Şimdi Ara

Oyuna sizi bağlayan sey nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar hic boyle oyun oynama merakım olmadi. Ve bu tur oyunları oynayıp hatta level icin para verenleri gorunce cok şaşırıyorum. Tuhaf geliyor. Ne var bu oyunlarda sizi bu kadar bağlayan? Nesi en cok çekici geliyor? Sizleri anlamak istiyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben zevk alıyorum en azından bi uğraş oluyor bağımlısı değilim, zaten yükseltmeler uzun sürüyor arada bi giriyorum arkadaşlarla clan kurduk savasiyoruz güzel oluyor abartmadikca.

• Bu oyunun bu kadar oynamasının ana sebebi , çabuk erişilmesidir .. Telefonda bir tuş altında tüm oyun
    Bilgisayar oyunu olsaydı bu kadar pöpüler olmazdı ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: VodkalıVısne

Bu oyunun bu kadar oynamasının ana sebebi , çabuk erişilmesidir .. Telefonda bir tuş altında tüm oyun

Aynen katılıyorum

• :). Doger arkadaşların da yorumlarını duymak isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: VodkalıVısne

Bu oyunun bu kadar oynamasının ana sebebi , çabuk erişilmesidir .. Telefonda bir tuş altında tüm oyun

Peki ulaşılabilirlik disinda baska hangi yönü hoşunuza gidiyor? Savaş mı koy kurma mi maden çıkarma mi vs vs? Yani sizi bağlayan farklı bir sebep olmalı kolay erisilebilirlik disinda dimi?

• Savaş, zopa, intikam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnternet.
  • Free to play diye oyunu sunup oyunda belirli bir seviyeye gelince pay to play olmayışı beni oyuna karşı cazip kılan en önemli faktör. :)

• Boş vaktimi doldurması.
  • :) guzel nedenler :)

Diger arkadaslardan da beklemekteyim cevap. :)

• muhabbet
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimarbaz

muhabbet

Oyunda sohbette mi var?

• quote:

Orijinalden alıntı: neu84

quote:

Orijinalden alıntı: mimarbaz

muhabbet

Oyunda sohbette mi var?

E yani klanda kafana gore adam varsa muhabbetin dibine vurursun hatta wazzup gurubu olusturduk biz klandakılerle muhabetti oyun içinden biraz da oraya tasıdık. Soruna gelirsek köyünü geliştirmek gün geçtikçe güçlenmeye çalışmak.
  • Teşekkürler arkadaslar. Hala bir oyuna bağlanıp surekli oynamak bana tuhaf geliyor. Duygularımı yitirmişim heralde :) peki boyle oyunların son level gibi biseyi oluyo mu hic. Yoksa ihtiyarlayana kadar sürecek mi :)

• quote:

Teşekkürler arkadaslar. Hala bir oyuna bağlanıp surekli oynamak bana tuhaf geliyor. Duygularımı yitirmişim heralde :) peki boyle oyunların son level gibi biseyi oluyo mu hic. Yoksa ihtiyarlayana kadar sürecek mi :)

Valla şu An oyunda Son level biri var evet dünya sıralamasında, 197 level. Para vermeden 6 ayda uğraşırsan 80 level olursun, sonra giderek zorlaşıyor level almak, öyle düşün

• quote:

Orijinalden alıntı: 18XET01

quote:

Teşekkürler arkadaslar. Hala bir oyuna bağlanıp surekli oynamak bana tuhaf geliyor. Duygularımı yitirmişim heralde :) peki boyle oyunların son level gibi biseyi oluyo mu hic. Yoksa ihtiyarlayana kadar sürecek mi :)

Valla şu An oyunda Son level biri var evet dünya sıralamasında, 197 level. Para vermeden 6 ayda uğraşırsan 80 level olursun, sonra giderek zorlaşıyor level almak, öyle düşün

Zor bi is ve cok sabır isteyen biseymis sanırım. Peki bu oyunun para kazandırdığı oluyo mu hic oyunculara?

• quote:

Orijinalden alıntı: 18XET01

quote:

Az önce Dünya sıralamasına bakarken 227 Level gördüm

• :) bAska yok mu yorum :)

• Arkadaşlarla oynayınca baya iyi oluyor. Sınıfta klan savaşı muhabbeti falan yapıyoruz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.