Şimdi Ara

Oyuna telif hakkı olmadan müzik koyma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar android için oyun geliştiriyorum ve oyuna müzik koyacağım. Bedava ve telif hakkı olmayan müzikler varmı ? varsa nerden bulabilirim ? Ayrıca anonim müziklerin telif hakları olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aceloq -- 17 Mart 2014; 23:11:06 >

• TSF Aristona T kullanıcısına yanıt
    Yorumun İçin sağol bende şimdi buldum bu siteyi sende tam yorum atmışsın
  • İşime yarar teşekkürler :)
  • Merhaba, ben de android için oyun geliştiriyorum ve tam da bu konuyu araştırıyordum

Oyunda aşağıdaki linkteki müziği kullanmak istiyorum.

Youtube

Müziği çalan adama kullanabilir miyim diye mail attım cevap bekliyorum. Ama sorun şu ki, bu zaten ünlü bir şarkı, asıl sahibinden nasıl izin almalıyım?

Bir de Tom ve Jerry müziği kullandım "Game Over" sesi olarak. Onun için nerden izin alabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muris01

Merhaba, ben de android için oyun geliştiriyorum ve tam da bu konuyu araştırıyordum

Oyunda aşağıdaki linkteki müziği kullanmak istiyorum.

Youtube

Müziği çalan adama kullanabilir miyim diye mail attım cevap bekliyorum. Ama sorun şu ki, bu zaten ünlü bir şarkı, asıl sahibinden nasıl izin almalıyım?

Bir de Tom ve Jerry müziği kullandım "Game Over" sesi olarak. Onun için nerden izin alabilirim?

Linkteki müziği kullanabilirsiniz sorun olmaz ama eğer oyun tutarsa işte o zaman sorun olur hesabınız banlanadabilir. Tom ve Jerry'nin Game Over sesini kullanabilirsiniz ondan birşey olacağını sanmıyorum :)

• İşte ben de o yüzden soruyorum, oyun tutarsa patlamayalım Ciddiye alıyorum böyle şeyleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam geliştirilen oyun için kullanılan soundtacklar için ne gibi seçeneklerimiz var acaba ? misal ben bir film için yapılan bir soundtracki geliştirdiğim oyunda kullanıcam benim bu şarkının telifini satın mı almam gerekiyo tümüyle yoksa sadece projede kullanmak için bir anlaşma vs yapılabilyormu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerli Yazılım (Oyun Dahil) Gelistirme Kulübü Kurduk. Bu işlerle ugrasanlari kulübümüze bekleriz: Şimdilik discord grubu kurdum :https://discord.gg/KMZ2xkh

• CC0 lisanslı müzikleri kullanabilirsin sıkıntı olmaz

Bende uğraşıyorum bu işlerle, site olarak ise freesound.org olabilir freesound yazınca olmazsa freesounds yaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.