Şimdi Ara

Oyuncu Monitör Tavsiyesi (120-180 Euro)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Öncelikle burada açılmış 1 milyon tane tavsiye konusu var neden tekrardan konu açtın demeden önce 1-2 özel durumum olduğunu söylemek isterim. Önceliklte düşük derece kırmızı-yeşil renk körüyüm ve bu nedenle ara renkleri (pembe, mor, turuncu, sarı, vs) ayırt etmekte zorlanıyorum bu nedenle 500 liralık veya 1000 liralık paneller neredeyse aynı geliyor bu sebepten dolayı ayrı bir konu açmak istedim. Diğer bir sebep ise Türkiye'de bulunan bağzı modelleri Avrupa'da bulamadım ve muadillerini de bilemiyorum. Gidip en ucuz monitörü almak istemedim çünkü arada bir eşim ben işte iken monitörümü çalıp kullanabiliyor.

    Sizlerden ricam 120-180 Euro arasında renkleri güzel bir oyuncu monitörü tavsiye etmeniz. Eşimde şu an 'ACER Nitro VG240YBMIIX' model bir monitör var ve bende ise Phillips'in en uygun modellerinden birisi var, numarasını hatırlayamadım şu an. Acer monitörü geçtiğimiz black friday indirimlerinde 110 Euro'ya almıştık ama şu an 160* Euro civarında ve şahsen biraz pahalı geldi, ayaklarını çok beğenmedim.

    Bu alacağım monitör kendi ana monitörüm olacak ve Phillips olanı eşime vereceğim.

    Ayrıca 60hz ve 75hz arasındaki farkı hiç anlayamadım bu arada, eğer 75hz ile 120hz veya 144hz arasındaki fark aynı ise bunları da pek ayırt edebileceğimi sanmıyorum. Önerileriniz için şimdiden çok teşekkürler, iyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soğansız Dürüm -- 16 Haziran 2020; 17:26:49 >







  • Renkleri seçememe sorunun yüzünden panelin IPS yada Tn olması senin için farketmeyecek. Ancak oyunlarda 144Hz'in büyük faydasını görürsün. Bütçene uygun model:
    https://www.itopya.com/viewsonic-236-vx2458-mhd-144hz-1ms-2xhdmi-dvi-dp-freesync-fhd-gaming-monitor/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.