Şimdi Ara

Oyuncak Yakalama nın Püf Noktası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
19.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • az önce Discovery de yayınlanan brainac ta izledim. az önce. aletin içinda sarı kutu var. makinenein beyni diyebiliriz. 2 ayarı var:

1: kaç başarısızlıktan sonra 1 oyuncak yakalama durumu var bunu ayarlıyomuş adamlar 5 te 1 oyuncak veya 10 da bir gibi..

2: kepçenin manyetik gücü yani oyuncağı sıkı tutma derecesinin ayarı.

yapacağınız şey :

oraya geçip bekliyceksiniz kazananı görene kadar. ondan sonra atılan ama alınamayan jeton sayısını saycaksınız diyelim 4. 5. de yakaladı. o makinenein ayarı 4 jetona 1 oyuncak oluyomuş.

ondan sonra sıkı tutma derecesini göz önünde bulundurup 4 jeton atacak birisi kazanmayacak siz gidip 5. yi atıp o dandik oyuncağı alıcaksınız

Oyuncak Yakalama nın Püf Noktası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 10 Şubat 2009; 3:28:37 >

• nerde görsem tüm oyuncakları kazanıp tükanı batırmak sonrada mahallenin çocuklarına dagıtmak istemişimdir..fantezi işte
  • ankarada bu kepçenin oynandığı en iyi yerin adı da "FANTASY LAND" zaten. kaç çocuğun hayallerini çalmıştır ora
  • Nefret ederim bu makineden. Ucu hiçbir zaman tamamen kapanmaz. Açma işlemini mekanik yapar ama kapama işlemi için yerçekimine bırakır. Serbest bırakınca nasıl tutarsanız tutun kapanmaz o alet düşer ucundan. Hileli alet. Yeteneğe bağlı değil yani.
  • Sinir olurum bu makineye,neyse artık boşa para vermem, yaw bunu yapanın da hiç vicdanı yok arkadaş.oyuncakta bi b*k'a benzese
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Nefret ederim bu makineden. Ucu hiçbir zaman tamamen kapanmaz. Açma işlemini mekanik yapar ama kapama işlemi için yerçekimine bırakır. Serbest bırakınca nasıl tutarsanız tutun kapanmaz o alet düşer ucundan. Hileli alet. Yeteneğe bağlı değil yani.

tamam işte hilesini yazdım. kepçenin ne kadar sıkı tutup tutmayacağını da ayarlıyolar.

daha da oynamayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • :( kendimi iyi hissetmiyorum..bu yazılan hilelerden sonra..Cebimde ki tüm 1 tl'leri almıştı bu
    enteresan makina..
  • yazılım kursundaki bölüm hocamız kıbrıs ta bu kollu kumar makinelerine bu tarz bi program yaptığını anlatmıştı. diyelim şöyle ilk gün açılışında para verme şansı %20 bu oarayı verdikten sonra da para verme şansı %5
    bunda da bu tarz yazılımla yapılan hileler olabilir

• Yav iyiki yazdınız bunu,

Abimin bu makinaya özel bir ilgisi var,

Bir gece saat 1 civarı eve doğru geliyoruz bi dükkan önünde gördük, ondan öncede çoğu yerde denedik ama alamadık..

neyse attık parayı çalıştı, seçtik bitane,zımbırtı aşağı indi tuttu oyuncağı kaldırdı getirdi getirdi tam o bırakacağı yerin köşesinde bıraktı, yarısı iç tarafta yarısı düşme tarafında,düşmedi yani, sinirlendik tabi , tuttuk makinayı sağa sola sallamaya başladık en sonunda düştü aldık ayıcığı

artık abim o makinalardan her görmesinde oynamak istiyor,bende tutup bırakmıyorum,yoksa cebindeki tüm bozuk paraları harcıyor

hilesini öğrenmiş olduk,abime atayım linki okusun. artık rüyalarına girmez

@desing dir abim...

• bu cihazdan bende de var. cafede çalışıyor. içinde birtane ayar tuşu var. kepçenin sıkı tutma ayarıdır bu. ben en azda çalıştırıyorum. ama bu durumda bile 10 tane arayla sıkı şekilde kavrıyor kepçe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro_diax -- 10 Şubat 2009; 11:45:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: micro_diax

bu cihazdan bende de var. cafede çalışıyor. içinde birtane ayar tuşu var. kepçenin sıkı tutma ayarıdır bu. ben en azda çalıştırıyorum. ama bu durumda bile 10 tane arayla sıkı şekilde kavrıyor kepçe.

Hocam Bu ayar tuşu nerede.
    Gece Tornavida götürsem hemen ayar yapabilirmiyim.
    Sonra her geçmemde oynar geçerim
    Rahat rahat yatarım

Bu makinalar oyuncağı turmuyor hile var toplatın diye, tekirdağ valisine ve belediye zabıtalarına bile mail attımAma kimse cevap vermedi.

• al geldi manyak
  • bunun ayarı var..hatta yaşadığım bir olayı anlatayım

bir gece içmişim içmişim,dönerken böyle ayaküstü dürüm yapan bir teyze var ondan yiyeyim dedim oturdum tabureye yanımda da bir tekel bayi ve bu alet..iki tane hatun geldi orta yaşlı çirkin birşey..bu alete dadandı..tekelden adam çıktı durun durun ayarlayayım ben size de kazanın dedi aleti açtı birşey yaptı kapattı..hatunlar götürdüler oyuncağı

bir de dikkat ederseniz alet tuşa basınca aşağı iniyor ancak kapanmıyor yukarı çıkmaya başlayınca aynı anda kapanıyor yani aşağı inip tamamen kapanıp yukarı çıksa kazanacaksın da yukarı çıkmaya başlayınca kapanmaya başlıyor..hepsi hile hurda işte
  • tam cılgın ingiliz bilim adamlarına göre bu kutudan oyuncak alan para veren varmı yaf
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.