Şimdi Ara

Oyuncu ekipmanlarını değiştirdim fakat..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar uzun yıllardır cs oyuncusuyum 2012den beri csgo oynuyorum donanımım çok ezikti yani headset+monitör sağlam klavye ve fare çok dandikti. bugün gittim arkadaşın tavsiyesi üzerine vatandan logitech g300 aldım. klavye o kadar önemli değil 1 yıl idare etse yeter everest markasının 30 liralık oyuncu klavyesini aldım (idare eder dedi arkadaş) herneyse fakat ben uzun yıllardır CS'yi mousepadsiz oynarım tahtanın üzerine yani :) soruma gelelim;

şimdi ben baktım bu pro mousepadlar falan varmış 50-150 lira arası şimdi arkadaşım ben fareye o kadar para vermedim gidip bu padlere o kadar paramı vermeliyim sizce?

yoksa max 20 liralık bir mouse pad mi almalıyım ? yoksa tahtanın üzerinde devam mı etmeliyim?

lütfen oyuna dün başlayanlar, konu hakkında bilgisi olmayan mesaj atmasın. ha mesaj atsında pro gibi konuşmasın bilgisi olup olmadığı belirtsin :) çok teşekkürler şimdiden!

• biraz iddaalı olacak belki ama ben pad'in mouse'dan daha önemli olduğunu düşünüyorum. Gamer mouseların skatezleri daha hassastır. skateze göre kullandığınız pad performansınızı olumlu etkiler

Orijinalden alıntı: logistics

biraz iddaalı olacak belki ama ben pad'in mouse'dan daha önemli olduğunu düşünüyorum. Gamer mouseların skatezleri daha hassastır. skateze göre kullandığınız pad performansınızı olumlu etkiler

öncelikle bu hızlı cevabınız için çok çok teşekkür ederim. ya benim aslında bu hafta bütçem yok aslında fareye 90 lira para verdim (civarı) mousepad'e o kadar para verirsem gerçekten 6 ay boyunca bunun ızdırabından kurtulamam gece rüyalarıma bile girer :D

oynayacağım oyun Counter strike global offensive (cs:go) ben diyorumki maksimum 20 liralık bir mousepad alsam bu bana 100 liralık mousepad'ın performansını vermez mi? ya sonuçta ikiside kaygan ilk başlarda biraz zorluk çekerim ama alışırım diye düşünüyorum :D

• Ne 100 TL mousepadi ya gidip Steelseries qck mousepad medium al çok iyi işini görür TRde 40-50 tl falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN -- 28 Eylül 2014; 1:00:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

MSI MAG241CR - 144 Hz | Intel Core i5-4690K Processor 4.0 GHz | MSI Z97 GAMING 5 | MSI GAMING GeForce GTX 970 4GB OC 256Bit NVIDIA | Kingston 16 GB HyperX RAM | Corsair SPEC-02 Gaming Case | Corsair CPU Cooler H100i
  • Amazondan 15 dolara felan Razer Goliathus almıştım, onu deneyebilirsin. Memnunum bayağı ben.
    Bencede kesinlikle artık tahtanın üzerinde oynamayı bırakmalısın yoksa mouse un skatez leri 1 ay içerisinde eriyecektir ve bu sefer skatez almak ile uğraşıcaksın eğer çok fazla düşük senvitity kullanmıyorsan steelseries qck medium yada small alabilirsin uygun olarak.

Tavsiye ederim. Zaten aldığın ekipmanları 1 senede yenilemeyeceksin en az 5-6 sene kullanırsın. iyisinden al keyfine bak
    Tag Heuer Monaco LS || Tag Heuer Grand Carrera || Samsung 3D Led Smart Full HD 55" ve 40" || HP Pavilion-1241ET || Lenova A7-50 || Sony Xperia X10 || SonyEricsson W810i || Casio Edifice EF-539D-1AV || Casio Edifice EF-550D-7AV || Steelseries 5Hv2 || Microsoft Sidewinder Mouse || Steelseries Qck-Med. MousePad || Zalman NC-1000 || Seagate 3.5" 2TB HDD || Seagate 3.5" 1.5TB HDD || Western Digital 250 GB HDD || Sony Nwz-B172R || Sennheiser Cx200-II || Hp Mini 32GB
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • G300 fena değil ancak mousepad ile kullanman gerekli skatezlerin erimesini istemiyorsan ss +qck xxl var bende 60 tl ye almıstım daha kucuk boylarını 35-50 liraya bulabilirsin. Baskısız mousepad en iyisi ve tahta yüzeyle arasında çok fark var.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.