Şimdi Ara

OYUNCU KASASI TOPLAMA ÖNERİLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta yazdığım gibi oyun için bir kasa toplamak istiyorum.Geçen haftalarda Vatan Bilgisayar’a giderek OEM hazır sistemleri inceleyip fikir edinmek istedim.Hazır sistemler içerisinde beğendiğim bir kasa oldu.Bu parçaları aşağıda belirticem sizlere.
    Toplayacağım kasanın uzun süre performans olarak beni üzmesini istemiyorum.Oynayacağım oyunlar Csgo, pubg, call of duty, grand theft auto, horizon gibi tüm sistemi zorlayan ve zorlayacak olan diğer oyunlar için iyi bir performans almak istiyorum.

Belirttiğim kasanın parçalar arası uyumluluk durumu?

Dar boğaz gibi oyun sırasında fps düşüklüğüne
    sebep olacak durum yaşanır mı ?

Sorunsuz bir sistem için öneri ve yorumlarınızı bekliyorum.Bütçem 6000 TL.Belirttiğim kasa haricinde de yönlendirme yapabilirsiniz.

Şimdiden çok teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• çöp
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Daha açıklayıcı yorum olamazdı 😊👍

• saçma yorumlara aldırma gayet iyi.
  • Neckoo N kullanıcısına yanıt

sistemi incelemek için linke tıklayın

sistemi aldıgınız zaman muhakak bios atılması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 14 Ağustos 2019; 13:53:12 >

İşlemci olarak intel, ekran kartı olarak nvdia dusunuyorum.Buna yönelik bir sistem öneriniz varsa çok memnun olurum

• Güzel sistem, ben beğendim.
    Ah ulan dolar az daha düşük olsa belki 2 katı sistem alırsınız, buna da şükür ne diyelim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa toplama
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilzerian25 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle :)
    Ekran görüntüsünün olduğu sistemde ki işlemcinin intel i5 9400f olması rtx 2070 e göre dusuk kalır mı sizce ? Özetle i5 9400f nasıl bir işlemci? İ7 alınması gerekir mi ?

İşlemci bi sıkıntı çıkarmayacaktır ama genel anlamda sırıtıyor bütçeyi yükseltebilirsen i5 9600k alabilirsin.
    Alternatif amd sistem toplanabilir ama intel nvidia şartı geçerli ise 9600k oldukça başarılı bir işlemcidir.
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim :)

çöp derken hocam yapmayın gözünüzü seviyim :)
    şaka bi yana amd fena tokatladı inteli bu defa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonegobükücü -- 16 Ağustos 2019; 0:2:23 >
    3600 ve önümüzdeki ay beklenip özel soğutmalı model 5700 alınabilir

• sonegobükücü S kullanıcısına yanıt
    artık oyun oyniyacak adam amd tercih etmeli

intel bitti artık çünkü işlemci açıkları oyun performansını yüzde 8 düşürüdü üstüne birde işlemcide hypertreding yok bildiginiz yok ulan 1100 tl ver ve 6/6 işlemci birde üstüne oyun performasnı düsürülmüş dalga geçer gibi ulan ryzen 2600 850 tl 6/12 ve daha iyi
  • i5 9400F gerçektende rtx 2070 i besleyebilir mi? bilmediğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın. 6/6 core ve 2,9 GHz sonuçta
  • pplhntr P kullanıcısına yanıt
    yukarıda adam acıklama yapmış yeterli bence anlamak için

hatta ve bence 200-300 daha ver 3600 al tam olsun güncel tüm gpu larla kullan oyun için

hocam yani 6 çekirdek olaması ve sanallaştırma teknolojisi olmadığı için o işlemci üst seviye güncel oyunlarda yeterli gelmeyebilir, beslemeyebilir 2070 i
    bana soracak olursanız onun ilacı 3600

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonegobükücü -- 16 Ağustos 2019; 9:8:27 >
    hatta 5700 özel soğutmalı modelleri beklenip 2070 yerine bile alınabilir 2070 alınmadıysa.yani kisaca ve bence 3600 ve 5700 özel soğutmalı modell f/p 3600X ve 5700XT orta üst segment kralı olur gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonegobükücü -- 16 Ağustos 2019; 9:13:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.