Bildirim
oyuna giriyor beyler iceriii
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
teşekkür ama ben denemicem çünkü oyunu tekrar yükledim patchler yüklenmiyo 1476 dan 1477 e geccenide sanmıyorum download.knightonlineworld.com a bi sorun war knightda zaten her zamn sorun war artık sorunun gecmesini beklicem yinede SAOL... _____________________________ -
sonuç?
quote:
Orjinalden alıntı: qimyon
teşekkür ama ben denemicem çünkü oyunu tekrar yükledim patchler yüklenmiyo 1476 dan 1477 e geccenide sanmıyorum download.knightonlineworld.com a bi sorun war knightda zaten her zamn sorun war artık sorunun gecmesini beklicem yinede SAOL...
_____________________________ -
-
beyler olmuyorr hemde bu arada bloodydagger şikayet edildin.. _____________________________ http://img138.imageshack.us/img138/1778/ejderuo4.jpg
charımın ardreamken seklı :) ustu chitindi fp yi sevdiğim için giyiyodum nedense hosuma gidiyodu görünüşü :) -
Açmış olduğunuz konu yanlış başlık altındadır...
Lütfen konunuzu Disconnection ve K.O bağlantı sorunları adlı bölüme açınız.
DonanimHaber - Num@n_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler