Bildirim
Oyuna sizi bağlayan sey nedir?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Ben zevk alıyorum en azından bi uğraş oluyor bağımlısı değilim, zaten yükseltmeler uzun sürüyor arada bi giriyorum arkadaşlarla clan kurduk savasiyoruz güzel oluyor abartmadikca.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu oyunun bu kadar oynamasının ana sebebi , çabuk erişilmesidir .. Telefonda bir tuş altında tüm oyun
Bilgisayar oyunu olsaydı bu kadar pöpüler olmazdı .. -
quote:
Orijinalden alıntı: VodkalıVısne
Bu oyunun bu kadar oynamasının ana sebebi , çabuk erişilmesidir .. Telefonda bir tuş altında tüm oyun
Bilgisayar oyunu olsaydı bu kadar pöpüler olmazdı ..
Aynen katılıyorum
:). Doger arkadaşların da yorumlarını duymak isterim.
quote:
Orijinalden alıntı: VodkalıVısne
Bilgisayar oyunu olsaydı bu kadar pöpüler olmazdı ..
Peki ulaşılabilirlik disinda baska hangi yönü hoşunuza gidiyor? Savaş mı koy kurma mi maden çıkarma mi vs vs? Yani sizi bağlayan farklı bir sebep olmalı kolay erisilebilirlik disinda dimi?
Savaş, zopa, intikam -
İnternet. -
Free to play diye oyunu sunup oyunda belirli bir seviyeye gelince pay to play olmayışı beni oyuna karşı cazip kılan en önemli faktör. :)
Boş vaktimi doldurması. -
:) guzel nedenler :)
Diger arkadaslardan da beklemekteyim cevap. :)
muhabbet -
quote:
Orijinalden alıntı: mimarbaz
muhabbet
Oyunda sohbette mi var?
quote:
Orijinalden alıntı: neu84
quote:
Orijinalden alıntı: mimarbaz
muhabbet
Oyunda sohbette mi var?
E yani klanda kafana gore adam varsa muhabbetin dibine vurursun hatta wazzup gurubu olusturduk biz klandakılerle muhabetti oyun içinden biraz da oraya tasıdık. Soruna gelirsek köyünü geliştirmek gün geçtikçe güçlenmeye çalışmak. -
Teşekkürler arkadaslar. Hala bir oyuna bağlanıp surekli oynamak bana tuhaf geliyor. Duygularımı yitirmişim heralde :) peki boyle oyunların son level gibi biseyi oluyo mu hic. Yoksa ihtiyarlayana kadar sürecek mi :)
quote:
Teşekkürler arkadaslar. Hala bir oyuna bağlanıp surekli oynamak bana tuhaf geliyor. Duygularımı yitirmişim heralde :) peki boyle oyunların son level gibi biseyi oluyo mu hic. Yoksa ihtiyarlayana kadar sürecek mi :)
Valla şu An oyunda Son level biri var evet dünya sıralamasında, 197 level. Para vermeden 6 ayda uğraşırsan 80 level olursun, sonra giderek zorlaşıyor level almak, öyle düşün
quote:
Orijinalden alıntı: 18XET01
quote:
Valla şu An oyunda Son level biri var evet dünya sıralamasında, 197 level. Para vermeden 6 ayda uğraşırsan 80 level olursun, sonra giderek zorlaşıyor level almak, öyle düşün
Zor bi is ve cok sabır isteyen biseymis sanırım. Peki bu oyunun para kazandırdığı oluyo mu hic oyunculara?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: 18XET01
quote:
Az önce Dünya sıralamasına bakarken 227 Level gördüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
:) bAska yok mu yorum :)
Arkadaşlarla oynayınca baya iyi oluyor. Sınıfta klan savaşı muhabbeti falan yapıyoruz.
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X