Şimdi Ara

Oyuna bu sene başlayan arkadaşların dikkatine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle aramıza hoşgeldiniz.

Azminizi ve çabanızı takdir ediyorum.Herkes zevk almalı herkes eğlenmeli buraya kadar bir sorun yok.

Ancak lütfen okumadan,araştırmadan,yeterince bilgi sahibi olmadan 1-2 oyun iyi oynadınız diye kendinizi "pro" sanmayın.

4-5 yıl oynayan adam bile kendine "pro" diyemez,dememeli.

Bu oyunu oynarak para kazanmıyorsanız,profesyonel herhangi bir eylemin içerisinde değilseniz "pro" falan değilsiniz.

Ne zaman dereceli oyuna girmelisiniz ?

Rünleriniz her rolü oynayabilecek kapasiteye geldiğinde,oyunun metasını ve tüm detaylarını iyice kavradığınızda gönül rahatlığıyla dereceli oyuna girebilirsiniz.

Daha önce bu tarz bir oyun oynamadan bu oyuna başlarsanız zorluk çekersiniz.Video izleyin kendinizi geliştirin herşeyi öğrenin ondan sonra dereceli oyunlara girin.

LÜTFEN

• BOL BOL STREAM İZLEYİN
  • Bol bol süt için çocuklar
  • Oyuna 1.5 sene önce başladım ama hala sadece normal atıyorum ve bol bol stream izliyorum yararı oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PikacuTR

Oyuna 1.5 sene önce başladım ama hala sadece normal atıyorum ve bol bol stream izliyorum yararı oluyor

Senin alnından öperim canım kardeşim
  • ben oyuna başladığımda bi sene toplasan 3 veya 4 normal oyun oynamışım.Geri kalanı hep botlarla.Tekrar başladığımdan beri de 3-4 bot oyunu oynadım geri kalanı normal oyun.Artık tekrar bırakır başlarsam anca ranked girerim :)
    Ana fikir : Botlarla biraz öğrenince bol bol normal oyun öğrenin.Botlardan daha faydalı bence.
  • Çok güzel bir konu açmışsın hocam tebrik ediyorum sizi inşallah sizi takarlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozieekus

Çok güzel bir konu açmışsın hocam tebrik ediyorum sizi inşallah sizi takarlar

resmen ezdin adamı ayıp
    hem nerde görülmüş takmadığımız aaa
  • Dediklerine harfiyen katılıyorum bende ranked'e tam anlamıyla girmek için en az 6 ay falan daha normal game atmalıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuRpLeVoDkA

BOL BOL STREAM İZLEYİN

Cok yarari oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • normal oyunda 600 win var fakat hala ranked atmıyorum arkadaşin dediği gibi stream izlıyorum yarari çok oluyor oyunu tam anlamıyla çözmek gerek her nebzede
  • Oyuna başladım 30 lwl olur olmaz hemen ranked girdim , şuan 1600 eloyum bence herqes böle yapmalı xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unseen Predator

Oyuna başladım 30 lwl olur olmaz hemen ranked girdim , şuan 1600 eloyum bence herqes böle yapmalı xd

/>
  • Stream izleyin, bol bol rehber okuyun. Bir şampiyonun nasıl bir şampiyon olduğunu araştırın. Kendinize oyun içerisinde bir rol bulun, arada bir botlarla oynamayı ihmâl etmeyin. Yeni bir şampiyon aldığınızda direkt olarak normal atmayın, ilk önce co-op yada benim önerim özel oyun aracılığıyla botlarla oynayın. Şampiyon seçim ekranında istediğiniz heroyu aldığınız gibi hazıra basmayın. Kendinize asla güvenmeyin, oyun içerisinde karşı takımı feedlemeyin (beslemeyin). Oyun terimlerini iyice öğrenin, nerede nasıl davranacağınızı bilin. Takım ile her zaman iletişim içinde olun. Oyunun ilerleyen dakikalarında (dk 20'den başlayarak) takım arkadaşlarınızla beraber gezin. Sakın haritada özellikle karşı takımın bölgesinde tek gezmeyin. Kendinizi asla risk'e atmayın. Kill uğruna ölmeyin, kule uğruna ölün.

Aklıma gelenler bu kadar, dediklerimi yaparsanız 4/4'lük bir oyuncu olursunu zamanla.

• Stream nerelerden izliyorsunuz arkadaslar ? Ben sadece bu riot un twitch kanalından izliyordum ama ? ^^
  • eyw ben daha çok keyif için oynuyorum =) pro noob umrumda değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeonTiger

quote:

resmen ezdin adamı ayıp

Ne ezmesi hocam okadar konuda trolleme yapıyorduda hiç beklemiyordum

• quote:

quote:

quote:

resmen ezdin adamı ayıp

Ben çok iyi bi çocuğum aslında

• betadan beri oynuyorum hala nabto shettoyum nabıcaz huehuehue
  • quote:

quote:

quote:

resmen ezdin adamı ayıp

Gün gelecek KıL bile hayır sever biri olacak bak görürsün

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.