Şimdi Ara

Oyuna yeni başlamak icin yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna başlamak icin sadece battlechest paketi olsam yeterli olur mu 30 gün de ? WoD aldıktan sonra oyun suresi vermiyor sanırım 90 lvl boosteri yeni bir karekter açıp ona mı kullaniyim yoksa battlechest aldığımda kastigim karaktere mi ? 90 lvl yapmak ne kadar Zaman alır birde çok geniş bir dünyası var tabi oyunu öğrenmek uzun sürer baya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşım battlechest alıp başladı 2 buçuk haftada 90 oldu. Kalan günlerde alt kastı yada beraber bg falan girdik şuan parası olunca wod ve oyun süresi almayı planlıyor yani özetle bir ayda eğer sana ne yapman gerektiğini söyleyen birisi olursa çok rahat 90 olunur.

Arkadaşıma hiç oyun içi yardımda bulunmadım bu arada. (Uçan mount paraları hariç) Sadece şunlar şu işe yarar burdan dg sırası alırsın burdan levelın yeterli olduğunda quest bölgesine gidersin şeklinde öğrettim. Gerisini kendi yaptı.

• HotlineMiami kullanıcısına yanıt
    su an mumkun oldukca boost kullanma. sonra 90 level olup, dungeona nasil girerim diyen insanlara donusuyorsunuz :)
    wow biraz acimasiz bir yer, o levela gelip bilmedigin cok sey olunca kimse ogretmez, cok hirpalanirsin. o yuzden sifirdan kas.
    ha kaldi ki bir de oynadigin classi sevmezsen boostu bosa harcamis olursun.
    ben tam bir ayda 90 olmustum, sene 2012 de
  • Boost işi sıkıntı bence. Bi karakteri öğrenmek için onu kasmak en doğru yöntem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vaktin varsa boş ver hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni bir oyun bulmama yardım et
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.