Bildirim
Oyuna yeni başladım
Okey Kayganlaştırıcı Jel - Çilek Özlü 100 ml : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/dp/B093PX1J27
5 ay önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ranked girmeden önce 200-300 saat botlarla veya ffa dm atsaydn böyle olmazdı. -
quote:
Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya
Ranked girmeden önce 200-300 saat botlarla veya ffa dm atsaydn böyle olmazdı.
Normal oyunlarda 3-4 maç atıp 1 tane rank atıyordum hocam rankı abartmadım zaten -
Aimi belli bir seviyeye getirmeden hiç girmemen gerekiyordu. -
quote:
Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya
Aimi belli bir seviyeye getirmeden hiç girmemen gerekiyordu.
Anlattıgım olay gibi olana kadar girmemem mi gerekiyor hocam yani birini görünce bende direk pistol ile hs atana kadar normal maç mı oynamam gerek -
Evet hocam bahsettiğim o. Ben 450 saatte falan rekabetçi girdim ve dmg veya le rankta başlamıştım. Yani oyun mekaniğini öğrenmeniz lazım oyun wasd basıp mouse ile ateş etmekten ibaret değil. Çalışma atölyesinde aim_botz var onu indirin botlarla pratik yapın ondan sonra normal deathmatch girersiniz. -
Günde 3-4 saat dm oyna hocam,ne zaman kendinden emin olursan tamam ben oldum diye o zaman ranked gir -
Teşekkürler yorumlar için arkadaşlar -
Böyle hardcore zorlayaxağına en zevkli nasıl geçirirsen öyle oyna 3-4 saat nedir :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam hs atarken eyilseydin hs yemezdin
Kafana göre nasıl hoşuna gidiyorsa oyna -
Dm ile rekabetçi çok farklı bence,dmde her yerden adam fırlıyor ve dmdeki seviye bana biraz daha düşük gibi geliyor ama rekabetçide öyle değil tutacağın yer belli aim koyacağın yer belli. bu arada varsa arkadaşınla gir kesinlikle. bilmediğin adam ile arkadaşların arasında çok fark var. derdini anlatamazsın,şöyle yap böyle yap dersin dinlemez,mic kullanmaz vs vs. son olarak profesyonel maçları izlemeni öneririm. haritalardaki spot isimlerini,flaş,sis,molotofları öğrenmene çok yardımcı olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: Rodoplu
Adam hs atarken eyilseydin hs yemezdin
egilincede yiyorum belki geç egiliyorum ama zaman lazım galiba arkadaşların dedigi gibi aim onların ki kadar iyi oluncaya kadar rank atmak zor iş -
3-4 saat dm'de eğlenmiyorsan oynamak salaklık. Kafana göre takıl -
Kardeşim oyuna 1.5 sene evvel başladım , 200 saat oyunla mg2 civarı bi rütbem olmuştu. Sonrasında yedek olarak bir hesap daha açtım o da 10 Maç sonunda LE rankına geldi.
3-4 ay oyun oynamadım. Şimdi tekrar başladığımda LE rankındaki hesabı silver3 ' e attı. Şuan yaklaşık 2-3 haftadır oynuyorum. DMG oldu bugün.
Hani toplasan 100 ölüm maçı girmemişimdir. Bence en iyisi rekabetçi girmeden önce 1-2 el ölüm maçı atmak sonrasında girmen. Çünkü Ölüm Maçı bir süre sonra sıkıyor.
Nasıl yer alacağını nereye tutacağını infoları öğrenmekte en az aim kadar önemli. -
Ölene kadar dm kas
Cs go yu satın alalı baya oldu ama 10 saat anca oynamışımdır rekabetçi maçları daha zevkli geliyor. 10v10 maçlar hiç sarmıyor. 5v5 maçı rekabetçi dışında açmamız mümkün müdür? -
malesef.
Benimde 1 ay oldu 1.6 gibi hemen alisirim zannetmistim kolay olmuyor çok zor kontrol kismim adam uzundan tek kurşunla hs atiyolar bu seferde vurulmamak için hareket halinde nişan aliyom duvarlara gidiyor . Pompaliyla oyna ben artik öyle oynuyom en azindan 1-1 de şansın yüksesk oluyor sonra zamanla alirsin diher silahlara iyi oyunlar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
attıgım hs ler maç oynadıkca topluyor gerçekten alışmak gerek iyice yorumlar için teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X