Şimdi Ara

Oyuncu Aksesuarları Hakkında (YARDIM)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kendime yeni bir sistem topladım ve sıra geldi oyuncu aksesuarlarını seçeceğim firmaya.Ben bir marka dışına çıkmayı sevmiyorum.Hani bir firma olsun, ben oyuncu aksesuarlarımı sadece o firmanın ürünlerinden kullanayım istiyorum.O nedenle bu aralar arayış ve araştırma içindeyim.Yıllar önce oyuncu ekipmanlarını ilk ortaya atan firma olan, Razer şu an hepimizin bildiği gibi en tepede.Ürünleri de oldukça kaliteli ve yüksek fiyatlardan satılıyor.Razer'ı hemen arkasından Roccat, Thermaltake, Logitech ve son olarak A4 Tech gibi firmalar takip ediyor.Siz olsanız bu markalardan hangisini seçerdiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narowal -- 10 Haziran 2012; 0:01:58 >

• Bütçen nedir?İyiki bu konuyu açtın banada oyuncu aksesuarları lazım umarım bol iyi cevap gelir.
  • razer ne yazık ki ülkemizde çok pahalıya satılmakta.Eğer diyorsanız ki ben f/p ye çok önem veririm, Razer ne yazık ki sizin için uygun olmayabilir genel olarak onun dışında beklentilierinizi ve mouse kullanma biçiminizi (palm, claw, fingertip) daha sağlıklı tavsiyelerde bulunabiliriz
  • Evet Razer çok iyi bir firma, fakat ürünleri çok yüksek fiyatlarda.Aslında onu takip eden markaların ürünleri de ucuz değil ama bir nebze olsun daha düşük fiyatlarda.Benim burda tercihim Tt e-SPORTS ve Logitech'in ürünleridir.
  •  Oyuncu Aksesuarları Hakkında (YARDIM)

Bunu gördükten sonra Türkiye'ye geldiği an fiyatı nolursa olsun bunları almaya karar verdim.Sırf bunun için bir ay akrabamın dükkanında çalışmayı planlıyorum.
  • Aynen ya bu set gerçekten on numara olmuş.Özellikle klavyesine bayıldım diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narowal -- 9 Haziran 2012; 23:15:09 >
  • Param var her türlü harcarım dersen Razer tabi ki.
    Eğer f/p arıyorsan Logitech veya Steelseries'i tercih edebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tt de işini görür bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Protechnology

Tt de işini görür bence

Bence de Tt baya iyi hatta en iyi oyuncu ekipmanlarından biri bence.
  • Parana güveniyorsan Razer'a atla derim. Bütçen düşükse A4 alacaksın, x7 önerebilirim. Ortalama bir şeyler bakıyorsan Steel Series.
  • Ben oyuncu ekipmanlarımı A4 Tech'in ürünlerinden kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanlızşahin

Oyuncu Aksesuarları Hakkında (YARDIM)

Bunu gördükten sonra Türkiye'ye geldiği an fiyatı nolursa olsun bunları almaya karar verdim.Sırf bunun için bir ay akrabamın dükkanında çalışmayı planlıyorum.

gerçekten güzel bir set bizde ne zaman satışa sonulacak :)
  • Şuan aralgame razeri türkiye ye getirdi.Teknosada gördüm bu pazar bf3 edition mouse ve mousepadi klavye ve kulaklığı göremedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.