Şimdi Ara

Oyuna başlayacağım sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yeni bir mmorpg oyunu arıyordum ve gw 2yi buldum bir arkadaşımla beraber oynayacağız ilk olarak şunu sormak istiyorum sistemim oyunu açmak için yeterli midir:
    İŞLEMCİ : Pentium(R) Dual-Core CPU E5700 @ 3.00GHz
    RAM :3.4 GB
    EKRAN KARTI :ATI Radeon HD 4350
    ANA KART :Modeli bilmiyorum fakat bu sisteme uygun bir kart işte
    Diğer bir sorumda arkadaşlar oyunu gamer marketten almayı düşünüyorum bu keyler arasındaki farkalr nedir acaba ?
    http://www.gamer-market.com/guild-wars-2-dijital-deluxe-versiyon-cdkey-eu.html
    http://www.gamer-market.com/guild-wars-2-dijital-heroic-versiyon-cdkey.html
    http://www.gamer-market.com/guild-wars-2-cdkey.html
    Bu 3 keyden hangisini almam gerekiyor yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler ...

AHS Arrow Banshee Bates Motel Better Call Saul Black Sails Blue Mountain State Breaking Bad Chuck Da Vinci's Demons Dexter Family Guy Fargo Friends Fringe Game of Thrones Hannibal House M.D. House of Cards HIMYM Lost OZ Person of Interest Prison Break Sherlock Spartacus Supernatural The Mentalist True Detective Two and a Half Men Vikings

• Heroic al diğerleri satış politikası. Sisteminde kale savaşları esnasında zorlanır pve ve pvp arenada normal oynarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoricoDH -- 15 Haziran 2014; 17:04:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de heroic al derim sistemine gelirsek zaten maks grafikleri unut. Tatmin edici grafiklerde open world olarak gezersin, dungeon falan yaparsın, arena pvplerine girebilirsin ama WvWde patlar o sistem 200-300kişinin devasa savaşlarını düşünürsek sistemin yetmez. Ama ben 20kişi WvW arkadaşlarla gezip tozacağım dersen olmaz o iş. Bir de haritalardaki boss eventlerinde gene çok fazla kişi toplanıyor o zaman da kasar bilgisayarın. Ona göre davran derim. Örneğin ben normal oynarken maks grafiklerle oynuyorum ama WvWye girince her şeyi kapatıyorum minimuma indiriyorum fps yükselsin diye.

AHS Arrow Banshee Bates Motel Better Call Saul Black Sails Blue Mountain State Breaking Bad Chuck Da Vinci's Demons Dexter Family Guy Fargo Friends Fringe Game of Thrones Hannibal House M.D. House of Cards HIMYM Lost OZ Person of Interest Prison Break Sherlock Spartacus Supernatural The Mentalist True Detective Two and a Half Men Vikings
  • Arkadaşlar konu güncel eğer sistem gerçekten yetersizse 500 tlye kadar takviye imkanım var ...
  • up...

• Ekran kartını değiştirmen yeter sanırım

http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=684&game=Guild%20Wars%202

Bu siteden özellikleri girince not veriyor 10 üzerinden ordan anlıyabilrsin

işlemci ve ram yeterli bence.
    Windows® XP Service Pack 2 or better
    Intel® Core™ 2 Duo 2.0 GHz, Core i3, AMD Athlon™ 64 X2 or better
    2 GB RAM
    NVIDIA® GeForce® 7800, ATI Radeon™ X1800, Intel HD 3000 or better (256MB of video RAM and shader model 3.0 or better)
    25 GB available HDD space
    Broadband Internet connection
    Keyboard and mouse
    Low ayarlarda oynanır oynanmasına da ne kadar zevk alırsın bilemem. Sorun sadece ekran kartında değil sistemin toptan değişmesi gerek ideal bir kalitede oynayabilmek için en az 4gb ila 8gb arası ram tavsiye ederim benimki 8 mesela, 1gb ekran kartım var ama WvWde kasmaması için kısmak zorunda kalıyorum grafikleri ki onun haricinde gölge lowda ve bi efekte normalde olmaz üzere gerisini highda oynuyorum arada fps düşüşleri yaşıyorum bu yüzden 2gb düşün derim kartı ve bence Nvidia al. 2.5ghz i5 işlemcim var turbo boost ile 3 oluyor ancak benim bilgisayarım laptop bu yüzden i5 veya i7 3ve yukarısını alabilirsin. Kasaya iyi bir soğutma sistemi, iyi bir güç kaynağı da al. Anakartlardan anlamam ama soǧutma ile güç kaynağı çok önemli.

• DoricoDH kullanıcısına yanıt
    hocam tesekkurler bilgilendirme icin .

• Cleyear kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında konu biraz amacından saptı fakat sizce oyunu normal şekilde max, WvW lerde min-med ayarlarda oynamam için gereken sistem kaça patlar çünkü gerçekten değişim yapabilirim bütçeyi çok zorlamayacaksa .
    EDİT : Arkadşalar forumda gezerken 2 sistem buldum bu bütçeye şu an biraz zor gelecek aya çıkabilirim gibi sizce bu sistemler nasıldır ?
    EDİT 2 :Sistem için yardım etmek isteyen arkadaşlar :http://forum.donanimhaber.com/m_93288605/f_//tm.htm#93288605
    GIGABYTE
    970A-UD3P AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart
    249 TL

AMD
    FX X8 8320 SOKET AM3+ 3.5GHZ 16MB CACHE 32NM İŞLEMCI
    392 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866 MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    232 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    155 TL

XIGMATEK
    ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W MidT ATX SİYAH KASA
    247 TL

MSI
    GTX760 Twin Frozr Gaming O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidi GeForce DX11.1 Ekran Kartı
    645 TL

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Anakart : 970A-DS3P AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart
    işlemci :FX X8 8320 Soket AM3+ 3.5GHz 16MB Cache 125W 32nm İşlemci
    Ram: 8GB Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Siyah Tek Modül Ram
    Ekran kartı :R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
    Hdd : 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk
    Kasa : Z5 MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
    Psu : RS-600 B SERİSİ 600W GÜÇ KAYNAĞI

Üstteki 1970, alttaki ise 200 TL yapıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brutal Mushroom -- 16 Haziran 2014; 10:10:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Terminator-

Hocam aslında konu biraz amacından saptı fakat sizce oyunu normal şekilde max, WvW lerde min-med ayarlarda oynamam için gereken sistem kaça patlar çünkü gerçekten değişim yapabilirim bütçeyi çok zorlamayacaksa .
    EDİT : Arkadşalar forumda gezerken 2 sistem buldum bu bütçeye şu an biraz zor gelecek aya çıkabilirim gibi sizce bu sistemler nasıldır ?
    EDİT 2 :Sistem için yardım etmek isteyen arkadaşlar :http://forum.donanimhaber.com/m_93288605/f_//tm.htm#93288605
    GIGABYTE
    970A-UD3P AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart
    249 TL

AMD
    FX X8 8320 SOKET AM3+ 3.5GHZ 16MB CACHE 32NM İŞLEMCI
    392 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866 MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    232 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    155 TL

XIGMATEK
    ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W MidT ATX SİYAH KASA
    247 TL

MSI
    GTX760 Twin Frozr Gaming O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidi GeForce DX11.1 Ekran Kartı
    645 TL

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Anakart : 970A-DS3P AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart
    işlemci :FX X8 8320 Soket AM3+ 3.5GHz 16MB Cache 125W 32nm İşlemci
    Ram: 8GB Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Siyah Tek Modül Ram
    Ekran kartı :R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
    Hdd : 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk
    Kasa : Z5 MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
    Psu : RS-600 B SERİSİ 600W GÜÇ KAYNAĞI

Üstteki 1970, alttaki ise 200 TL yapıyor .

Valla dostum bunu system requirements a girerek bakabilirsin sistem ne derecede yeterli olur diye.

• paylaştığın sistemler zaten oldukça üst düzey. bu her iki sistemle de oyunu her şartta rahat oynarsın.

Orijinalden alıntı: BerbatZ

Arkadaşlar ben oyuna başlamak istiyorum fakat nasıl bir oyun olduğu hakkında fikrim yok. Trial varmı yada denemek için account verebilecek varmıdır?

İnternette oyun hakkında binlerce şey yazıyor buradan pek cevap alamazsın üşenme ve 2sn ayırıp google'a arat. Ve deneme sürümü de yok.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.