Şimdi Ara

Oyuna başlanmalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce hiç oynamadım WoW'u. Hiçbir bilgim yok, sıfırım. Paraya değecek tek oyunun da WoW olduğunu düşünüyorum. Forumda acaba bana oyunu teamspeak, vent, skype vb. yardımıyla öğretecek biri var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: bidesen

Arkadaşlar daha önce hiç oynamadım WoW'u. Hiçbir bilgim yok, sıfırım. Paraya değecek tek oyunun da WoW olduğunu düşünüyorum. Forumda acaba bana oyunu teamspeak, vent, skype vb. yardımıyla öğretecek biri var mıdır?

WoW u ogretmek? Bu pek mumkun olan birsey degil yani bu ogretilen birsey degil. Once forumdan bir on bilgi alip baslamalisin. DH in guild i var belki oradan baslamak en azindan turklerin yogun oldugu bir server a girmek iyi olabilir. Ne kadar yardimci olurlar bilemiyorum o ayri.

Yani sorulari cevaplamak daha kolay ama bana oyunu ogret dersen pek bisi alamazsin. RPG dunyasi hakkinda, oyundaki irklar,classlar vb. konularda biraz arastirma yapmani tavsiye ederim. Sonrasinda oyun icinde cok ayrinti var oynadikca kendin bir cogunu kesfedeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@hFeL -- 20 Eylül 2012; 9:11:41 >

• Ben 3 aylık wow oyuncusuyum ve oyunda hala yeni bir şeyler öğreniyorum. Burada ki bir arkadaşla özel mesaj yolu ile yardım alıyorum hala(ilk başlarda ki kadar değil). Birisi sana anlatır uçar gider sonra. Oyuna başladığında zaten sırayla öğreneceksin her şeyi.
  • Anladım arkadaşlar, çok teşekkürler.
  • 1 levleden başlarsan zaten oyunu sana öğreticek tarzda sıralamışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT'YE NE ZAMAN BAŞLANMALI?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.