Şimdi Ara

Oyuncu Anakartı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• İdeal slot sayısı senin kaç kart kullanacağın ve ne tip ekran kartı kulanacağına bağlı olarak yapılması gereken bir seçim. İki adet yuva da işini görür eğer aralarında uygun mesafe varsa. Bazı ekran kartları 3 slotluk yer kaplıyor, ikinci bir kart yanına sığdırsan bile soğutucusdunun önü kesildiğinden ısınıyor. Tek kart kullanacaksan bunun önemi yok zaten, iki veya daha fazlası için board'un yanı sıra powersupply'ı da doğru seçmelisin.
  • http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/asus-p8z77-v-pro-p8z77-v-pro-intel-z77-soket-1155-ddr3-2560mhz-sata-30-usb-30-hdmi&dvi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=59605

İki kart arasında şahsen bunu tercih ederim. Yeni chipset ilerleyen zamanlarda Z68 ile arasındaki farkı ortaya koyacaktır.
  • birde anakartların yanında o.c yazıyor otomatik overclock mu yapıyor yoksa programlamı ?.
  • Bu konuda bilgim yok board'u incelemedim, ama otomatik o.c. olmaz ya biostan ayarlarsın ya tweak aracılığıyla masaüstünden yada bazı kartlarda o.c. butonu olabilir belki ekran kartlarında olduğu gibi.
  • http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z77V_PRO/#specifications

En iyisi buradan inceleyip karar vermek. Listeden kafana takılan, anlayamadığın bir şey olursa gene sorarsın.
  • Bunda herhalde 2 tane pcı var 4 tane bellek slotu var dimi ?

Edit

Kasa

Bu kasa hakkında ne düşünüyorsun.

Edit 2

Anakart hakkında ne düşünüyorsun Ivy brige için uyumlu.Oyuncu bilgisayarı için yeterlimi.SLI kullanmak için idealmi ?

Anakart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nakedStick -- 8 Nisan 2012; 14:53:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İleriye dönük anakart?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Psu olarak ne önerirsin.SLI desteklemesi gerek.
  • Vatanın linklerini kullanıyorsun, indirimi beklediğini varsayıp onun listesinden bakıyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/thermaltake-tpg-1050mpceu-toughpower-grand-80plus-gold-1050w-guc-kaynagi-(tak-cikart-kablolu)/productdetails.aspx?I_ID=55940

Normalde hangi kartı kullanırsan kullan bu işini görür. Gold serisidir, ancak dersen ki; 'Ben 590 la Sli o.c. yapacağım....' O zaman en az 1200 luk psu kullanman lazım. Neyi amaçladığını belirleyip ona göre bileşenleri belirlemelisin...İyisi olsun diyerek rakamsal tercihler yaparsan zarar edersin.

Motherboard'a gelince bana sorarsan gayet başarılı bir anakart ama forumdaki usta arkadaşların paylaşımlarını incelemeden karar verme.

4 dimm bellek yuvası, max. 32 gb ram ram hızları da 1600 1866 2133 2400 (2700 o.c.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilallwin -- 8 Nisan 2012; 15:24:51 >

• z77 ler yeni cipset sorun olma ihtimali yüksek ama z68 ler de suan hiç bi sorun yok ya biraz daha bekle yada z68 olanı al derim bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.