Şimdi Ara

Oyuncu Laptopu Hakkında Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Uzun bir zamandır gaming laptop arayışı içerisindeyim ve sonunda bir laptopda karar kıldım. Laptop alanına hakim bu alanda bilgi sahibi olan siz değerli arkadaşlardan aşağıda linkini paylaşmış olduğum laptop hakkındaki görüş ve önerilerinizi rica ediyorum. Bu laptop alınır mı? Artıları ve eksileri nelerdir? Ya da ben senin yerinde olsam şunu alırdım dediğiniz laptop modelleri varsa benimle paylaşırsanız çok memnun olurum. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Bahsettiğim Laptop'un Linki ;

https://www.hepsiburada.com/hp-victus-16-r1042nt-intel-core-i5-14500hx-16gb-1tb-ssd-8gb-rtx4060-win-11-home-144hz-161-fhd-tasinabilir-bilgisayar-9j244ea-p-HBCV00006APJSS?ftid=66fzkuvjqdx21xdp&magaza=Tekramarket&url_src=and-product-detail

- İ5 14500 HX İşlemci

- RTX 4060 & 120 WATT Ekran Kartı

- 16 GB (2x8) DDR 5 RAM & Maksimum 64GB'a kadar yükseltme yapılabilmekte.

- 1 TB PCLe Nvme M.2 SSD Gen4 & Söylenilene göre ek olarak boş 1 adet daha M.2 SSD Slotu var.

- FULL HD & 144 HZ & IPS & 300 NİT & %62.5 sRGB & 28ms ekran özelliklerine sahip. Bazı yerlerde 7 ve 9ms ekran özelliklerine sahip olduğunu da okudum. Hangi ms değeri doğru tam olarak netleştiremedim.

- Mux Switch özelliği olmadığını söylediler fakat içerisinde İntel UHD Graphics Ekran kartıda bulunuyor. Mux Switch olmaması RTX 4060'ın performansından kısar mı?

- Ek olarak mux switch yok fakat bazı inceleme videolarında HP Omen Gaming HUB'dan hibrit ekran kartı yerine Yalnızca RTX 4060 ekran kartının seçilebildiğini gördüm fakat bu modelde aynısı var mı bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aldın mı laptop üstad bende karar verme arefesindeyim bişgi alışverişinde bulunabiliriz pek ilgilenen yok forumda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://www.epey.com/laptop/karsilastir/869604-955629-961755/asus-tuf-gaming-a15-2023-fa507nv-lp023_casper-excalibur-g870-1270-dfb0x-b_acer-nitro-5-an515-58-nh-qm0ey-00g/

Bunlardan hangisi alınır casper ddr4 olması çok mu kötü 5-6 yıl kullanmak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yksdenkurtuluscihad Y kullanıcısına yanıt

Casper olanda ekran kartı kaç Watt bir onu öğrenin 140 watt değilse uzak durun çünkü oyunlarda ciddi olarak fps etkiliyormuş. Gecen eski bir video izledim bunla ilgili.

Mesela wat değeri düşük olan bir 3050 ile wat değeri yüksek olan bir 1060 karşılaştırmışlar 1060 daha fazla fps vermiş.

Yine aynı kartı kendi gibi 3050 olan ama wat değeri fazla olan bir kartla karşılaştırmışlar o değeri fazla olan daha fazla fps vermiş.

Dizüstü veya masaüstü pc olsun fark etmiyor deniyor. Wat değeri yüksek olan ekran kartına sahip pc tercih edin deniyor.

Bu arada Casper olanda fan ayarlarında sessiz mod var mı oda önemli. Asus olanda sessiz fan modu var. O moda alırsan belli derecenin ve yükün altındayken fanlar çalışmıyor. Böylece pc tamamen sessiz oluyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.