Şimdi Ara

Oyuna para veriyorum ( tepki var )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ps3 için orjinal oyun alıyorum . Arşivde olmuş oluyor , verdiğim para da aylık 100-150 ( ikinci el 2 ,3 oyun ediyor ) alıyorum bazen arkadaşlardan hakaret yiyorum ama (slk ml gibi )
    Sigaram yok , içkim yok , kumar vb. yok para vereceğim şey yok , bende aylık 100 150 lira ile oyun alıyorum sırf parayı harcamak için değil yanlış anlama olmasın aylık aldığım parada 300 lira gibi
    ( bu aralar alacağım oyun max payne 3 130 lira deniyor )

Sizce de hata mı yapıyorum hakikaten zevk aldığım bir durum bu seviyorum oyun oynamayı ve almayı düşünceleriniz nedir merak ediyorum .

Ufak bir not : Lise son sınıf öğrencisiyim babam ve ekstrada ablam ve abim harçlık veriyor 300 lira çok gözükmesin 3 kişi çalışıyor evde )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-293545EA6 -- 19 Mayıs 2012; 19:24:12 >

• şeyy beni evlatlık alırmısınız..
  • 18 yaşındayım haftalık 10lira harçlık alıyorum.... paranızın kıymetini bilin.
  • Kendini iyi hissettiren birşeyin varsa sakın ondan vazgeçme milleti de en ufak umursama salla gitsin.
  • Adamlar bana Türkçe oyun üretmedikçe bende o oyunları korsan oynarım. Örnek olarak crysis serisini orjinal aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eger paran yetiyorsa, sikintiya girmiyorsan kime ne. Istedigini alirsin. Baba parasi heralde fakat yine de senin sayilir paran. Kimi icin iddaya yatirmak cok mantiklidir, kimi icin online oyunlara kimi icin de böyle oyunlara. Yalniz neden başka yollardan temin etmiyorsunuz da gidip orjinalini aliyorsunuz merak ettim. En dogrusunu yapiyorsunuz tabii orasi ayri.

• Kendini iyi hissediyorsan onlari salla gitsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bunukimyazdı

18 yaşındayım haftalık 10lira harçlık alıyorum.... paranızın kıymetini bilin.

16 yaşındayım ayda 40-50 kuruş alıyorum ekmek 45 kuruş 2 tane alınca 10 kuruş bana kalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: timba244

eger paran yetiyorsa, sikintiya girmiyorsan kime ne. Istedigini alirsin. Baba parasi heralde fakat yine de senin sayilir paran. Kimi icin iddaya yatirmak cok mantiklidir, kimi icin online oyunlara kimi icin de böyle oyunlara. Yalniz neden başka yollardan temin etmiyorsunuz da gidip orjinalini aliyorsunuz merak ettim. En dogrusunu yapiyorsunuz tabii orasi ayri.

Belirttiğim gibi bir arşiv durumu söz konusu o kutulu oyun bana haz veriyor çoğu şeyden alamadığım zevki alıyorum orjinal olunca da oyun gözümde değerini koruyor korsan alsam köşeye atacağım ama orjinal haz veriyor bir nevi değer meselesi gibi benim gözümde durum bu

• quote:

Orijinalden alıntı: bunukimyazdı

18 yaşındayım haftalık 10lira harçlık alıyorum.... paranızın kıymetini bilin.

Helal be sana. Ben de bu tur bise yazacaktim

• quote:

Orijinalden alıntı: yozkan

Adamlar bana Türkçe oyun üretmedikçe bende o oyunları korsan oynarım. Örnek olarak crysis serisini orjinal aldım.

Adamlar orijinal alan olmadığı için türkçe koymuyorlar bence.

• Lisede arkadaşlarım kantinde şişmanlarken ben köşede tırnaklarımı yediğimi bilirim.
  • Ben de senin gibiydim hocam. Ayda 2-3 tane orijinal oyun alırdım. Bazen ailem sitem ederdi ama sigara ve alkol kullanmadığım için fazla da tepki göstermezlerdi. Şimdi ise üniversitede olduğum için alıp oynayamıyorum malesef. Ama yazın kaldığım yerden devam edicem.
  • Kendi zevkin kim karışır. Tepki olmamasını istiyorsan söyleme arkadaşlarına tamadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altaïr Ibn-La'Ahad

Ben de senin gibiydim hocam. Ayda 2-3 tane orijinal oyun alırdım. Bazen ailem sitem ederdi ama sigara ve alkol kullanmadığım için fazla da tepki göstermezlerdi. Şimdi ise üniversitede olduğum için alıp oynayamıyorum malesef. Ama yazın kaldığım yerden devam edicem.

Ben de ondan bahsediyorum para edecek alışkanlıklarım yok bizim arkadaşlar giderler cafeye kişi başı 20-30 lira öderler diğer türlü bu adamlar nargileye gidiyor bira da içiyor sigara da var ( genel arkadaşlar böyle nasıl arkadaşların var senin demeyin )
    Benim yaptıklarım gezmek basketbol futbol tarzı şeyler onlarda fazla tutmuyor ztn ben de paramı başka yerde yiyorum ki satmak istesem 2 el forumda talip de çıkıyor her türlü

• Takma arkadaşlarını bence.İleri giderlerse ağızlarına kürekle vur bak nasıl susuyorlar.Para senin paran bundan zevk alıyorsan devam et ben de geçen ilk defa 3 tane orijinal oyun aldım çok güzel bir duyguymuş gerçekten de
  • Her ay oyuna o kadar para vermenin hiç bir mantığı yok açıkçası. Parayı geçtim zamanına yazık oyun başındaki zamanını kendine harca. Daha da asosyal olmak için para veriyor insanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

quote:

Orijinalden alıntı: timba244

eger paran yetiyorsa, sikintiya girmiyorsan kime ne. Istedigini alirsin. Baba parasi heralde fakat yine de senin sayilir paran. Kimi icin iddaya yatirmak cok mantiklidir, kimi icin online oyunlara kimi icin de böyle oyunlara. Yalniz neden başka yollardan temin etmiyorsunuz da gidip orjinalini aliyorsunuz merak ettim. En dogrusunu yapiyorsunuz tabii orasi ayri.

Belirttiğim gibi bir arşiv durumu söz konusu o kutulu oyun bana haz veriyor çoğu şeyden alamadığım zevki alıyorum orjinal olunca da oyun gözümde değerini koruyor korsan alsam köşeye atacağım ama orjinal haz veriyor bir nevi değer meselesi gibi benim gözümde durum bu

önemli olan senin ne düşündüğün. Orjinal oyundan zevk aliyorsan tamamdir. başkalarinin ne dedigi kimin umrunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: yozkan

Adamlar bana Türkçe oyun üretmedikçe bende o oyunları korsan oynarım. Örnek olarak crysis serisini orjinal aldım.

Türkiye'nin %45'lik kısmı oyunları orjinal satın alıyor.%55'lik kısmı korsan indiriyor/alıyor.Sen olsan Türkiye'ye Türkçe yamalı bir oyun yaparmısın?

Doğrusu Valve yaptı .Ama nasıl yaptı bilmiyorum.Galiba bu siteye girdiler?

• sigaran,alkolün,kumarın yok ne güzel işte.eğer arkadaşlarınla d para yemiyorsan sıkıntı var bence.ama iyi yapıyorsun, anlamayan adama gitsen hakaret eder tabii.bize garip gelmesinin nedeni gelir seviyemiz.kendi adıma konuşuyorum, elime güzel para geçse korsan takılmam.ama bunda firmaların da kıyak geçmesi önemli.korsan kullandığım windows 7 ultimate x64 ülkemizde en ucuz 450 kağıt.adobe master collection cs5 en ucuz 3800 kağıt..

ayrıca max payne 500 lira olsa bile alınır ;)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.