuncu olmak isteyen / düşünen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merak ediyorum aslında küçüklükten beri içimde var ama bilmiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Tüm Forumlar >> Eğitim ve Sınavlar >> TYT / AYT >> TYT/AYT Genel Sohbet >> Oyuncu olmak isteyen / düşünen var mı?
  • Üniye git tiyatro kulübüne üye ol iyi sen zaten kendini belli edersin.be öyle yapıyorum şu an

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocukluğumdan beri senaryo yazıyorum. Esasında yapmak istediğim ve yapacağım iş bu. Kendime referanslar hazırladım fakat aklımdan hiç Sinema tv okumayı geçirmedim. Farklı bir bölüm okuyup algılarımı açmak mantıklı geliyor. Hatta sayısal alandayım.
    Kalan 5 aylık süreçte çalışıp 80-90 bin gibi bir sıralama hedefliyorum. Sinemadan bağımsız bir bölüm okuyup okurken sinemaya yöneleceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okeanospetrichor -- 9 Ocak 2020; 16:0:36 >
  • WeyLin W kullanıcısına yanıt
    Hocam burası bir sohbet platformu. Bilgisayar Mühendisliği hakkında konu açan adama laf soylemediginiz gibi oyunculuk düşünen birine de söyleyemezsiniz. Kendi yaşıtlarına soru sormuş fikir istemiş. Okul hayatı ve sınav tıp, mühendislik arasında dönmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okeanospetrichor -- 9 Ocak 2020; 16:25:22 >
  • WeyLin W kullanıcısına yanıt
    Bu soruyu gerçekten herkes gibi stabil bölümler hariç düşünen / hayali olan biri vardır diye sormuştum aslında sınavla ilgili yani sorduğum şey boş muhabbet için sormadım. Herkes yaşıtımız aşağı yukarı buradan iyi yer göremiyorum sormak için

• Up :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Açıkçası bu düşünce benim aklımın bir köşesinde hep var ama yeteneğinin olup olmadığını bilmiyorum karşıdakine o duyguyu veremem diye düşünüyorum belki arada komedi tiyatrosunda oynarım .

• BlueEarth kullanıcısına yanıt
    Ben de sizinle aynı şeyleri düşünüyorum hocam kendim için

• Yok.Aslında bakınca jön olabilirdim ama şartlar bizi test cözerek bir seyler olmaya itti.
  • Meslek olarak düşünmüyorsanız üniversitelerin tiyatro toplulukları var.
    Meslek olarak düşünüyorsanız Devlet Konservatuarlarının yetenek sınavlarına girmenizi öneririm. (Hacettepe, Mimar Sinan, İstanbul)
    https://www.sinemaakademi.com.tr/devlet-konservatuvari-giris-sartlari/

• Hocam film tasarımı bölümünü de önerebilirim oyunculuk için.

• ceratosaurus kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ki yönelmeli miyim böyle bir bölüme kararsızım biraz tam karar da veremedim

• Up

• Valla hocam isterdim ama kendime güvenim yok

• okeanospetrichor O kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar mühendisliği hakkında konu açan birine laf söylemediğimi veya oyunculuk düşünen birine laf söylediğimi nereden çıkarttınız? Oyunculuk düşünüyorsa bunun okuluna gidebilir buraya yazmasının amacını anlayamadım yada ajanslara.Bunun TYT AYT ile alakası nedir?
  • Scath S kullanıcısına yanıt
    Sen iyi bir üni kazanırsan zaten o iyi ünilerde bu tarz eğitimler var oyunculuk düsünüyorsan ama direk oyunculuk okursan iş bulmazsan sorun olur vs

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.