Şimdi Ara

Oyuna hiç para yatırmam diyordum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba öncelikle öyle çok uçuk miktarlar değil ama bütçem olduğu kadar en fazla 5 tl harcamıştım 7.sınıfta metin 2 de m çekmiştim son 30 günde 6 - 8 bin rp harcadım insan kaptırınca
    -lan bu skinde indirimde
    -olum bu hero yoktu açıyım

• Yürrrrrrrrrrrrrü bee.
  • :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wisrty -- 18 Temmuz 2014; 3:25:31 >
  • Hll qnq
  • Tut kendini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu daha başlangıç

• Yeni hesabıma ben de bayağı şampiyon alıyorum artık indirimden ya... Napalım 15 şampiyonla oynanmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Online oyuna para yatırmak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Puss in Boots kullanıcısına yanıt
    aynen bide aynasız vi gelmiş dayanamadım bide beleş 1780 rp aldım bugün :DAS
  • ben de skin ne ya işe yaramıyor alıp napıcam diyodum şu an 85-90 tane skin var
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzft9

Skine para vermiyorum ama ben,mk LoL sayesinde.
  • sa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puss in Boots

quote:

Orijinalden alıntı: oguzft9

Skine para vermiyorum ama ben,mk LoL sayesinde.

Sen = Ben

Bide diyolar yok şu kostüm kullanılamıyor.Ben kullanıyom yaw mk lol ile

• Ben daha almadım rp ama bakalım içimden bi ses git al bi 30-40 liralık ne kaybedersin diyoda işte pek sevmiyorum oyuna para harcamayı.Zamanında metin2 oynarken kat bileti için 1 kere ep çekmiştim odnan sonra çektiğim epin haddi hesabı yoktu.Gerçi daha sonra oyunun para harcamaktan çok para kazanmaya yaradığını keşfettimde harcadığım paranın 2 katını filan geri kazandım
  • Oyuna para yatırılır mı diye düşünmek yanlış bence. Gidip bi halı saha maçı yapsanız ya da bowling oynasanız 1 saatlik oyun için 20 lira para vereceksiniz. Büyük bi kısım bu oyunun başında saatler geçiriyor o yüzden verdiğiniz 5-10 lira çok büyük bir para değil bence abartılmadığı sürece.
  • abartılmadığı sürece oyuna para yatırmak sorun olmaz bende aldım 40-50 felan
  • Sosyal aktivite olarak bak olaya, hobinmiş gibi düşün ödediğin,yatırdığın paranın bir anlamı kalmayacaktır. Bütçeni zorlamadığın sürece tabi
  • 300 den fazla gitmis a dostlar (tl)

• hll qnq demek düşer bize de .d
  • demedi deme ibrahim , bu daha işin başlangıcı. kostümlerede sıra gelecek.

Alıntı : Mehmet Fikret Hazarbeyoğlu
  • Çok bir şey yatırmamışsın, daha yolun başındasın...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.