Şimdi Ara

Oyunçeviri Kaldığı Yerden ..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyun çeviri yoğun istek üzerine askıya aldığı işine devam etmeye karar verdi :) Bize de sevinmek kaldı tabi. Oyun Çeviri'nin Facebook Hesabından yaptığı açıklama :

Değerli oyun severler,

Bildiğiniz üzere sitenin geleceğine karar vermek için 23.06.2012 tarihinde kritik bir toplantı kararı almıştık.

Toplantı sonucunda katılımcı arkadaşlarımızın %60 çoğunluğu sitemizin yayın hayatına devam etmesi yönünde görüş bildirdi. Çoğunluğun kararı olması sebebiyle sitemiz yayın hayatına devam edecek.

Buna ek olarak önemli birkaç karar aldığımızı da belirtelim.

- Üye alımı sistem değişikliği yapılana kadar durdurulacak.
    - Üyelik sistemi tamamen değişecek.
    - Forum kullanım sistemi değişecek.

Bize destek mesajı gönderen duyarlı arkadaşlarımıza en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sitemizin devam kararı almasında bu mesajların büyük etkisi olduğunu söylemeden geçemeyeceğiz. Bizi sürekli takip eden ve destekleyen arkadaşlarımızın olduğunu bilmek bize güç veriyor.

Tüm destekçilerimize saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz.

OyunCeviri.com Ekibi

• Doğru karar vermişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dimox

Doğru karar vermişler

Bence de :)
  • verilmesi gereken en iyi kararı verdiler bence .
  • Bugün duyduğum en güzel haber. Doğru kararı vermişler skyrimin yamasını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickSniper06

Bugün duyduğum en güzel haber. Doğru kararı vermişler skyrimin yamasını bekliyorum.

Skyrim'ide full türkçe yapabilirlerse on numara olur gerçekten.
  • En güzelini yapmışlar, hem daha önce verilen onca emek adına hem de yeni başarılara imza atmak adına.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cidden çok iyi oldu bence de :) Ben de duyar duymaz sizinle paylaşmak istedim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.