Şimdi Ara

Oyuna giremiyorum. Hesap askıya alındı diyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
9.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Oyuna giremiyorum. Hesap askıya alındı diyor.

• 1 gün ban yemişin
  • Hayda. Ne olmuş ki?
  • Leaverbuster banlamış seni, oyunlardan çıktığın veya AFK olduğun için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PimpJuice

Leaverbuster banlamış seni, oyunlardan çıktığın veya AFK olduğun için.

Dün girdiğim oyundan çıkmak zorundaydım çıktım. Bu yüzden mi? Oyundan da mı çıkamayacaz yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

quote:

Dün girdiğim oyundan çıkmak zorundaydım çıktım. Bu yüzden mi? Oyundan da mı çıkamayacaz yahu?

Evet.Sen çıkarsan oyun 4vs5 olur ve takımının yenilmesi olasılığı çok artar.
  • quote:

quote:

adam oyunun mantığını kavrayamamış daha bu takım oyunu 1 kişinin eksikliği kaybettirir sen gidip metin 2 ya da knight falan oyna
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertblade

quote:

quote:

adam oyunun mantığını kavrayamamış daha bu takım oyunu 1 kişinin eksikliği kaybettirir sen gidip metin 2 ya da knight falan oyna

Sana sormam ne oynayıp ne oynamayacağımı. Oyun hakkında da tartışacak değilim seninle.
    Arkadaşlar tamam oyunu zaten kafama göre bırakmıyorumki. Zaten zevkli bir oyun ortasında durduk yere çıkmam.
    Saat kaça kadar sürer ban? Gece yarısından sonra açılır sanırım.

• oyun içi nickini yazda denk gelirsek champ. seçme ekranında direkt çıkayım
  • :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertblade

Herkes her şeyi bilmek zorunda değil, sakin ol.
  • Oyundan cıkarsan cezayı kabulleneceksin bunun yanı sıra bu gecenin sonunda biter
  • Oyuna yeni başlamış arkadaşımız sinirlenmeye gerek yok.İlerde kendiside oyundan çıkanlara çok kızıcak zaten
  • Sakın birdaha aynı şeyi yapma yaparsan cezan katlanıyor, eğer işin varsa oynamayacaksın oyunu ....Karşı taraftaki insanlarında zaman harcadıgını bileceksin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: soundcase
    Sakın birdaha aynı şeyi yapma yaparsan cezan katlanıyor, eğer işin varsa oynamayacaksın oyunu ....Karşı taraftaki insanlarında zaman harcadıgını bileceksin....

gel burdan yak. Sizi sayıyla mı yolluyorlar.
  • paket halinde geliyoruz biz. :) ayrıca 1 leave için direk atmıyolar bunu yani, üst üste yaparsan oluyo. 5 oyun oyna 1 tane leave at olmaz bişey
  • ben zaten yeni başladım 1 kere kapattım 1 daha kapatmam fake hesap almakla uğraşamam 1 daha
  • Millet çok haklı. Hiç laga luga yapma. Leaverlardan neler çektiğimizi herkes biliyor. Ranked game'de 2 leaver mı dersin , Malzahar ve Karthus'a AS kasan mı dersin. Biraz ilerle oyunda , sana neden bu kadar yüklendiklerini anlayacaksın.
  • Bir daha yapma.
    Açılmasını bekle.
    İstediğin zaman oyuna gir ama
    Eğer yeterli zamanın yoksa oyuna GİRME.
    (girip tekrar ayrılıkçılık yaparsan cezan artıcaktır)
  • Fazla vaktin yoksa botlarla takil hem hero denemis olursun. Yoksa ne bu forumda nede oyunda leaverlar hakkinda pekde guzel seyler soylemezler. Bu arada o gunden beri sol kulakda bir cinlama varmi :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.