Şimdi Ara

oyuna girilmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna giremiyorum 2. şifreyi kabul etmiyor acaba oyunda bi sroun mu var başka arkadaşta da durum aynı. Acaba bi hagkerlik mi var nedir?

• muhtemelen charınıza girilmiş 2.pw yide değiştirmişler. Yeniden yollatın mailinize şifreyi onunla giriş yapın geçmiş olsun umarım çalınıcak kilitsiz bişey yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar hesabım var nasıl oluyo hepsine giriliyo ya
  • 2.pw sistemi gelmeden her salı 20-30 kişinin charına girildiğini duyuyoduk 2.pw sistemiyle azalsada (hatta ilk haftalarda bitmişti) şu son zamanlarda tekrar girmeye başladılar. Siz bi maile yollatın yeni 2.pw leri kontrol edin charlarınızı.

• Allah belalarını versin onların başkalarının emeğine el uzatıyorlar
  • yeni şifre aldım oyundayken birden oyun kapattı sanki görev yöneticisinden kapanmış gibi
  • Item'ler duruyor mu bari?
  • itemler duruyoda çarlar ezikti zaten çalıcak bişey de yoktu
  • Şifreleriniz karışık olsun. Büyük-küçük harf, rakam, özel karakterler (%, /, ?) içersin. Karakterlerin bağlı olduğu e-mail adresi, Facebook ve benzeri yerlerde de kullandığınız e-mail adresi olmasın. Her karakterinize ayrı bir e-mail adresi ekleyin ve o e-mail adresini başka bir platformda kullanmayın. Aynı şekilde e-mail şifreniz de karışık kombinasyonlardan oluşsun. Gelelim ikincil şifreye. İkincil şifre; doğum günü tarihi, tuttuğunuz takımın kuruluş yılı gibi kolay tahmin edilecek bir şey olmasın. Kafadan bir karışım yapın ve onu ikincil şifre olarak kullanın.

Karakteri soyulan herkes Joymax'a, TTNET'e, bot programlarına falan atıyor suçu. Bana göre tamamen kullanıcı hatalarından kaynaklanıyor. 2007'de başladığım SRO serüvenimde, bir kez bile soyulmadım. Bilgisayarımda adam akıllı bir anti-virüs programı olmadığı halde. Bedava Turbo Bot, iSRO Bot, multi-client loader, mBot, sBot gibi 3. parti yazılımların hepsini kullandım. Şunu diyenler oluyor, "Char'ının item'leri kötü, bu yüzden soyulmuyorsundur.". İnanın bununla da alakası yok. 13D +12 legend seti olan char'lar soyulmazken; 12D setli normal char'lar soyuluyor. Oyunda açık olsa, para eden karakterler soyulurdu.

Her şey kullanıcının elinde...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.