Arkadaşlar pes 13 oynarken çok çok az hafif bir kasma oluyor. bende bunu önlemek için arada bir aklıma estikçe, görev yöneticisinden pes 13 işlemine gidip öncelik atadan yüksek önceliği seçiyordum. ama aşağıda verdiğim linkteki makalede "Bir işlemin daha az işlemci zamanı elde etmesi için "Normalin Altında" veya "Düşük" seçeneğini seçin. Daha çok işlemci zamanı elde etmesini istiyorsanız "Normalin Üstünde" seçeneğini seçin. Ancak "Yüksek" ve "Gerçek Zamanlı" seçeneklerini tercih etmeyin, zira bu sisteminizi yanıt vermeyen bir hale getirerek kilitleyebilir. " diye belirtilmiş. Şimdi işin ehli arkadaşlara sorum şu; Ben Pes 13 için hangi işlemci önceliğini ayarlamam ayarlamalıyım?
Ek olarak bir başka sayfada pesle alakalı kasma,titreme vb. oyun hatalarını durdurmak için windows olay günlüklerini kapatın diyor. Bunu açmalımıyım kapatmalı mıyım, şuan bende kapalı? Ne tavsiye edersiniz ?
sistem özelliklerini yazarmısın.ç oyun ayarlarından kısmayı denedinmi hiç.
quote:
Orijinalden alıntı: kmlhyt
sistem özelliklerini yazarmısın.ç oyun ayarlarından kısmayı denedinmi hiç.
hocam prof kullancıyım oyun ayarlarında bir problem yok sadece ben öncelik olarak hangisini atamalıyım onu öğrenmek istiyoru? yüksek mi, normalin üstünde mi? sizce?